brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 To tam nemuzu narvat tech 225.Zalezi taky na et ne?Ty tam mas podlozky? Citovat
čakom Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr vraz tam ty 215 popř 225 , 205 by na tech 17 nebyly ony , jinak nahod cenu liťáků třeba se dohodnem dost jsem o ouraganech přemýšlel sice budu muset jít do podložek ale uvidíme . Proč podložky? Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 chtel bych tam zkusit ty 215 ale mam nejake tuseni ze to bude jeste dost zastrcene a pak jeste kupovat podlozky?To se mi moc nechce radsi bych dal ty 205 a podlozky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Pe.Tr vraz tam ty 215 popř 225 , 205 by na tech 17 nebyly ony , jinak nahod cenu liťáků třeba se dohodnem dost jsem o ouraganech přemýšlel sice budu muset jít do podložek ale uvidíme . Proč podložky? protoze ty originaly co mam ted maji et 15 a kola jsou zaroven s blatnikem a kdyz tam dam ouragany co maji et 20 tak to bude zalezle a to nechci,takže proto podložky Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 čakom:podlozky proto aby to vylizalo vic z blatniku.Vlastne proto jak Pe.tr Citovat
čakom Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen čakom:podlozky proto aby to vylizalo vic z blatniku.Vlastne proto jak Pe.tr To vím. Mám je v zadu. Jen jsem se chtěl zeptat proč chce dávat podložky pod origináli který mají nízký ET. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 tak to nevim proc tam chce davat podlozky.Ale asi mysli na ty 16 \"ouragany. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 a nemas problemy s cajtama?Nebo mas podlozky s atestem? Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 a nemas problemy s cajtama?Nebo mas podlozky s atestem? Citovat
čakom Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen a nemas problemy s cajtama?Nebo mas podlozky s atestem? Mám v zadu jen 5 mm nastříkaný na černo i s bubnama takže nejdou moc vidět. Když mě chytnou cajti tak jdou u mě po foliích po podložkách ne. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 A folie mas bez atestu?Ja prave musim dat vetsi podlozky a proto je chci s atestem Citovat
čakom Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen A folie mas bez atestu?Ja prave musim dat vetsi podlozky a proto je chci s atestem Ve předu mám bez atestu. Dělají se podložky s atestem? Citovat
Béďa Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: brslen A folie mas bez atestu?Ja prave musim dat vetsi podlozky a proto je chci s atestem Ve předu mám bez atestu. Dělají se podložky s atestem? spravna otazka, podle mne nee.. Citovat
čakom Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: čakom Původně zaslal: brslen A folie mas bez atestu?Ja prave musim dat vetsi podlozky a proto je chci s atestem Ve předu mám bez atestu. Dělají se podložky s atestem? spravna otazka, podle mne nee.. Já si taky myslím že ne. Nikdy jsem o tom neslišel ani je neviděl. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 No pry se vyrabeji jeden chlap mi o tom rikal.Asi budou mit o kapanek vetsi cenu ale uvidi se.A schvalne se ho zajedu v prubehu pristiho tydne zeptat. Citovat
Béďa Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen No pry se vyrabeji jeden chlap mi o tom rikal.Asi budou mit o kapanek vetsi cenu ale uvidi se.A schvalne se ho zajedu v prubehu pristiho tydne zeptat. tak to dej vedet jestli sezenes, podle me je to nesmysl.. Vyrazit nejaky cislo s pismeny neni problem ale vylozene ATEST ti na to podle me nikdo neda.. Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 To by mě taky zajímalo, jestli se dělaj podložky s atestem, páč mam teď taky ty kola, co brslen na zadní nápravě na fotce a maj dost vysoký ET a budu mít problém s podběhem na vnitřní straně, takže budu muset asi 25 až 30 mm podložky dát. Jinak co se týče gum, tak já na tyhle kola budu dávat klasický 205/40 R17, širší kola ani radši nechci. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 to urcite dam vedet.Ale ja myslim ze to je mozne kdyz se delaji folie s atestem tak proc ne podlozky. Citovat
Béďa Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler To by mě taky zajímalo, jestli se dělaj podložky s atestem, páč mam teď taky ty kola, co brslen na zadní nápravě na fotce a maj dost vysoký ET a budu mít problém s podběhem na vnitřní straně, takže budu muset asi 25 až 30 mm podložky dát. Jinak co se týče gum, tak já na tyhle kola budu dávat klasický 205/40 R17, širší kola ani radši nechci. neblazni s tak silnejma podlozkama.. tobe bude stacit 15-20mm Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler To by mě taky zajímalo, jestli se dělaj podložky s atestem, páč mam teď taky ty kola, co brslen na zadní nápravě na fotce a maj dost vysoký ET a budu mít problém s podběhem na vnitřní straně, takže budu muset asi 25 až 30 mm podložky dát. Jinak co se týče gum, tak já na tyhle kola budu dávat klasický 205/40 R17, širší kola ani radši nechci. neblazni s tak silnejma podlozkama.. tobe bude stacit 15-20mm No, vidim to minimálně na těch 25 mm, páč už na Cyclonech bylo vidět, že jsou celkem dost schovaný pod blatníkama. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.