Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zákaz jízdy kamionů na vlastní kůži

Recommended Posts

Odesláno

Tak ačkoliv bych měl být na chalupě s dětma na oslavě, čekám na příjezd kamionu, který ve výrobě později naložili a zůstal stát v 17h v Kolíně, kde čekal do 21h a skládat ho budu do jedenácti a pojedu zítra.

Kvůli hodině jízdy výborný večer:grr Ať žije zelený mozek Bursík!

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

ja sem pro, at je zakazou.....ale pak at se nikdo nedivi, ze pres vikend nic nenakoupi.:bojim

[upravil dne 18/7/08 jirka639]

Ale o víkendu se může jezdit, ale jen v určitých hodinách, tak proč by se nenakupovalo. Pátek:17-21, sobota:7-13, neděle: 13-22

Odesláno
Původně zaslal: jarinek

Původně zaslal: jirka639

ja sem pro, at je zakazou.....ale pak at se nikdo nedivi, ze pres vikend nic nenakoupi.:bojim

[upravil dne 18/7/08 jirka639]

Ale o víkendu se může jezdit, ale jen v určitých hodinách, tak proč by se nenakupovalo. Pátek:17-21, sobota:7-13, neděle: 13-22

ja myslim ten zakaz celorocni, kdy v jednom návrhu chtěli zajázat kamion od pátku az do neděle, teda krom A

Odesláno

nevim no, jeste kdyz sem delal v servisu, tak sme chodili v patek dom dyl, protoze bud to kazdej chtel stihnout do 5h aby jeste najel na dalnicu, nebo se cekalo nez sjede a zaparkuje unas v dilne, aby mohl jet dom a my mu do pondeli udelali servis

Odesláno

Taky jsem řidič z povolání ale zákaz schvaluji i když trčím někde na Ostravě přes víkend!Podnik to všechno zaplatí a začínají přemýšlet jak to stihnout do víkendu.Najednou se to stihne přes týden a dělá se všechno proto aby jsme byli doma včas!!:super

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Taky jsem řidič z povolání ale zákaz schvaluji i když trčím někde na Ostravě přes víkend!Podnik to všechno zaplatí a začínají přemýšlet jak to stihnout do víkendu.Najednou se to stihne přes týden a dělá se všechno proto aby jsme byli doma včas!!:super

Taky jsem pro zákaz;)Máš pravdu ať se podniky snaží a pak no problémo:super.Jezdit po D1 přes týden je hrůza a víkendu je to mnohem lepší:papa

Odesláno

mrzi me to, nakladakem uz nejezdim, ale jsem pro zakaz, ale bohuzel, jsem taky pro to, aby se udelalo mnohem vic odstsvanych ploch pro kamiony, pac zakazovat nekomu jesdit., dyz nema kde zaparkovat je taky svinstvo ...

Odesláno

tady unas meli stavet na D1 u \"letiště\" (stranecka zhoř->Shell) velky parkoviště asi pro 150kamionu, obec to nechtela povolit a radsi souhlasila s vybudovanim meziskladu Lidlu.

Nechapuje, vzdyt se tam mohlo uzivit hromada lidi, hlidani parkoviste, restaurace, dalsi sluzby.

Odesláno

Já jsem pro celoroční zákaz ale až bude dostatek odstavných parkovišt.Podniky si to pouze zjednodušujou.A vyhrožování blokádama je umně OFF TOPIC!S tím nakupováním o víkendu bych tak černě neviděl,já osobně se z práce vracím okolo 19té hodiny a to mají obchodáky ještě otevřeno.

Odesláno

Zakaz vubec. Je fakt prijemny stat 20km od baraku po tydnu v kamionu a nemoci se dostat domu. Rikate si, ze to do tech 9 vydrzim, ale. Vyjedu v 6 hodin rano. Nejvice je povoleno 15hodin vykonu. 6+15 je 21. Takze v dobe kdybych uz mohl vyjet, tak uz vlastne zase nesmim kvuli AETRu. A ted pocitejte. Budu delat minimalni pauzu a to je 9 hodin. Po pauze je uz 6 hodin rano a vsichni vime, ze v sobotu je zase zakaz od 7-13hodin. Takze mam ted uz jen 1 hodinu jizdy. Kdyz to domu nestihnu tak se dostanu do cile az v sobotu odpoledne. No nei to krasa, frajery co tohle vymysleli bych na dva tydny posadil do kabiny, at si to zkusi. Nerikam, ze by nejake omezeni byt nemelo, ale at se prvne postavi parkoviste pro ty nase velky kravy a pak teprve neco zakazujou.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Je to jenom nesmysl pro uvolnění Prahy protože si nejsou schopní poradit se stavbou obchvatu.

chapu, ze to je provokace, ale to muze rict jen ignorant, je to o tom, ze uz lidi serou kreteni v kaminou v patek odpoledne a v nedeli odpoledne v levem i pravem jizdnim pruhu, kteri se predjizdeji o 1 km vyssi rychlosti. Jsem pro plosny zakaz jizdy kamionu o vikendech. Podotykam, ze s kamionem jsme s otcem jezdili...........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...