dodo.z Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Ahoj, ja psal do peugeotu jelikoz taky nemam PP a tam rekli, ze PP se da na 307-mu dodelat, ale musi se koupit nova packa ovladani cca 9000kc, montaz cca 300kc, diagnostika 1000kc, takze ted se pokusim sehnat nejakou levnejsi asi z vrakace ty ovladaci packy pod volantem, snad to i sam vymenim a pak jenom zajedu na diagnostiku, kde to aktivuji. Citovat
siskin Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 fuuu 9 litrov je dost,... Ja by som ho tam podla vin cisla mal mat. Tak som zvedavi o kolko ma osklbu v servise kym mi ho spojazdnia Citovat
Supetr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Zdar chlapi, ja mam PP v aute odjakziva, ale asi pred 2 tydny mi prestal reagovat na ten knofl, kterym se prepinaji jednotliv udaje (na vrcholu packy steracu). Mam teda za to, ze asi budu muset do servisu bud na jeji vymenu nebo opravu (ale to pochybuju, v servisu nic neopravuji, pouze vymenuji.. ) holt ta peugeotacka elektrika neni zadny kdovico.. Ale to asi uzu vsichni vime, ze? Citovat
siskin Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 ja sa tiez chystam do servisu o nejake 2 tyzdne. Chcem to dat na diagnostiku a tiez budem zvedavi v com bude problem. Ak to stihnes skor tak potom napis v com si mal problem ty, jo ? Citovat
millo Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 no tak som si podla VIN zistil ze moj PP je vlastne nijaky PP. Vlastne ho tam nemam...ukazuje mi len datum, cas, a teplotu. Aj tu teplotu mi nezobrazuje : su tam len dve ciarky -- a °celziov stupen. Zatial som nezistil preco mi tie stupne nezobrazuje...aj ten \"pupak\" na spatnom zrkadle mam (co by mal byt zabudovany teplomer) ...mozno spatny kabel alebo co, uvidim, neda mi to pokoja Citovat
Ferry Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 ty problemy s nefungujicim tlacitkem prepinani PPC budou stejne jako u C5. Tuhle jsem to spravoval kamosovi. Uvnitr je pruznej kontakt - plisek, sirokej asi 1.5mm, ten se casem a tim mackanim prelomi a prestane to prepinat ( je to udelany hodne forove, na to ze cely packy stoji as 12 000Kc, kdyz jsem to rozdelal a videl to provedeni, tak jsem si rikal ze to snad ani neni mozny ze za to takovy prachy chtej, za takovej smejd ) Kazdopadne staci vycvaknout tu cepicku na konci packy, pak zmacknout k sobe dva pruzne vystupky, za ktere drzi cela otocna cast (prepinani steracu ) a cele to sundat z packy ( Bacha vyskoci dva valecky na pruzince, ktere tam delaji aretaci ) Pak uz uvidite ten kulaty plisek kontaktu, bude tam ulomeny takovy jazycek, staci ho najit v te vazeline uvnitr packy, ocistit, mikropajkou pripajet zpet a vsechno zase trpelive poskladat zpatky ( ten kontaktni plisek je dobre prilepit sekundovym lepidlem dovnitr te sundane otocne casti - jsou tam pro to urcene vystupky, tak staci dve kapky lepidla a ten plisek tam ve spravne orientaci prichytit, jeste predtim je ale treba nasunout do te otocne casti ten plastovy bazmek co drzi ty valecky na pruzince, je to celkem intuitivni, ja to predtim nikdy rozdelane nemel a dal jsem to dohromady napoprve ) Kdyz jsou vsechny ty dily poskladane uvnitr otocneho prstence, nacvakne se zpatky na packu a zazatkuje se tou cepickou, po teto oprave by melo prepinani zase fungovat Citovat
siskin Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Tak pani, pred chvilkou som sa vratil so servisu. Bol som na diagnostike. Zial vobec ma nepotesili. Moj PP mi nefunguje kvoli packe pod volantom. A koli tej istej packe mi zacal svietit aj airbag Povedali mi ze sa to neda opravit ale len vymenit. Nova packa stoji 17 000 SK :grr Skoro ma tam rachlo,... Chvapi, please, poradne,.... neda sa to nejako opravit ? Citovat
siskin Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 tak mi aspon poradte ako demontovat tie plasty okolo volantu. Ak by sa nasiel nejaky navodik na demontaz bolo by to super,... Citovat
