Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Prohlížel jsem vyhledávání,ale nenašel jsem nic.Co na P405 1.6GRi r.v.90 řídí volnoběh? A kde to v motoru najdu?

Nechal jsem namontovat LPG-supr.Po nějaký době začal volnoběh při startu(na benzin)padat i pod 500ot.Nějak přestal fungovat sitič-studený to má sotva 1000ot.Jinak všechno funguje dobře(necuká,jde za plynem).Při jízdě na LPG jsou otáčky taky nižší,ale to je všechno závislý na nastavení na benzin.

A tohle všechno někdy dělá a někdy funguje tak jak má.

Poraďte co s tím.

[upravil dne 18.7.2008 Parkerhale]

Odesláno

Motorový prostor je prakticky identický.Až na ten ventil-ten je na druhé straně.Ten ventil jsem nedávno měnil(za používaný).V tom ventilu je dole matka,která zajišťuje pružinu(měl jsem to rozebraný a čistil to benzinem).Záleží na tom, jak moc je ta matka utažená?

Dnes jsem to znova zkoušel a ventil pracuje,protože po odpojení konektoru se změnily otáčky.Po opětovném připojení se ozývá syčení vzduchu ale jakoby to pulsuje.To by mohlo být tím teplotním čidlem(jestli je to jím řízeno).Kde to čidlo najdu?

Dík.

• O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Omlouvam se ze ozivuji tuto diskuzi jen bych si rad ujasnil.

obtokový ventil(volnoběžný ventil)ten v cervenem poli - to je ten ony receny krokovy motorek nebo to je jeste uplne neco jineho?

dekuji

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: PetrR

Omlouvam se ze ozivuji tuto diskuzi jen bych si rad ujasnil.

obtokový ventil(volnoběžný ventil)ten v cervenem poli - to je ten ony receny krokovy motorek nebo to je jeste uplne neco jineho?

dekuji

v podstate krokac takze ano

Odesláno

Takze jestli chapu dobre pokud nemam primo krokac jak je v serviceboxu u motoru BDY primo tak mam motor BDZ a tam se o volnobeh stara ta vec vpravo nahore je tak? A v ni je skryt krokac nebo se to kupuje nekka ehm cele?

Diky predem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...