Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute.Mám problém s ručnou brzdou.

Keď som ju predtím zaťiahol nefungovala, bola absolútne volná.Mám všetky 4-kotúčové.Tak som to rozobral a zistil že jedna vačka na lavom strmeni njede takže ťahá len jednu stranu...

Skúšal som rozhýbať tú lavú stranu ale chodí dtrašne tažko a keď teraz zatiahnem ručnú tak prave koleso zostane zakusnuté.Ale na pravej strane to fachči jedna radosť. Môže niekto poradiť čo by som mal spraviť aby to šlo??? Blíži sa STK:myslim:roll

Odesláno

niekedy pomoze

- vycistit

- rozchodit

- vymenit ( pripadne cele auto )

- vrucna modlidba ( ak nie si veriaci tak saman alebo zaklinac )

- ignoracia problemu

- spalik pod koleso ( ten je asi najistejsi )

- servis prv nez ti zablokovana rucna brzda neposere nieco viac

v tomto pripade vsetky nahradne riesenia su iba docasne a problem sa coskoro vrati

Odesláno

hmmmmmm... woooooooooooaw tomu sa hovori riešenie s velkým R.Tak čo idem pohladť katolícky spevnik trošku sa pomodlím a najdem dobré vrakovisko kde ho odparkujem:D:D:D:D a ešťe ktomu sa budem tvariť že mi tá brzda funguje a keď budem utekať dolu brehom za autom tak si budem mislôť že robim orientačny beh:D. ÚUUUUUUUUŽasnéeee..

No fakt poradte dačo zoženem nový strmeň, lebo ten starý už určite nerozchodim tak ako ten pravý :mad:

Odesláno

Jestli máš ten zadek kotoučový a nechce se vracet nebo hýbat ta páka u kola, koupit opravnou sadu gumiček, rozdělat to. Někde jsem tu našel dobrý návod i s obrázkama, jak na to.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...