Supetr Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Zdar chlapi, tak jsem se dostal k tomu zajet do servisu a poptat se na opravu nefunkcniho prepinani palub.pocitace. Dobri hosi z Peugeota mne sdelili cifru Kc 14433,- za vymenu. Sel jsem do kolen a fofrem padil v oblacich prachu pryc.. Asi pouziju navod Ferryho, snad to zvladnu. Jen zatim nevim, kde sezenu \"mikropajku\"..? Jeste me napadlo vymenit ten plisek z levy packy - tam podle me taky musi bejt.. No uvidim, snad se k tomu pres vikend dostanu. Jeste bych mozna zkusil se zeptat v AutoKelly apod. na neorigo packu a pouzit to z ni.. Citovat
siskin Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Supetr : tak ako ? Skusal si to cez vikend ? Citovat
Supetr Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 siskin: nejak nebyl cas, samy rodinny oslavy - se dvema v zile by se mi asi trasly ruce Citovat
DanculD Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 To Supetr, siskin: To bude preto, lebo sa nemeni len packa, ale cely komplet pod volantom. A kedze mate obaja auto s ESP, tak preto ta cena.... Aj ked uznavam, ze je to hoooodne drahe. Citovat
siskin Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Hej hej, vieme ze je to drahe koli tomu ESP. Ja sa len pokusam najst nejake riesenie ako to dat do poriadku za prijatelnu cenu. Pripadne nejako to opravit doma. Citovat
Supetr Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 no ja teda zadny ESP nemam... drahy je asi tak jako tak.. proste mam prasklej kontakt v pacce steracu a oni to chteji vymenit uplne cely komplet autorizovany servis neopravuje, pouze vymenuje opravovani chce preci jen trochu vic premysleni.. Citovat
siskin Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 A PC ti funguje - len sa ti nedaju prepinat funkcie ? Alebo ti PC nezobrazuje nic ? Mne nezobrazi ziadnu informaciu. Ked som bol v servise tak mi tam povedali ze treba vymenit komplet packy. Ale nic konkretne nepovedali,... ci je to v pliesku alebo v niecom inom. ..., a stym vymienanim dielov v servise mi ani nehovor. Ked som im povedal aby mi napravili mriezky vo vyduchoch tak mi povedali ze sa to neda. Jedine objednat nove za 2400 Sk . Doma som sa nasral a urobil som to za 20 minut. Citovat
Sniper Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Když už jsme u těch PP, dá se někde podle VIN vozidla, tedy kromě dotazu v Peugeotu zjistit, co by vše auto mělo umět. Myslím tím, třeba, automatické rozvícení světel po nastarování, hlášení závad PP a jakých apod.?? Já jen na service box zjistil, že mám výbavu ŠIROkÝ ÚHEL 1, ale z toho jsem se moc nedozvěděl. Citovat
Prerovak Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 zdravim lidi mam P307 bez PALUBNIHO PC a docetl jsem se zde ze staci vymenit packy pod volantem (cos stejne musim kvuli blinkrom) a aktivaci na diagnostice a budu mit tez Palubni PC? pochopil jsem to spravne? Diky za odpoved Citovat
Supetr Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 to siskin: jo mne PP normalne fungoval, mohl jsem prepinat mezi jednotlivyma udajema (prum.rychlost, okamzita spotreba, prumerna spotreba, dojezd na nadrz atd.) Pak mi ale praskl kontakt v tom prepinaci v pacce a ted mi tam sviti je velice uzitecna informace o prumerne rychlosti :-) Takze mi nezbyva nez tu packu rozdelat a podivat se, jak moc slozity by bylo ten plisek nejak opravit (pripajet, vymenit..?) Citovat
siskin Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 Ak sa ti to podari opravit tak napis nejake info,... Buduci tyzden mam dovolenku a chcel by som sa na to pozriet. Potom napisem ako som dopadol Mne navise svieti aj airbag takze budem hladat dve chyby. Hadam nieco vymyslim,... Citovat
jk.jajo Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Zdravim ,ma lsom podobný problém stačilo rozobrať pačku a opravit kontakt .V mojom prípade bol zlomený,stačilo ho naletovať a už je to OK.;);) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.