Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Já zhodnotím, až to zkouknu v reálnu na parkovišti před Foxem... :D:D:D

a jak vis, ze tam budem, ked to chces zkouknout predemnou... :myslim :myslim :P

Odesláno

možná hloupá otázka, ale moc se v tom nevyznam: když to je svedený k airboxu, nevadí tomu za deště vlhkost ? Já bych právě měl strach že mi to pujde až do sání :nevim

Odesláno

to kekros: hned pod tou dírou je neco na zpuspob damske silonky testoval sem to s vysavačem na druhe strane a zahradní hadicí a ani kapka vody ;) aspon sem zjistil na co je dobrý vysavač :))

Odesláno
Původně zaslal: Melandros

to Viper: :) hele neznas ve foxu nejakyho schpnyho IT ? :))

Bohužel myslím, že slova IT a schopný se ve Foxu vzájemně vylučují. Zatím co jsem měl čest, tak to jsou jen namachrovaní nevrlí týpci, takže je raději neobtěžuju a co můžu dělám sám. :)

Odesláno

no ono by tomu asi ani pár kapek vody nevadilo ne??někde na netu sem viděl že by to mělo dokonce trochu výkonu přidat,že voda se přemění při dané teplotě a tlaku na vodík a ten podporuje velmi dobře hoření.....teda leli tam destilku, ale šlo to.:super

Odesláno

a ako si ich vyberal? prisiel si tam s autom a skusil, alebo si ich bral cez net??? nemas nejaky link de by sim si mohol nieco vybrat? jaj, a co ta to vyslo?

Kurna tolko otazok.......

Původně zaslal: Melandros

vdacny: prahy sou uni, ale sedej na tom uplne bez problemu, jediny co jsem na tom musel udelat je vyriznout vzadu asi 2 cm aby to sedlo ke dveřím jinač bez problémů.

Odesláno

vybiral sem je na netu, rikal sem si jestli budou dost dlouhy atd ale nakonec ty uni jsou na centimetr stejne s autem takze se nemusi nikde nic moc řezat atd jen na tom zadnim dilu aby to licovalo s autem jinak bez sebemensich problemu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...