f3Rd@ Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Tak je podekuji Edisonovi, za to, ze az me zsatavi hlidka PCR, tak mi sebere technicak a posle me domu pesky... :bojim Vubec nechapu co resis, proste pokud uz na prvni pohled je auto upraveny dobre, tak nema cenu resit, jestli ma naraznik nalepku s atestem a nebo nejsli je tam lizatko ktery si nekdo udelal z laminatu a nebo jestli ma o palec vetsi kola - nechapu, jak by tohle mohlo vadit bezpecnosti provozu. Ale kdyz uvidim favorit kterymu chybi pulka zadnich svetel, spz-ka je 5cm nad zemi a kola lezou z blatniku a je prorezlej skrz na skrz, tak se asi budu sakra zajimat... jo hold asi mame kazdej jinej pohled na svet. Sice jsem zastancem, ze na vsechny stejny metr, ale taky se musi nastavit hranice od ktere se zacne merit... Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Stifler Dobrá, ještě se do toho malinko zamíchám. Když mi pojedou za sebou dvě auta - první bude mít modrý parkovačky a druhý bude mít sežranou půlku kastle a budou tam ostrý hrany, tak samozřejmě toho s modrejma parkovačkama pustim a nebudu ho řešit, ikdybych dle zákona měl a radši si nenechám ujet toho, kterej si o sebrání řidičáku koleduje tak, že to bije do očí. Prostě - nejde podchytit úplně každá věc, kterou má kdekdo na autě upravenou, pozměněnou, páč to by policie a i městská nedělala nic jinýho.....v takovym případě se hledí přednostně na \"stupeň nebezpečnosti činu pro společnost\" a tam se postupuje od nejzávažnějších k těm méně závažným... A jestli seš ty, Edisone, takovej frajer, že smázneš každýho za všechno, co na autě nemá bejt, tak tě chci vidět v uniformě na dopravní akci a budu se smát, jak nestíháš stavět auta a vypisovat bločky, protože tohle prostě všechno uhlídat nejde.Tak radši někoho, kdo neni svym autem nebezpečnej pustim, než pak poslouchat - \"Proč dáváte pokutu mně, když zrovna okolo jede jiný auto, který má ty samý chyby a ještě pár věcí na pokutu navíc a je nebezpečný?\"... [upravil dne 17/7/08 Stifler] Podle zákona MUSÍŠ řešit oba. Jinak jde v případě jednoho o šikanu. Já nikoho smazávat ani nechci, ani nebudu. Já mám práci která mě baví, dělám ji rád a s potěšením. Jenže.. víš.. Ty nesmazáváš ty, co velmi vážně porušují předpisy. Ty stavíš ta auta, co něco porušují, prohlížíš si je, diskutuješ s jejich řidiči a pak je bez potrestání pustíš. A mezi tím Ti kolem projede herka, ve který maník nebezpečně předjíždí na plný v zatáčce a ještě si u toho telefonuje a kdo ví, jestli není pod vlivem nějaký nvykový látky. Jak bys taky mohl, když se v pracovní době vybavješ a slintáš nad hezkými auty, že... Promiň, ale Tvoje činnost mi přijde nebezpečnější provozu, než nějaká shnilá herka na silnici! A takovýhle individuum je placený z daní nás všech!!! Individuum, který má za povinnost dohlížet na bezpečnost provozu... Tyjo.. no to už je fakt moc. Tyjo..nezastavuješ Ty dokonce auta protiprávně??? Není náhodou v zákoně, že zastavit a zkontrolovat vozidlo smí policista pouze v případě na porušení předpisů? A pak tu napíšeš, že jste se pobavili nad neschválenými úpravami, poslinali mu auto a pustil jsi ho??? Ty dokonce porušuješ zákon několikanásobně!!! Tak Tebou bych chtěl být někdy zastaven. Nedořekl bys ani \"dobrý den\" a byl bys mimo službu. [upravil dne 17.7.2008 Edison] To sú silné slová, nemáš ty nejaký komplex z policajtov? Věř, že nemám komplex z policistů. Znám jich mnoho a mnoho a z nejrůznějších oborů. Co ale mám, je alergie na blbost. A ta se bohužel nevyhýbá nikomu. Ani policajtům. ;-) Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Edisone edisone-kde jsi vyčetl ty slinty o tom, že policista kontroluje vozidlo jen, které udělá přestupek. To bych tě chtěl vidět na ulici-jak poznáš že má auto o měsíc propadlou technickou-předpokládám že to z toho