Pazoutak Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Tak se mi nejspíš spálil ventilátor co vhání vzduch do kabiny, nevíte někdo o nějakym, nebo za kolik se dá sehnat? Je to na digiklimu. r.v. 97:roll Citovat
Volfino Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Čau! Klasická rada, zkus vrakáč:-) Mimochodem, mě nechodil a bylo to špatnym relátkem, bo jak se jmenuje bazmek co ten ventilátor řídí...Ale mam novější model. Citovat
OK406 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Koukám, že si ze Soběslavi, tak tam máte vrakoviště na Peugeot. Zkus se tam zeptat. Citovat
Dave_k Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Jak píše Volfino. Vyndej ten ventilátor (u nohou spolujezdce) a koukni do elektroniky co je na ventilátoru. Možná jen shořela nějaká součástka, kterou šikovnej elektrikář za pár drobnejch vymění. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 nebo i uhlíky jsou špatné ,chce se na to podívat a pak řešit dál,třeba je vypadlý konektor od větráku,taky jsem se stím setkal jinak zde máš ten vrakáč http://www.autodilysobeslav.cz/ [upravil dne 23/7/08 honza406] Citovat
Pazoutak Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Tak na vrakáči za něj chtěj 2500Kč, ale cena mě odradila, tak mi to nedalo a zkusil ho znovu zapojit a zase šel, tak já nevim, nechal sem ho běžet dýl, trochu se z něj chvíli kouřilo a pak to bylo v pohodě a nechal sem ho běžet asi 15 min na plno a v poho, si ze mě asi dělá prdel:roll Citovat
tomino Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 aby se pak nekouřilo z celýho auta Citovat
Guest Long Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Mám podobněj problé. Chtěl bych se na ten motorek taky mrknout, ale nevim jestli je kvuli tomu nutné sundávat kobereček. Je k podlaze přilepený nebo jen chycený nějákym \"bazmekem\" Pokud je přilepený, tak bych ho nejradši jen vyřízl v místě kde je přístup k tomu motorku. Dá se to nějak najít po hmatu nebo neporadíte někde kde přesně se nachází? Dík:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Long Mám podobněj problé. Chtěl bych se na ten motorek taky mrknout, ale nevim jestli je kvuli tomu nutné sundávat kobereček. Je k podlaze přilepený nebo jen chycený nějákym \"bazmekem\" Pokud je přilepený, tak bych ho nejradši jen vyřízl v místě kde je přístup k tomu motorku. Dá se to nějak najít po hmatu nebo neporadíte někde kde přesně se nachází? Dík:myslim před spolujezdcem mrkni pod palubku vyndej PVC příchytky poz 1 2 3 a pak vidíš ventilátor vuz obr.Na obr je sundaná dvířka . Citovat
Guest Long Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Díky , ventilátor už ventiluje ) Konečně se zase ochaldím klimatizací Citovat
Guest Long Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Vadný kontakt v konektoru. Byl to ten tmavě červený co jde přímo do větráku. Dal bych sem obrázek ale nevím jak ho vložit. Takže sem ho jenom rozdělal , profouknul a znovu \"sdělal\" a je to v pohodě. Je to už asi 4 nebo 5 závadu na autě , ke které došlo jen problémem v kontaktech. A někdy to byly závady se kterými si něvěděly rady ani v aurorizovaných servisech a jimi předpokládané opravy se šplhaly dořádů tisíců. Nakonec to vyřešilo zkontrolování kontaktů. Citovat
Pazoutak Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 já ho měl taky venku a i ty kontakty sem měl rozpojeny a taky přestal blbnout:mrk tak to asi bylo taky tim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.