Medvěd Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 Jakej Vranov? Pochlubte se, třeba by se to nechalo udělat tam :-) Já bohužel teďka nemám vůbec čas jet zařizovat ten kemp Vidím, že někdo opravdu bedlivě sleduje dění v klubu - KDO HLEDÁ, NAJDE Citovat
Béďa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: kujon106 Jakej Vranov? Pochlubte se, třeba by se to nechalo udělat tam :-) Já bohužel teďka nemám vůbec čas jet zařizovat ten kemp Vidím, že někdo opravdu bedlivě sleduje dění v klubu - KDO HLEDÁ, NAJDE uz jsem mu nalezite vycinil na ICQ.. takze uz by mel vedet Citovat
kujon106 Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Tak napíšu rovnou že v Pohádce, to už bych věděl Tam ale každop. nedorazim, takže můžu nad 106 srazem dumat dále Citovat
Starejbar Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 NO tak není problém se na nějakej výlet domluvit jindy a jinde Co třeba Laštovičky? Je to přesně na půl cesty Citovat
kujon106 Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Laštovičky? To myslíš tu obydlenou zatáčku kousek od Žďáru, přes kterou jezdím do Brna? Tam snad nemůže bejt ani kemp, nebo něco podobného, ne? :-) Citovat
Starejbar Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 JoJo přesně tuto obydlenou zatáčku myslím . No kemp tam na 100% není, ale na výlet je to ideální akorát nevím jestli tam bude vůbec kde zastavit a otočit se. Citovat
Berkoff Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: lordlacik Welis taká pekná prechádzka na Pežótkovi k naším bratom čechom by bola super. Len časovo neviem či mi to vyjde. prosimte, z presova to mas nakych 500 km, to neni tak sileny, nebo dojed do kosic, nech se prolozit i s autem ke Kosicanu, a za 9h jsi v pze, a pak uz to mas kousicek PS: v KE som byval 13 rokov ... Citovat
kujon106 Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Starejbar JoJo přesně tuto obydlenou zatáčku myslím . No kemp tam na 100% není, ale na výlet je to ideální akorát nevím jestli tam bude vůbec kde zastavit a otočit se. Jako tam dělat sraz je imho na houno.. To se spíše dohodnem na tom, že to uděláme někde třeba v tom Pávově u Jihlavy na parkingu (stejně jako byl saxo sraz) a pak se vyrazí spanilka kamsi (třebas zas na motokáry )... To by nebylo úplně nejhorší, ne? Takže to chce jen hodit datum :-) Citovat
MrChodny Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 22-24.8. je Saxosraz na Slovensku - link Citovat
kujon106 Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 zní to parádně, ale to je zrovna čas, kdy budu mít auto v lakovně, takže já určitě nedorazím Citovat
Starejbar Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: Starejbar JoJo přesně tuto obydlenou zatáčku myslím . No kemp tam na 100% není, ale na výlet je to ideální akorát nevím jestli tam bude vůbec kde zastavit a otočit se. Jako tam dělat sraz je imho na houno.. To se spíše dohodnem na tom, že to uděláme někde třeba v tom Pávově u Jihlavy na parkingu (stejně jako byl saxo sraz) a pak se vyrazí spanilka kamsi (třebas zas na motokáry )... To by nebylo úplně nejhorší, ne? Takže to chce jen hodit datum :-) No s tou obydlenou zatáčkou to byl samozřejěmě JOKE Ale s tím parkálem v pávově by se to dalo, ale s datem to bude problém, první volnej víkend budu mít asi až v Pohádce, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.