Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cavte mam problem s klimov.

Ked ju zapnem tak mi vobec nechladi.A neroztoci sa ani vetrak a vypisuje mi na palubnom prehrievanie motora co je blbost lebo mi to vypisuje aj ked je motor studeny.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jinak kam je ta odtokova hadice vyvedena pod autem?

Koukam ze mi neco kape tak zhruba v pulce auta. Tak bud to bude voda z klimy a nebo nafta, nic jineho me nenapada a nebo jeste snad brzdovka, jestli tama vede... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Tak jinak kam je ta odtokova hadice vyvedena pod autem?

Koukam ze mi neco kape tak zhruba v pulce auta. Tak bud to bude voda z klimy a nebo nafta, nic jineho me nenapada a nebo jeste snad brzdovka, jestli tama vede... :myslim

Cau Ferdo, tak ta hadicka konci nekde mezi sedadlem ridice a spolujezdce na prostredku, pod autem. Myslim, ze ti tam tece ta voda, brzdovky mas dost a jako nafta to rozdodne nesmrdelo. :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: msoli

Cavte mam problem s klimov.

Ked ju zapnem tak mi vobec nechladi.A neroztoci sa ani vetrak a vypisuje mi na palubnom prehrievanie motora co je blbost lebo mi to vypisuje aj ked je motor studeny.

Tak a já mam ted ten samí problem, ale nemam palubní počítač tak mi to nic nehlásí, ale chová se to uplně stejně a sahara se zapne a zase hned vypne.... Co s tím je?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Měl bych dotaz na majitele autom.klimatizace.Zdá se mě,že když změním teplotu ted jak bylo chladno třeba o 3 stupně (přítopím)tak jde teplejší vzduch,ale otačky ventilátoru se nezvednou aby se rychleji zvedla teplota.Mám pocit že to foukalo více při markantní změně teploty může to někdo časem vyzkoušet a napsat.Pří rozmrazování jede vent. naplno.Děkuji.

Odesláno
Původně zaslal: bobo7

Měl bych dotaz na majitele autom.klimatizace.Zdá se mě,že když změním teplotu ted jak bylo chladno třeba o 3 stupně (přítopím)tak jde teplejší vzduch,ale otačky ventilátoru se nezvednou aby se rychleji zvedla teplota.Mám pocit že to foukalo více při markantní změně teploty může to někdo časem vyzkoušet a napsat.Pří rozmrazování jede vent. naplno.Děkuji.

je to tak,jak píšeš--ventilátor se rozjede rychleji jen při vyšším

rozdílu teplot...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...