Creams Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 co k tomu dodat ? TUZING? proč si raději nezačal podvozkem a většími koly ?! Citovat
foxo Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: VIP3R Já zhodnotím, až to zkouknu v reálnu na parkovišti před Foxem... :D:D a jak vis, ze tam budem, ked to chces zkouknout predemnou... :myslim Citovat
Melandros Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 to creams: podvozek je v planu už také, vetsi kola ? na tu 1.8 to snad radsi ani ne Citovat
Kekros Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 možná hloupá otázka, ale moc se v tom nevyznam: když to je svedený k airboxu, nevadí tomu za deště vlhkost ? Já bych právě měl strach že mi to pujde až do sání Citovat
Melandros Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 to kekros: hned pod tou dírou je neco na zpuspob damske silonky testoval sem to s vysavačem na druhe strane a zahradní hadicí a ani kapka vody aspon sem zjistil na co je dobrý vysavač ) Citovat
Kekros Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 jo tak to je good . Včera na dálnici mi chyběl ten tvuj čerstvej vzduch, tak jsem ti drobátko záviděl Citovat
Melandros Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 uvidime jak to bude sloužit ale zatim je to pohudka.. až bude nějakej sťukanec zase tak ti muzu ukazat jak je to vymyšlený .. tak me napadlo co to patentovat ) Citovat
Kekros Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Já být tebou tak dámský silikonky patantuju hned Citovat
VIP3R Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Kekros Já být tebou tak dámský silikonky patantuju hned Heh, silikonky by se asi dámám těžko z nohou trhaly. Citovat
Melandros Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 to Viper: hele neznas ve foxu nejakyho schpnyho IT ? ) Citovat
VIP3R Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Melandros to Viper: hele neznas ve foxu nejakyho schpnyho IT ? ) Bohužel myslím, že slova IT a schopný se ve Foxu vzájemně vylučují. Zatím co jsem měl čest, tak to jsou jen namachrovaní nevrlí týpci, takže je raději neobtěžuju a co můžu dělám sám. Citovat
Melandros Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 tak dneska sem te asi videl odjizdet z foxu, cca 18:10 a za tebou jel střibrnej leon ? Citovat
Qweer Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 no ono by tomu asi ani pár kapek vody nevadilo ne??někde na netu sem viděl že by to mělo dokonce trochu výkonu přidat,že voda se přemění při dané teplotě a tlaku na vodík a ten podporuje velmi dobře hoření.....teda leli tam destilku, ale šlo to. Citovat
vdacny Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 a ako si ich vyberal? prisiel si tam s autom a skusil, alebo si ich bral cez net??? nemas nejaky link de by sim si mohol nieco vybrat? jaj, a co ta to vyslo? Kurna tolko otazok....... Původně zaslal: Melandros vdacny: prahy sou uni, ale sedej na tom uplne bez problemu, jediny co jsem na tom musel udelat je vyriznout vzadu asi 2 cm aby to sedlo ke dveřím jinač bez problémů. Citovat
Melandros Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 vybiral sem je na netu, rikal sem si jestli budou dost dlouhy atd ale nakonec ty uni jsou na centimetr stejne s autem takze se nemusi nikde nic moc řezat atd jen na tom zadnim dilu aby to licovalo s autem jinak bez sebemensich problemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.