brslen Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Cau,chlapi kde se ukryva nadobka na aditivum?Pokud nejaka je.A jde zjistit kolik ji tam mam? Citovat
Guest servisman Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 asi máš NEW v naftě tak jsem našel obr v serviceboxu.Je to pod poz 15 nádržka na aditiva Citovat
brslen Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 jojo mam 2,2 v nafte ale z toho obrazku jsem uplne mimo Citovat
P607Olda Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Koukni zespodu auta pod LZ sedadlo. Nádržka na aditivum je tam přidělaná, poznáš to hned, že je tam něco jakoby navíc, je placatá, má asi 5 litrů a zezadu (auta) má konektor. Může být i u modelu 2,0. Zítra, jestli nezapomenu, dám fotku 406 s aditivem a bez aditiva (máme ve firmě obě). Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Jen jediny dotaz. O jakem aditivu se tu k certu bavime? Citovat
AnotherOne Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Jen jediny dotaz. O jakem aditivu se tu k certu bavime? Ide o aditívum, ktoré sa automaticky primiešava do nafty v nádrží kvôli lepšiemu spaľovaniu sadzí vo FAP filtri. Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 No chlapi a je tady nekdo kdo umi vycistit ten debilni fap.Samo ze to nechci zadarmo Citovat
kveton Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Filtr by se měl sám čistit při jízdě nad 60 km a delší snad než 10 minut nebo tak nějak. Když se dosáhne provozní teploty, tak se to tam začně spalovat a tím se filtr čistí. Taky se to dělá přes diagnostiku. To se motor vytočí sám na 4000 ot pak to spadne asi na 2000, pak zas na 3000 a pak je to asi hotový, ale to musejí udělat v Peugeotu. Pokud tohle nepomůže, tak ti zbývá buď nový za ranec nebo repas z Peugeotu asi za 7000 Kč. Taky jsem se někde dočetl, že to někdo čistí WAPkou, ale to ti neporadím! Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 pockaj pockaj,ted jsem zmateny.Ja tam fap mam a potrebuji jen zjistit jestli jde videt hladina toho aditiva.A to jsou pravdepodobne auta s fapem a bez neho.Nepletu-li se. Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 kveton-no mi to pipne na palubce zacne blikat oranzova kontrolka a asi po 3 az 5 minutach to zhasne.Me asi jebne z toho filtru. Citovat
P607Olda Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: brslen kveton-no mi to pipne na palubce zacne blikat oranzova kontrolka a asi po 3 az 5 minutach to zhasne.Me asi jebne z toho filtru. Původně jsi se ptal, kde se ukrývá nádobka. Kdyby ses rovnou zeptal na to, co Tě trápí... Co Ti to vlastně hlásí? - málo aditiva? - ucpaný filtr? - jiná závada? (měl jsem poruchu čidla diferenciálního tlaku, taky to něco hlásilo) Až to budeš vědět, tak můžeš uvažovat, zda dolít, vyměnit, čistit, anebo vyměnit čidlo. PS já mám repasovaný filtr, funguje normálně. Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 ale ta nadobka mi taky bodne aspon vim kde je.Nevim jak vypadaji jednotlive kontrolky ale myslim ze to je filtr.I na displeji to pise neco o praktice filter nebo tak nejak.Asi tu kontrolku vyfotim a dam ji tady. Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 a na kolik te vysel ten repas? Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 jo a jeste kde se ukryva ten fap? Citovat
kveton Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Jestli to blika, tak by to mohl být přicpaný FAP. ta kontrolka vypadá jako katalyzátor s takovejma tečkama uvnitř. Mě svítí pořád a hlásí mi to \"DIESEL ADITIVE MINIMUM LEVEL\" a to znamená, že tam nmám aditivum. Fyzicky se nachází na výfukovým potrubí v místě, kde je katalyzátor a věř mi, že ho nepřehlídneš!!! Je to takový bago a část je FAP a část katalyzátor Citovat
P607Olda Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Repas 7500 FAP je na výfuku asi kde je plynový pedál, je krytý děrovaným plechem. Jednou jsem měl také jinou poruchu - odpojenou hadičku z toho čidla tlaku. Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 jojo takze je to fap s tema teckama to sedi.To jsem teda zvedavy jak to dam do kupy a hlavne na kolik me to vyjde.Tyyy kokso 7500 litru v dupe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.