Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

vraz tam ty 215 popř 225 , 205 by na tech 17 nebyly ony , jinak nahod cenu liťáků třeba se dohodnem dost jsem o ouraganech přemýšlel sice budu muset jít do podložek ale uvidíme .

Proč podložky?

Odesláno

chtel bych tam zkusit ty 215 ale mam nejake tuseni ze to bude jeste dost zastrcene a pak jeste kupovat podlozky?To se mi moc nechce radsi bych dal ty 205 a podlozky.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Pe.Tr

vraz tam ty 215 popř 225 , 205 by na tech 17 nebyly ony , jinak nahod cenu liťáků třeba se dohodnem dost jsem o ouraganech přemýšlel sice budu muset jít do podložek ale uvidíme .

Proč podložky?

protoze ty originaly co mam ted maji et 15 a kola jsou zaroven s blatnikem a kdyz tam dam ouragany co maji et 20 tak to bude zalezle a to nechci,takže proto podložky

Odesláno
Původně zaslal: brslen

čakom:podlozky proto aby to vylizalo vic z blatniku.Vlastne proto jak Pe.tr

To vím. Mám je v zadu. Jen jsem se chtěl zeptat proč chce dávat podložky pod origináli který mají nízký ET.

Odesláno

a nemas problemy s cajtama?Nebo mas podlozky s atestem?

Mám v zadu jen 5 mm nastříkaný na černo i s bubnama takže nejdou moc vidět. Když mě chytnou cajti tak jdou u mě po foliích po podložkách ne.

Odesláno

A folie mas bez atestu?Ja prave musim dat vetsi podlozky a proto je chci s atestem

Ve předu mám bez atestu. Dělají se podložky s atestem?

Odesláno

A folie mas bez atestu?Ja prave musim dat vetsi podlozky a proto je chci s atestem

spravna otazka, podle mne nee..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

spravna otazka, podle mne nee..

Já si taky myslím že ne. Nikdy jsem o tom neslišel ani je neviděl.

Odesláno

No pry se vyrabeji jeden chlap mi o tom rikal.Asi budou mit o kapanek vetsi cenu ale uvidi se.A schvalne se ho zajedu v prubehu pristiho tydne zeptat.

tak to dej vedet jestli sezenes, podle me je to nesmysl.. Vyrazit nejaky cislo s pismeny neni problem ale vylozene ATEST ti na to podle me nikdo neda..

Odesláno

To by mě taky zajímalo, jestli se dělaj podložky s atestem, páč mam teď taky ty kola, co brslen na zadní nápravě na fotce a maj dost vysoký ET a budu mít problém s podběhem na vnitřní straně, takže budu muset asi 25 až 30 mm podložky dát. Jinak co se týče gum, tak já na tyhle kola budu dávat klasický 205/40 R17, širší kola ani radši nechci. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

To by mě taky zajímalo, jestli se dělaj podložky s atestem, páč mam teď taky ty kola, co brslen na zadní nápravě na fotce a maj dost vysoký ET a budu mít problém s podběhem na vnitřní straně, takže budu muset asi 25 až 30 mm podložky dát. Jinak co se týče gum, tak já na tyhle kola budu dávat klasický 205/40 R17, širší kola ani radši nechci. :papa

neblazni s tak silnejma podlozkama.. tobe bude stacit 15-20mm ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Stifler

neblazni s tak silnejma podlozkama.. tobe bude stacit 15-20mm ;)

No, vidim to minimálně na těch 25 mm, páč už na Cyclonech bylo vidět, že jsou celkem dost schovaný pod blatníkama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...