kaper Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Zdravim po dlkšej odmlke som nazad. Potreboval by som nejakeho dobreho mechanika ktory my pozre povie čo treba a aj spravy zadnu napravu. Ked auto naložim tak mi trošku šucha prava strana a kolesa su trošku do A. som od Trnavy ale kludne som ochotny nejake km aj obetovat ked to bude dobre a za rozumny peniaz. Citovat
pastorek Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Málokedy chodím do servisu, ale keď áno. tak do Seredi. Pali servis po pravej strane pri ceste z centra na Galantu, pri starej sýpke. 0903/215400. Pár vecí mi robili na 405ke a synovcovi na A6ke. Vždy rozumná cena a dobrá kvalita. Citovat
kaper Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Počul som že sa to da nejako kus za kus. ževraj to vozia zrepasovane z polska a tu staru si zoberu. nenate stim skusenost a nejake info na niekoho. Inak pastorek zajtra idem do šuroviec z polovičkou kaderničke. Citovat
pastorek Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: kaper Počul som že sa to da nejako kus za kus. ževraj to vozia zrepasovane z polska a tu staru si zoberu. nenate stim skusenost a nejake info na niekoho. Inak pastorek zajtra idem do šuroviec z polovičkou kaderničke. Ten chalan chodí do Polska dosť často, možno o tom niečo vie. Tak polovičku vysaď u kaderníčky a zastav sa na kávu. Na kruháči rovno ( od kaderníčky ) okolo hostinca cca 50 m po pravej strane v zákrute. Citovat
kaper Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Chcem sa dat ostrihat aj ja ale ak pošleš cec sukromnu spravu čislo tak sa ozvem a možeme dat reč. A inak nikto nič. Citovat
janou Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Opravy zadných náprav robia za Partizánskym , sú šikovní. Bl som tam ,ale adresu z pamati neviem. Citovat
lumpma Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 je to mozna trochu z ruky ale repasezadnich naprav delaji v Pribramy jsou dobry rychly a levny. Slysel jsem jen samou chvalu najdes to pripadne na netu. jde o to jen si udelat krasny vylet po cechach. Citovat
kaper Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Dik a nevieš se prosim ta nejako dopracovat k nejakemu kontaktu. A tebe tam tiež davali dokopi zadnu napravu? A ešte dotaz kolko si mam asi našetrit? Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: lumpma je to mozna trochu z ruky ale repasezadnich naprav delaji v Pribramy jsou dobry rychly a levny. Slysel jsem jen samou chvalu najdes to pripadne na netu. jde o to jen si udelat krasny vylet po cechach. to si myslim ze lepsi nez v Pribrami je Auto Domin v Humpolci a je to jeste na polovine cesty do Pribrami hned u dalnice D1 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Na repas som tu videl ceny od 13 do 18 000 ... Ked to budes mat zrepasovany, daj vedet kde a za kolik, tiez som s TT a kamaratovi to uz zacina haprovat tiez Citovat
kaper Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 Mne spominal niekto že to vozia stoho polska za 6000sk. A ja sa bojim tej kvality. Samozrejme že tvoju staru si zoberie zase na repas pre niekoho ineho. A v servise si myslim že robota nech stoji 5000sk. Mne to zatial nevadz ale nesmiem naložit auto jak ho naložim tak my šucha vrch gum o podblatnik takže mne to robi A Citovat
OK406 Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: lumpma je to mozna trochu z ruky ale repasezadnich naprav delaji v Pribramy jsou dobry rychly a levny. Slysel jsem jen samou chvalu najdes to pripadne na netu. jde o to jen si udelat krasny vylet po cechach. Repas zadný nápravy dělali v Příbramy u rodičů 205 1.8D před třemi roky a letos v červenci se musela dělat znovu. A to je najeto cca 35000km. Citovat
kaper Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 šak to je to čoho sa bojim dam to spravit a nebude to kvalitna robota a zase sa to zjazdý po par km. A človek sa už chce aj chvilku vozit nie stale len niečo opravovat. A niekto z SK nevie niekoho odporučiť Citovat
sana Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 no o niecom viem u nas v Turzovka a inak http://www.autochodura.cz/podrobnosti.php?kategorie_id=4&kategorie=servis Citovat
kaper Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 skusim tam zavolat a popitat a trošku pobliš nema nikto skusenosty Citovat
janou Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Vo štvrtok idem okolo Partizánskeho skúsim zistiť telefón na tú firmu čo to tu robí. Citovat
janou Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Dnes som išiel okolo - oprava naprav : Kolačno 58 VeľkéUherce 09005 805 016,0908 405 674 . Citovat
kaper Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Dik určite tam zavolam a dam vediet Citovat
PnR Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 noo a o niecom z vychodu neviete? pretoze z kosic cez cele svk sa trepat niekam a potom cakat cely den asi nie je ono. Citovat
Durko Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 repas zadnej nápravy mi robili v Zlatých klasoch.špecializuju sa hlavne na nápravy predne zadne tlmiče všetko od náprav. demontuju zrepasuju a daju naspäť- da sa to najsť aj na nete stalo ma to 14000 bez papieru a ja som si dokupoval este za 2000 silenbloky.ale moje naprava bola total KO [upravil dne 25/7/08 Durko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.