igor4 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Zdravim vsetkych 307-ckarov, chcem Vas poziadat o radu-nazor : potrebujem vymenit prave predne svetlo(mai integrovanu aj hmlovku),mam na vyber dve moznosti : vyrobcov Valeo alebo Tyc, rozdiel v cene je asi 1000Sk v prospech Tyc-u,ma niekto skusenosti s touto znackou? resp. co by ste mi doporucili? podla info z netu sa do 307-ciek osadzaju original svetla Valeo. Mam si priplatit za Valeo? alebo mam risknut aj ten Tyc? poradte. vrela vdaka Igor Citovat
Ticcino Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Tyc neznám. Já bych si u světla připlatil za Valeo. Není to sice aktivní bezpečnostní prvek, ale všelijaké noname světla, když jim začne matnout parabola nebo se odlupovat nebo nebo... Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Připlatit za Valeo ze stejných důvodů jako píše Ticcino. Citovat
jozefsv Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 pokial by som mal menit obe svetla tak by som mozno zvolil lacnejsiu verziu,ale potrebujes len jedno takze by som volil urcite valeo z toho dovodu,ze nemusi byt tyc a valeo totozne (farebne...),proste na aute moze byt vidno rozdiel a to asi nechces.takze pre 1000 sk by som to nerobil. tyc nepoznam Citovat
daja535 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Ahoj´ myslím že bych měl jedno na prodej je to originál a má po tuknutí myslím jednu pasku ulomenou , doufám že se nepletu a je to pravé . Na autě bylo 2 roky a od doby koupě nového bylo v krabici kdyby byl zájem tak se ozvi 776 302 506 Jo je to vezrze s mlhovkou daja535 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.