valeo Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Zdravim, normalne jsem zabouchl 5-te dvere a ted je nemuzu za zdnou cenu otevrit. Mechanismus slysim, ale dvere drzi jako pribite. Nevite zda je tam nejake nouzove otevirani, ci neco podobneho? Setkal se nekdo s podobnym problemem? Diky za odpovedi. Citovat
Marselino Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 můžeš mít přilepené těsnění okolo zadních dveří. Zkus vlézt vnitřkem a vyrazit je tam a nebo zatáhnout za tu páčku co je dole u zámku dveří. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 třeba se mechanismus rozpojil ,že neodemkne a tím to nejde.Chce to jak je popisováno v předešlém příspěvku pak sundat tapisc a mrknout na to Citovat
vlado1979 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Tiež sa mi občas stane, že prídem k autu a nemôžem otvoriť kufor ( piate dvere ). Zatiaľ stále zafungovalo to, že som otvoril dvere vodiča a potom sa bez problémoc otvoril aj kufor. Citovat
Neophyte Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 taky se mi to párkrát stalo a pak jsem přišel na to,že když na ty dveře zatlačím směrem dolů,tak to jde!!mám to ověřené.někdy mi taky pomohlo otevřít jen zadní dveře třeba,ale pokaždé to nevyšlo.Když se mi to stane,normálně zatlačím na dveře jak kdybych je chtěl dovřít,zmáčknu otevření a je to Citovat
valeo Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 Vyřešeno doufam - po sundani tapecirunku byly konektory na zamku a spinaci pekne zasvinene a mastne - WD40 to zaplaclo . Jinak musim rict, ze jsem uz mel nekolik vozu, ale co se tyce demontaze zadniho cela, 307 vede, za 15 min nebylo co resit. Citovat
destiny Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: valeo Vyřešeno doufam - po sundani tapecirunku byly konektory na zamku a spinaci pekne zasvinene a mastne - WD40 to zaplaclo . Jinak musim rict, ze jsem uz mel nekolik vozu, ale co se tyce demontaze zadniho cela, 307 vede, za 15 min nebylo co resit. No, ono je vlastně celé to auto takové snadno demontovatelné a čudlíky Frantíci se s tím moc nepárají. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.