Tosko Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 čaute.Mám problém s ručnou brzdou. Keď som ju predtím zaťiahol nefungovala, bola absolútne volná.Mám všetky 4-kotúčové.Tak som to rozobral a zistil že jedna vačka na lavom strmeni njede takže ťahá len jednu stranu... Skúšal som rozhýbať tú lavú stranu ale chodí dtrašne tažko a keď teraz zatiahnem ručnú tak prave koleso zostane zakusnuté.Ale na pravej strane to fachči jedna radosť. Môže niekto poradiť čo by som mal spraviť aby to šlo??? Blíži sa STK:myslim:roll Citovat
ivanh Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 niekedy pomoze - vycistit - rozchodit - vymenit ( pripadne cele auto ) - vrucna modlidba ( ak nie si veriaci tak saman alebo zaklinac ) - ignoracia problemu - spalik pod koleso ( ten je asi najistejsi ) - servis prv nez ti zablokovana rucna brzda neposere nieco viac v tomto pripade vsetky nahradne riesenia su iba docasne a problem sa coskoro vrati Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Myslím,že ta vrúcna modlitba v kombinaci s ignoráciou problému je nejlepší..... Citovat
Tosko Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 hmmmmmm... woooooooooooaw tomu sa hovori riešenie s velkým R.Tak čo idem pohladť katolícky spevnik trošku sa pomodlím a najdem dobré vrakovisko kde ho odparkujem:D:D:D:D a ešťe ktomu sa budem tvariť že mi tá brzda funguje a keď budem utekať dolu brehom za autom tak si budem mislôť že robim orientačny beh:D. ÚUUUUUUUUŽasnéeee.. No fakt poradte dačo zoženem nový strmeň, lebo ten starý už určite nerozchodim tak ako ten pravý Citovat
Tosko Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 nenapadá vás nikoho nič???Ludia ved ja nemám ručnú brzdu:aut Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 No musíš ty třmeny rozebrat a rozhýbat části ruč. brzdy,podívat se na lanka,jestli nedrhnou,vyměnit pružiny--no prostě opravit Citovat
Tosko Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Noooo...To už znie lepšie ako modliť sa za ručnú brzdu.Aj keď predstava vyzerá komplikovano ale nič ine asi neostava ....dik.. Citovat
eljan Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Jestli máš ten zadek kotoučový a nechce se vracet nebo hýbat ta páka u kola, koupit opravnou sadu gumiček, rozdělat to. Někde jsem tu našel dobrý návod i s obrázkama, jak na to. Citovat
Tosko Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Teda super mohol by si mi ten ten návod poslať budem ten strmeň rozoberať a návo sa bude fakt hodiť. Citovat
Tosko Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 No čaute ..ten návod by s anenašiel?? Citovat
Pája Rybišár Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 tady to je;)http://mujweb.cz/www/tomas.m/brzdic405/index.htm?r=3133 Citovat
Tosko Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 jeeeeeeeeeeeeeeej....super velmi pekne dakujem vyzera to hned lahsie:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.