Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

normalne jsem zabouchl 5-te dvere a ted je nemuzu za zdnou cenu otevrit. Mechanismus slysim, ale dvere drzi jako pribite. Nevite zda je tam nejake nouzove otevirani, ci neco podobneho?

Setkal se nekdo s podobnym problemem?

Diky za odpovedi.

Odesláno

třeba se mechanismus rozpojil ,že neodemkne a tím to nejde.Chce to jak je popisováno v předešlém příspěvku pak sundat tapisc a mrknout na to ;)

Odesláno

taky se mi to párkrát stalo a pak jsem přišel na to,že když na ty dveře zatlačím směrem dolů,tak to jde!!mám to ověřené.někdy mi taky pomohlo otevřít jen zadní dveře třeba,ale pokaždé to nevyšlo.Když se mi to stane,normálně zatlačím na dveře jak kdybych je chtěl dovřít,zmáčknu otevření a je to :super

Odesláno

Vyřešeno doufam - po sundani tapecirunku byly konektory na zamku a spinaci pekne zasvinene a mastne - WD40 to zaplaclo :D.

Jinak musim rict, ze jsem uz mel nekolik vozu, ale co se tyce demontaze zadniho cela, 307 vede, za 15 min nebylo co resit.

Odesláno
Původně zaslal: valeo

Vyřešeno doufam - po sundani tapecirunku byly konektory na zamku a spinaci pekne zasvinene a mastne - WD40 to zaplaclo :D.

Jinak musim rict, ze jsem uz mel nekolik vozu, ale co se tyce demontaze zadniho cela, 307 vede, za 15 min nebylo co resit.

No, ono je vlastně celé to auto takové snadno demontovatelné a čudlíky :D Frantíci se s tím moc nepárají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...