Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar tuneri, nevedel by nekdo z Vas o firme, ktera dela modre podsviceni pristrojovky a ma zkusenosti s Peugeotem 307??? Sehnal jsem jednu firmu tady v Praze rekli mi, ze 307 je strasne problematicka a ze bych se nedoplatil. Je to pry vse resene barevnou oranzovou, umelou hmotou a barevnyma foliema a to vse je potreba vymenit. Diody jsou jen cire (ciste bile) a oranzovou barvu delaji ty folie a pruhledne oraz. hmoty. Pomuze nekdo???:(

Odesláno

Jedině snad yako sem to dělal já na budikách z novýho modelu 405. Budiky na rudo - tam ta oranžáda nevadí a ručky na modro. Musí se udělat specielní nasvícení těch světlovodů k ručičkám, ale je to nevratney zásah do přístrojovky. Pokud je to dělaný podobně jako ve 406 - mám jeden kus na experimenty, tak by to mělo jít. Pokud chceš modrý budiky, tak smolíček pacholíček, nebo hodně korunek. Znamenalo by to vysvítit nový filoie s cejchováním a podložit luminiscenční folií. Pak můžeš mít barvu jakou chceš.

Odesláno

2 Hics:

jak jsi udělal to červené podsvícení? jen jsi tam dal červené diody a s tím oranžovým plastem jsi nic nedělal? a když nebudu nic dělat s ručičkou tak bude taky červená?

Odesláno

Noo, tak jsem mozna nasel jednu firmu. Ted prave resi podobny problem taky u nejakeho Peugeota (mam pocit, ze ten chlapek rikal 405, ale nejsem si jisty) Budu mu volat za 14dni, jak uspel a kolik jsou naklady. Moc moc bych to chtel. Budiky modre a rucicky bile Stejne je divne, ze to jeste nikdo nevyrabi jako nove colorovane folie. Podle me je o to veliky zajem a modre podsviceni pristrojovky je hodne atraktivni. O kombinaci s modre podsvicenim autoradia ani nemluvim. ;)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...