destiny Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Nazdar tuneri, nevedel by nekdo z Vas o firme, ktera dela modre podsviceni pristrojovky a ma zkusenosti s Peugeotem 307??? Sehnal jsem jednu firmu tady v Praze rekli mi, ze 307 je strasne problematicka a ze bych se nedoplatil. Je to pry vse resene barevnou oranzovou, umelou hmotou a barevnyma foliema a to vse je potreba vymenit. Diody jsou jen cire (ciste bile) a oranzovou barvu delaji ty folie a pruhledne oraz. hmoty. Pomuze nekdo??? Citovat
Hics Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Jedině snad yako sem to dělal já na budikách z novýho modelu 405. Budiky na rudo - tam ta oranžáda nevadí a ručky na modro. Musí se udělat specielní nasvícení těch světlovodů k ručičkám, ale je to nevratney zásah do přístrojovky. Pokud je to dělaný podobně jako ve 406 - mám jeden kus na experimenty, tak by to mělo jít. Pokud chceš modrý budiky, tak smolíček pacholíček, nebo hodně korunek. Znamenalo by to vysvítit nový filoie s cejchováním a podložit luminiscenční folií. Pak můžeš mít barvu jakou chceš. Citovat
zoby Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 2 Hics: jak jsi udělal to červené podsvícení? jen jsi tam dal červené diody a s tím oranžovým plastem jsi nic nedělal? a když nebudu nic dělat s ručičkou tak bude taky červená? Citovat
tomyka Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 bratu pohladaj to v sekci servis , je to tam pekne popisane Citovat
destiny Odesláno 9. březen 2004 Autor Odesláno 9. březen 2004 Noo, tak jsem mozna nasel jednu firmu. Ted prave resi podobny problem taky u nejakeho Peugeota (mam pocit, ze ten chlapek rikal 405, ale nejsem si jisty) Budu mu volat za 14dni, jak uspel a kolik jsou naklady. Moc moc bych to chtel. Budiky modre a rucicky bile Stejne je divne, ze to jeste nikdo nevyrabi jako nove colorovane folie. Podle me je o to veliky zajem a modre podsviceni pristrojovky je hodne atraktivni. O kombinaci s modre podsvicenim autoradia ani nemluvim. Citovat
_mafi_ Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Cus Podivej na http://vfpower.wz.cz treba ti tam poradi. M Citovat
Sepp Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 A co prizpusobit radio pristrojovce - tzn, jako ja - podsviceni radia je cervenobile Citovat
destiny Odesláno 22. duben 2004 Autor Odesláno 22. duben 2004 No, tak do me ALPINky se mi moc vrtat nechce. Myslim, ze by to ani nebylo pekne, kdyby svitila oranzove Citovat
Sepp Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Oranzova je vazne bleeee. Spis jsem myslel koupit nove radio A jak rika Hics - mensi upravou udelat podsviceni pristojovky RED AND WHITE Citovat
destiny Odesláno 22. duben 2004 Autor Odesláno 22. duben 2004 me by se libilo spis Blue and White Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.