Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim po dlkšej odmlke som nazad. Potreboval by som nejakeho dobreho mechanika ktory my pozre povie čo treba a aj spravy zadnu napravu. Ked auto naložim tak mi trošku šucha prava strana a kolesa su trošku do A. som od Trnavy ale kludne som ochotny nejake km aj obetovat ked to bude dobre a za rozumny peniaz.

Odesláno

Málokedy chodím do servisu, ale keď áno. tak do Seredi. Pali servis po pravej strane pri ceste z centra na Galantu, pri starej sýpke. 0903/215400. Pár vecí mi robili na 405ke a synovcovi na A6ke. Vždy rozumná cena a dobrá kvalita.

Odesláno

Počul som že sa to da nejako kus za kus. ževraj to vozia zrepasovane z polska a tu staru si zoberu. nenate stim skusenost a nejake info na niekoho. Inak pastorek zajtra idem do šuroviec z polovičkou kaderničke.

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Počul som že sa to da nejako kus za kus. ževraj to vozia zrepasovane z polska a tu staru si zoberu. nenate stim skusenost a nejake info na niekoho. Inak pastorek zajtra idem do šuroviec z polovičkou kaderničke.

Ten chalan chodí do Polska dosť často, možno o tom niečo vie.

Tak polovičku vysaď u kaderníčky a zastav sa na kávu. Na kruháči rovno ( od kaderníčky ) okolo hostinca cca 50 m po pravej strane v zákrute.

Odesláno

je to mozna trochu z ruky ale repasezadnich naprav delaji v Pribramy jsou dobry rychly a levny. Slysel jsem jen samou chvalu najdes to pripadne na netu. jde o to jen si udelat krasny vylet po cechach.

Odesláno

Dik a nevieš se prosim ta nejako dopracovat k nejakemu kontaktu. A tebe tam tiež davali dokopi zadnu napravu? A ešte dotaz kolko si mam asi našetrit?

Odesláno
Původně zaslal: lumpma

je to mozna trochu z ruky ale repasezadnich naprav delaji v Pribramy jsou dobry rychly a levny. Slysel jsem jen samou chvalu najdes to pripadne na netu. jde o to jen si udelat krasny vylet po cechach.

to si myslim ze lepsi nez v Pribrami je Auto Domin v Humpolci a je to jeste na polovine cesty do Pribrami hned u dalnice D1 :D

Odesláno

Na repas som tu videl ceny od 13 do 18 000 ... Ked to budes mat zrepasovany, daj vedet kde a za kolik, tiez som s TT a kamaratovi to uz zacina haprovat tiez :D

Odesláno

Mne spominal niekto že to vozia stoho polska za 6000sk. A ja sa bojim tej kvality. Samozrejme že tvoju staru si zoberie zase na repas pre niekoho ineho. A v servise si myslim že robota nech stoji 5000sk. Mne to zatial nevadz ale nesmiem naložit auto jak ho naložim tak my šucha vrch gum o podblatnik takže mne to robi A

Odesláno
Původně zaslal: lumpma

Repas zadný nápravy dělali v Příbramy u rodičů 205 1.8D před třemi roky a letos v červenci se musela dělat znovu. A to je najeto cca 35000km.:(

Odesláno

šak to je to čoho sa bojim dam to spravit a nebude to kvalitna robota a zase sa to zjazdý po par km. A človek sa už chce aj chvilku vozit nie stale len niečo opravovat. A niekto z SK nevie niekoho odporučiť

Odesláno

repas zadnej nápravy mi robili v Zlatých klasoch.špecializuju sa hlavne na nápravy predne zadne tlmiče všetko od náprav.

demontuju zrepasuju a daju naspäť-

da sa to najsť aj na nete

stalo ma to 14000 bez papieru a ja som si dokupoval este za 2000 silenbloky.ale moje naprava bola total KO

[upravil dne 25/7/08 Durko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...