vozidla, které okolo tebe přečteš? Nebo jak poznáš z venku, že má auto předepsanou povinnou výbavu? nebo ty okem dokážeš rozpoznat,že kamion je o půl tuny přetížený? A jinak jsem zvědavý jak bys mě dostal mimo službu, tolik lidí už si mě točilo na kameru, opisovalo služební číslo, protžoe se jim nelíbilo jen to že je stavím, že je to buzerace když chci vidět lékárničku a podobně Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Edisone edisone-kde jsi vyčetl ty slinty o tom, že policista kontroluje vozidlo jen, které udělá přestupek. To bych tě chtěl vidět na ulici-jak poznáš že má auto o měsíc propadlou technickou-předpokládám že to z toho vozidla, které okolo tebe přečteš? Nebo jak poznáš z venku, že má auto předepsanou povinnou výbavu? nebo ty okem dokážeš rozpoznat,že kamion je o půl tuny přetížený? A jinak jsem zvědavý jak bys mě dostal mimo službu, tolik lidí už si mě točilo na kameru, opisovalo služební číslo, protžoe se jim nelíbilo jen to že je stavím, že je to buzerace když chci vidět lékárničku a podobně Čti.. a kdyžtak cituj.... Píšu při důvodném podezření na spáchání přestupku. Krom toho, když mě policista zastaví pro podezření ze spáchání jednoho přestupku, NESMÍ vyhledávat další. Klidně Ti na to dám několik příkladů, chceš-li. [upravil dne 17.7.2008 Edison] Citovat
MatrixChose Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 To už Edison vážně silně přehání. Ať už si myslíš cokoliv není to důvod k urážkám. Pak jsou z toho ramenatý řeči o \"dobrým dnu\" atp. Fakt to bude asi nějaký komplex a nebo jsi typ člověka, co rád panáčkuje a tohle chování opravdu nechápu. Já tunning jako takový na autě nemám (pouze park asistent, xenony, alarm atp.) ale nechápu, že když si dá někdo např. silnější brzdy by za to měl být pokutován. Že je to v zákoně? TO neznamená, že je to správně. Fakt tohle nesnáším, ty zákony vymýšlejí a píší jenom lidi (co si budem povídat, kolikrát asi ne moc inteligentní) a ne bohové. On člověk musí v životě občas přemýšlet sám za sebe a ne jenom něco papouškovat. Fakt jsi mě vytočil s tím napadáním Stiflera Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Čti.. a kdyžtak cituj.... Píšu při důvodném podezření na spáchání přestupku. Krom toho, když mě policista zastaví pro podezření ze spáchání jednoho přestupku, NESMÍ vyhledávat další. Klidně Ti na to dám několik příkladů, chceš-li. [upravil dne 17.7.2008 Edison] A teď mi to nedá, protože tu meleš nesmysli. Když tě policajt zastaví a zjsití přestupek, tak néé že tim jeho činnost končí...ale naopak...zjistí ti na autě třeba 10 přestupků a on je zjistit musí a zároveň je povinen tě na VŠECHNY upozornit, takže tvý tvrzení \"jeden přestupek a dost\" (teď necituji) je zcela mylné. A můžu tě zastavit i jen proto, že můžu mít podezření, že ve vozidle např. vezeš hledanou osobu a nemusim hned koukat, jestli máš větší kola, křídlo, modrý parkovačky atd........ Takže se tady nesnaž machrovat tim, co my můžeme a co nesmíme, když o tom nic nevíš!!! Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Tak je podekuji Edisonovi, za to, ze az me zsatavi hlidka PCR, tak mi sebere technicak a posle me domu pesky... :bojim Vubec nechapu co resis, proste pokud uz na prvni pohled je auto upraveny dobre, tak nema cenu resit, jestli ma naraznik nalepku s atestem a nebo nejsli je tam lizatko ktery si nekdo udelal z laminatu a nebo jestli ma o palec vetsi kola - nechapu, jak by tohle mohlo vadit bezpecnosti provozu. Ale kdyz uvidim favorit kterymu chybi pulka zadnich svetel, spz-ka je 5cm nad zemi a kola lezou z blatniku a je prorezlej skrz na skrz, tak se asi budu sakra zajimat... jo hold asi mame kazdej jinej pohled na svet. Sice jsem zastancem, ze na vsechny stejny metr, ale taky se musi nastavit hranice od ktere se zacne merit... Na první pohled dobře upravené auto ještě neznamená, že je také bezpečné. Proto mají výrobky atesty, vozidla STK... Lízátko udělaný podomácku z lamitánu, na kterém nejsou příslušné testy klidně může za provozu upadnout a způsobit nehodu. Ale znova opakuji, ře zmiňovaný policista nemá šanci se zabývat např. Tebou uvedeným fáčkem, protože právě sliná nad domáckými, leč hezkými neschválenými, tedy netestovanými úpravami. Takže tento člověk nepokutuje ani jednoho, ani druhého. O tom to tu celé je. Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 jaképak nesmí vyhledávat další, ty jsi snad na fetu. Já když tě zastavím za nedání přednosti, tak zkontroluju technickou, obejdu celý auto, čelní sklo, všechny potřebné papíry, vzorek, fungování všech světel, povinnou výbavu, dám to dýchnout a olíznout test na drogy. Toto vše v rámci jednoho zastavení a silniční kontroly-neporušuji tím vůbec nic. a KDYŽ ZJISTÍM VÍCE PŘESTUPKŮ,TAK TĚ OZNÁMÍM SE VŠEMI PŘESTUPKY NA PŘÍSLUŠNÝ MAGISTRÁT, PROTOŽE ZE ZÁKONA MŮŽU BLOKOVĚ VYŘEŠIT POUZE JEDEN ano pouze jeden PŘESTUPEK. Více přestupků= oznámení na magistrát. Víš co když tomu nerozumíš, tak nepoučuj. tuto práci neděláš, proto o ní víš jen to co ti naservíruje TV NOVA a v pondělí slintáš nad Kobrou 11 Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Stiflere asi bychom na nějakém srazu měli udělat malou přednášku a diskuzi a některým jedincům dovysvětlit pár věcí Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Čti.. a kdyžtak cituj.... Píšu při důvodném podezření na spáchání přestupku. Krom toho, když mě policista zastaví pro podezření ze spáchání jednoho přestupku, NESMÍ vyhledávat další. Klidně Ti na to dám několik příkladů, chceš-li. [upravil dne 17.7.2008 Edison] A teď mi to nedá, protože tu meleš nesmysli. Když tě policajt zastaví a zjsití přestupek, tak néé že tim jeho činnost končí...ale naopak...zjistí ti na autě třeba 10 přestupků a on je zjistit musí a zároveň je povinen tě na VŠECHNY upozornit, takže tvý tvrzení \"jeden přestupek a dost\" (teď necituji) je zcela mylné. A můžu tě zastavit i jen proto, že můžu mít podezření, že ve vozidle např. vezeš hledanou osobu a nemusim hned koukat, jestli máš větší kola, křídlo, modrý parkovačky atd........ Takže se tady nesnaž machrovat tim, co my můžeme a co nesmíme, když o tom nic nevíš!!! Poněkud se mýlíš. Policista mě může pokutovat za přestupky, pro které mě zastavil. Jinak se jedná o vyhledávání zámínky k potrestání a to je šikana. Proč je asi policista povinen sdělit důvod toho, proč mě zastavil, hmmmm??? To není samoúčelné nařízení zákona. Alew zatímse mi zdá, že přinejmenším někteří policajti neznají své vlastní zákony a předpisy. I s tím jsem se osobně setkal přímo na silnicích. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Stiflere asi bychom na nějakém srazu měli udělat malou přednášku a diskuzi a některým jedincům dovysvětlit pár věcí Jo, to jo, protože povědomí o policii je dost značně zkreslený právě takovými jako TV Nova a zidealizovanýma zahraničníma seriálama. Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Kde na to ten Edison chodí, takové nesmysly.. Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Vyhledej mi paragraf či ustanovení, které podloží to co jsi napsal. Přeju hezké nekonečné hledání Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Poněkud se mýlíš. Policista mě může pokutovat za přestupky, pro které mě zastavil. Jinak se jedná o vyhledávání zámínky k potrestání a to je šikana. Proč je asi policista povinen sdělit důvod toho, proč mě zastavil, hmmmm??? To není samoúčelné nařízení zákona. Alew zatímse mi zdá, že přinejmenším někteří policajti neznají své vlastní zákony a předpisy. I s tím jsem se osobně setkal přímo na silnicích. Asi sis fakt něco šlehnul. Moje kontrola začíná slovy: Dobrý den, pane řidiči. Silniční kontrola. Předložte mi doklady potřebné k řízení a provozu vozidla.