Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Jakej Vranov? Pochlubte se, třeba by se to nechalo udělat tam :-) Já bohužel teďka nemám vůbec čas jet zařizovat ten kemp :(

Vidím, že někdo opravdu bedlivě sleduje dění v klubu - KDO HLEDÁ, NAJDE

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jakej Vranov? Pochlubte se, třeba by se to nechalo udělat tam :-) Já bohužel teďka nemám vůbec čas jet zařizovat ten kemp :(

Vidím, že někdo opravdu bedlivě sleduje dění v klubu - KDO HLEDÁ, NAJDE

uz jsem mu nalezite vycinil na ICQ.. takze uz by mel vedet ;):D

Odesláno
Původně zaslal: lordlacik

Welis taká pekná prechádzka na Pežótkovi k naším bratom čechom by bola super. Len časovo neviem či mi to vyjde.

prosimte, z presova to mas nakych 500 km, to neni tak sileny, nebo dojed do kosic, nech se prolozit i s autem ke Kosicanu, a za 9h jsi v pze, a pak uz to mas kousicek :)

PS: v KE som byval 13 rokov ...

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

JoJo přesně tuto obydlenou zatáčku myslím :super. No kemp tam na 100% není, ale na výlet je to ideální:D akorát nevím jestli tam bude vůbec kde zastavit a otočit se.:myslim:D

Jako tam dělat sraz je imho na houno.. To se spíše dohodnem na tom, že to uděláme někde třeba v tom Pávově u Jihlavy na parkingu (stejně jako byl saxo sraz) a pak se vyrazí spanilka kamsi (třebas zas na motokáry :D )... To by nebylo úplně nejhorší, ne?

Takže to chce jen hodit datum :-)

Odesláno

Původně zaslal: Starejbar

JoJo přesně tuto obydlenou zatáčku myslím :super. No kemp tam na 100% není, ale na výlet je to ideální:D akorát nevím jestli tam bude vůbec kde zastavit a otočit se.:myslim:D

Jako tam dělat sraz je imho na houno.. To se spíše dohodnem na tom, že to uděláme někde třeba v tom Pávově u Jihlavy na parkingu (stejně jako byl saxo sraz) a pak se vyrazí spanilka kamsi (třebas zas na motokáry :D )... To by nebylo úplně nejhorší, ne?

Takže to chce jen hodit datum :-)

No s tou obydlenou zatáčkou to byl samozřejěmě JOKE :aut

Ale s tím parkálem v pávově by se to dalo, ale s datem to bude problém, první volnej víkend budu mít asi až v Pohádce, :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...