Tosko Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Ahoj.Chcem sa spýtať.Mám v aute otáčkomer ale je nepojazdný.Predtim som mal mojho 405-kového kamoša ako benziňak, teraz je zneho úspešne prestavaný diesláčik.Interiér aj všetko ostatné ostalo z beninaka iba motor tam je dieslový.Nechcem tam kupovať druhý otačkomer lebo tomuto nič nije iba je odpojený. Môže mi niekto poradiť ako presne a kam presne sa zapája??? Viem že niekde k alternátoru.Mal som rozobratú aj palubovku a z otáčkomera nejde ani žiadny káblik, je tam len taka štvorcová pätica.Môže mi niekto presne povedať ako ho zapojím??? Kujeeeeeeeeeeeeeeeem. Citovat
oddie Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Nezapojuje se k alternátoru, to \"vieš\" dost blbě. Otáčkoměr u těhle D motorů má snímač na setrváku. Citovat
Tosko Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 no neviem pochibujem!!! MOtor je dieslovy ale zotrvacnik z benzinu takze ma to myly Citovat
Tosko Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 inak by som bol rád keby to bolo na zotrvačníku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.