\" a pak to už je individuální. Nikdy se nestalo, že by řidič stáhnul okýnko a já na něj vybalil, že mu nesvítí světlo.... Nic neni šikana. Je to jen KONTROLA a při kontrole se kontroluje a to všechno. Né jen to, co je vidět už z dálky. A sdělovat důvod kontroly fakt nemusim. A když ho po mě někdo bude chtít - tak prostě kontroluju doklady a zjišťuju, jestli nejseš nějakej feťák, po kterym pátráme pro krádeže, vloupačky, sexuální deviace a já nevim co ještě...Takže si asi můžeme hodně konkurovat v tom, kdo zná kolik a jakých předpisů a jak do hloubky, že??? Za chvíli tady budeme dávat jen příspěvky s citacema paragrafů a honit se, kdo jich zná víc. [upravil dne 17/7/08 Stifler] Citovat
orgacek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Souhlas se Stiflerem a jedna otázka na Stiflera? Jakto že k čertu používáš stejnou první větu jako já? Citovat
Edison Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Poněkud se mýlíš. Policista mě může pokutovat za přestupky, pro které mě zastavil. Jinak se jedná o vyhledávání zámínky k potrestání a to je šikana. Proč je asi policista povinen sdělit důvod toho, proč mě zastavil, hmmmm??? To není samoúčelné nařízení zákona. Alew zatímse mi zdá, že přinejmenším někteří policajti neznají své vlastní zákony a předpisy. I s tím jsem se osobně setkal přímo na silnicích. Asi sis fakt něco šlehnul. Moje kontrola začíná slovy: Dobrý den, pane řidiči. Silniční kontrola. Předložte mi doklady potřebné k řízení a provozu vozidla.\" a pak to už je individuální. Nikdy se nestalo, že by řidič stáhnul okýnko a já na něj vybalil, že mu nesvítí světlo.... Nic neni šikana. Je to jen KONTROLA a při kontrole se kontroluje a to všechno. Né jen to, co je vidět už z dálky. A sdělovat důvod kontroly fakt nemusim. A když ho po mě někdo bude chtít - tak prostě kontroluju doklady a zjišťuju, jestli nejseš nějakej feťák, po kterym pátráme pro krádeže, vloupačky, sexuální deviace a já nevim co ještě...Takže si asi můžeme hodně konkurovat v tom, kdo zná kolik a jakých předpisů a jak do hloubky, že??? Za chvíli tady budeme dávat jen příspěvky s citacema paragrafů a honit se, kdo jich zná víc. [upravil dne 17/7/08 Stifler] Ihned po pozdravu já řeknu jen \"Nashledanou\" a odjedu. Až přijdeš na to proč, tak dej vědět. [upravil dne 17.7.2008 Edison] Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: orgacek Souhlas se Stiflerem a jedna otázka na Stiflera? Jakto že k čertu používáš stejnou první větu jako já? To bude asi tim, že je to slušnost a mělo by to tak bejt za kažždejch okolností a za každýho individua za volantem. Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Ihned po pozdravu já řeknu jen \"Nashledanou\" a odjedu. Až přijdeš na to proč, tak dej vědět. [upravil dne 17.7.2008 Edison] já to vim. Protože poznáš, že jsem tě zastavil já. A já tě pak budu posílat na Přestupkovou komisi za neuposlechnutí výzvy veřejného činitele. A teď sis teda pomohl tim vzdorováním při kontrole, co??? Edit: A ještě mi vysvětli, proč jsi z toho svýho příspěvku odmazal to krásný slovíčko: \"DĚKUJI\" a nashledanou.......??? Že by sis to rozmyslel s tou mírou uctivosti k \"orgánu\"??? [upravil dne 17/7/08 Stifler] Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Edison ... Ihned po pozdravu já řeknu jen \"Nashledanou\" a odjedu. Až přijdeš na to proč, tak dej vědět. [upravil dne 17.7.2008 Edison] Protoze jsi ridicka? :D Citovat
Stifler Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Edison ... Ihned po pozdravu já řeknu jen \"Nashledanou\" a odjedu. Až přijdeš na to proč, tak dej vědět. [upravil dne 17.7.2008 Edison] Protoze jsi ridicka? :D A ještě ke všemu blonďatá??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.