PnR Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Ahojte mal som menene 5te dvere, ale v servise sa asi na nieco vysrali a teraz mi po otvoreni kufra nesvieti to svetlo co tam je. Ziarovku som skusal a je v pohode, takze ak niekto viete poradit kde a ako by som mal co pozriet budem vdacny Citovat
janou Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Nieje kontakt na svetlo priamo v zámku? Citovat
PnR Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 no to neviem kde sa tam mam pozriet? Citovat
hnusoba Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: PnR no to neviem kde sa tam mam pozriet? V piatych dverách máš guličkový spínač ktorý môže byť nefunkčný...daj dole tapacír a pozri či zopína... Citovat
janou Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Neviem presne 306 ale 406 mala spínač priamo v mechanizme zámku ,je tam mikrosoínač.Či nie je odpojený .Skús nájsť káble čo idú do vnútra 5 dverí,či nie je niečo odpojené ,prípadne skontrolovať poistku. Citovat
PnR Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 no dnes uz to velmi kontrolovat nebudem ale aspon budem sa vediet na zajtra pripravit.. tie kable od toho svetla vedu ku lavemu zadnemu svetlu, potom idu popod zamykaci mechanizmus ku pravemu svetlu a potom uz tam neviem.. takze sa mam pozerat na dvere alebo v kufri na ten zamok? menili aj tu zadnu cast myslim.. ok zajtra dam vediet [upravil dne 15.7.2008 PnR] Citovat
Meldik Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 pod plastem na patych dverich v takovym valecku beha kulicka.....myslim, ze je i slyset ....mel jsem s tim taky problem.....chvili svitilo...chvili ne....bylo to spatnou kostrou.....koukni na ni... Citovat
PnR Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 No tak teraz som to pozrel pod lampou poulicnou a nevidel som tam nic take, neviem kde mam hladat.. Nejaka foto by nebola? Dakujem Citovat
Marcel505 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Je to takový malý světlý nebo tmavý skoro váleček, ukostřený=uchycený přímo na plech 5.dveří a od něj vede kabel k lampičce do auta. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: PnR No tak teraz som to pozrel pod lampou poulicnou a nevidel som tam nic take, neviem kde mam hladat.. Nejaka foto by nebola? Dakujem Pod tou lampou by se dalo dělat všelicos,ale počkej do rána, až na to uvidíš Citovat
Meldik Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Chtelo by zmerit, jestli do toho jde stava......jinak ten valecek jsem ti vyfotil.... [upravil dne 15.7.2008 meldal] Citovat
PnR Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 ahaa tak to som tam videl ale ten valcek tam nebol, iba ten zeleny kabel - kostra omfg uz viem do ktoreho servisu nikdy nepojdem Dakujem velmi pekne tak rozmyslam ako to spravit inak a zatial mi napadlo jedno riesenie a to: Dat tam nejake ledky silnejsie a na kufor nejak prirobit magnet a ledku spinat cez ten magnet, neviem ako sa vola ten spinac ale je napriklad na bicykli ked vam to ukazuje rychlost Citovat
PnR Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Tak som to odfotil aj ja [upravil dne 16.7.2008 PnR] Citovat
bombarderik Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Mne to robilo ties problemy a tak som si dal do kufra vedla svetla vypinac. Ked potrebujem tak si zapnem inak je vypnute. Citovat
PnR Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 myslite ze by sa dal ten konektor kupit, alebo mam skusak nejake buracky na zadok? a tiez ak uz budem mat ten konektor, ako tazke je ho zapojit? ako tak vidim tak neviem ako mam vo dverach tahak kabel k tomu.. a ten vypinac si necham ako posledne riesenie Citovat
Marcel505 Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: PnR Tak som to odfotil aj ja [upravil dne 16.7.2008 PnR] A máš vůbec v kufru tu lampičku? Chudší modely lampičku nemají, takže možná ani kabel ve dveřích... Zkus v těch 5.dveřích najít kabel na ten spínač a dát ho na kostru, jestli se lampička rozsvítí. Já tohle taky řešil, spínač tam nebyl, tak jsem dal klasickej mačkací vedle zamykače kufru do toho malého obdélníkové otvoru a fungovalo to. Použil jsem takový ten spínač co je snad v 305 a 405 na sepnutí světla příhrádky... Citovat
PnR Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 cital si prvy post? mal som to tal ale menili mi 5.te dvere, nebol som ale v origo peugeote ale v renaulte, a jake maju auta, taky aj servis (****) podla coho tam najdem ten kabel? farba alebo umiestnenie.. cez tie male dierky tam velmi malo vidim.. Citovat
Marcel505 Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: PnR cital si prvy post? mal som to tal ale menili mi 5.te dvere, nebol som ale v origo peugeote ale v renaulte, a jake maju auta, taky aj servis (****) podla coho tam najdem ten kabel? farba alebo umiestnenie.. cez tie male dierky tam velmi malo vidim.. Aha, už chápu. Promiň, nějak s tou slovenštinou bojuji. Tak tam asi dali dveře s jinou kabeláží... Ale mělo by to jít dodělat. Nebo fakt líp si to udělat na spínač. Citovat
PnR Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 no ostrekovac a stierac funguju dobre.. len na tej kostre chyba ten spinac co tam iny maju... ale asi to nakoniec spravim ako som planoval, dam tam nejaku ledku a ten magneticky spinac dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.