Parkerhale Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Ahoj. Prohlížel jsem vyhledávání,ale nenašel jsem nic.Co na P405 1.6GRi r.v.90 řídí volnoběh? A kde to v motoru najdu? Nechal jsem namontovat LPG-supr.Po nějaký době začal volnoběh při startu(na benzin)padat i pod 500ot.Nějak přestal fungovat sitič-studený to má sotva 1000ot.Jinak všechno funguje dobře(necuká,jde za plynem).Při jízdě na LPG jsou otáčky taky nižší,ale to je všechno závislý na nastavení na benzin. A tohle všechno někdy dělá a někdy funguje tak jak má. Poraďte co s tím. [upravil dne 18.7.2008 Parkerhale] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Jelikož maš určo SPI,tak tam je obtokový ventil(volnoběžný ventil a ten ti řídí rychlost volnoběhu-respektive bohatost při volnoběhu a pravě na teplotním stavu motoru);.... Citovat
Parkerhale Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 Motorový prostor je prakticky identický.Až na ten ventil-ten je na druhé straně.Ten ventil jsem nedávno měnil(za používaný).V tom ventilu je dole matka,která zajišťuje pružinu(měl jsem to rozebraný a čistil to benzinem).Záleží na tom, jak moc je ta matka utažená? Dnes jsem to znova zkoušel a ventil pracuje,protože po odpojení konektoru se změnily otáčky.Po opětovném připojení se ozývá syčení vzduchu ale jakoby to pulsuje.To by mohlo být tím teplotním čidlem(jestli je to jím řízeno).Kde to čidlo najdu? Dík. Citovat
Parkerhale Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 Ahoj Obtokový ventil-OK.Čidlo teploty(je na hlavě zezadu pod rozdělovačem)vyměněno-problém stále trvá. K čemu slouží čidlo v sání?(označeno žlutě) Citovat
Parkerhale Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Špatně jsem se zeptal.To čidlo snímá teplotu vzduchu,nebo rychlost průtoku vzduchu,nebo co konkrétně?A hlavně-jak se projeví jeho špatná funkce?? Citovat
PetrR Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Omlouvam se ze ozivuji tuto diskuzi jen bych si rad ujasnil. obtokový ventil(volnoběžný ventil)ten v cervenem poli - to je ten ony receny krokovy motorek nebo to je jeste uplne neco jineho? dekuji Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: PetrR Omlouvam se ze ozivuji tuto diskuzi jen bych si rad ujasnil. obtokový ventil(volnoběžný ventil)ten v cervenem poli - to je ten ony receny krokovy motorek nebo to je jeste uplne neco jineho? dekuji v podstate krokac takze ano Citovat
PetrR Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Takze jestli chapu dobre pokud nemam primo krokac jak je v serviceboxu u motoru BDY primo tak mam motor BDZ a tam se o volnobeh stara ta vec vpravo nahore je tak? A v ni je skryt krokac nebo se to kupuje nekka ehm cele? Diky predem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.