Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau!

Klasická rada, zkus vrakáč:-)

Mimochodem, mě nechodil a bylo to špatnym relátkem, bo jak se jmenuje bazmek co ten ventilátor řídí...Ale mam novější model.

Odesláno

Jak píše Volfino. Vyndej ten ventilátor (u nohou spolujezdce) a koukni do elektroniky co je na ventilátoru. Možná jen shořela nějaká součástka, kterou šikovnej elektrikář za pár drobnejch vymění. :papa

Odesláno

nebo i uhlíky jsou špatné ,chce se na to podívat a pak řešit dál,třeba je vypadlý konektor od větráku,taky jsem se stím setkal

jinak zde máš ten vrakáč http://www.autodilysobeslav.cz/

[upravil dne 23/7/08 honza406]

Odesláno

Tak na vrakáči za něj chtěj 2500Kč:mrk, ale cena mě odradila, tak mi to nedalo a zkusil ho znovu zapojit a zase šel, tak já nevim, nechal sem ho běžet dýl, trochu se z něj chvíli kouřilo a pak to bylo v pohodě a nechal sem ho běžet asi 15 min na plno a v poho, si ze mě asi dělá prdel:roll

Odesláno

Mám podobněj problé. Chtěl bych se na ten motorek taky mrknout, ale nevim jestli je kvuli tomu nutné sundávat kobereček. Je k podlaze přilepený nebo jen chycený nějákym \"bazmekem\" Pokud je přilepený, tak bych ho nejradši jen vyřízl v místě kde je přístup k tomu motorku. Dá se to nějak najít po hmatu nebo neporadíte někde kde přesně se nachází? Dík:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Long

Mám podobněj problé. Chtěl bych se na ten motorek taky mrknout, ale nevim jestli je kvuli tomu nutné sundávat kobereček. Je k podlaze přilepený nebo jen chycený nějákym \"bazmekem\" Pokud je přilepený, tak bych ho nejradši jen vyřízl v místě kde je přístup k tomu motorku. Dá se to nějak najít po hmatu nebo neporadíte někde kde přesně se nachází? Dík:myslim

před spolujezdcem mrkni pod palubku vyndej PVC příchytky poz 1 2 3 a pak vidíš ventilátor vuz obr.Na obr je sundaná dvířka .

Odesláno

Vadný kontakt v konektoru. Byl to ten tmavě červený co jde přímo do větráku. Dal bych sem obrázek ale nevím jak ho vložit. Takže sem ho jenom rozdělal , profouknul a znovu \"sdělal\" a je to v pohodě. Je to už asi 4 nebo 5 závadu na autě , ke které došlo jen problémem v kontaktech. A někdy to byly závady se kterými si něvěděly rady ani v aurorizovaných servisech a jimi předpokládané opravy se šplhaly dořádů tisíců. Nakonec to vyřešilo zkontrolování kontaktů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...