Jindras Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Potřeboval bych vědět jak a co je potřeba ke správnému upevnění autorádia-koupil jsem vnější rámeček,ale nevím jestli se ještě upevňuje zezadu zevnitř jako třeba u Fordů pomocí orig držáku atd.? Citovat
oni Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 jestli drzakem myslis ten plechovej ramecek,tak u nej staci jen poradne ohnout ty zobacky! Citovat
Tunny Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: oni jestli drzakem myslis ten plechovej ramecek,tak u nej staci jen poradne ohnout ty zobacky! Citovat
pastorek Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Temer všetky rádiá majú vzadu skrutku na ktorú sa nasaddzuje adaptér podľa typu auta a osadenia v šachte autorádia. Má eliminovať otrasy rádia pri jazde. Citovat
majd Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 koupil jsem si rádio a je k němu plíšek kterým se to má zezadu přišroubovat, nevím ale jak se k tomu dá dostat. Mám to proto chycený jenom v tom rámečku se zohlýma zobáčkama ale někdy se to třese a vydává hrozný zvuky, nevíte jak se jednoduše dostat dozadu a přišroubovat to? Citovat
Jindras Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Jak mluvíš o tom plíšku,tak to mívají nově koupená autorádia jako příslušenství-ohebný plíšek-držák,jinak tam musí být ještě jeden redukční rámeček-Iso rámeček zvenku-je na prodej i na internetu-pak ohnout ty plíšky v místě orig. panelu a rádio drží na dvou pevněji-jinak rezonace je možné redukovat nějakou protihlukovou páskou atd,dostaneš se tam dozadu źe strany když odděláš panel s budíkama či když to nemá airbag tak demontáží schránky pokud tam je-některé ji také nemají... Citovat
pastorek Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Tie pliešky na uchytenie sa používali pri autách ktoré nemali osadenie na rádio. Keď pozrieš do diery na rádio, tak vzadu v strede by mala byť v plaste oválna diera. Na rádie v zadu je zase skrutka. Na tú skrutku daj nejaký gumový kužel, napríklad zátku. Presný rozmer si musíš odmerať, ale ak sa nemýlim tak by mal byť cca 3 cm dlhý a s priemerom cca 12 - 16 mm. Citovat
Jindras Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Dnes jsem si tam dal nové rádio,tak jsem ho oproti předchozímu neměl jen tak tam dané,použil jsem ISO redukci-rámeček-lze ho najít i na internetu-stojí kolem 170 Kč,je to hlavně kvůli vzhledu,ohnul jsem plíšky,což jde jenom na tom rámečku a rádio vyskakuje,ale ta rada s tím kuželem je super nápad,té oválné díry jsem si všiml jako nápad i před tím,ale co na to dát mě nenapadlo,jen jestli na to hned seženu něco,jinak ten ISo rámeček vyřadím-vrže to v tom-prostě replika k ničemu,mě nic nestála dostal jsem jí k něčemu na vrakovišti.Zajímalo by mě,jestli orig příslušenství to nějak řeší. Citovat
pastorek Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Jindras Dnes jsem si tam dal nové rádio,tak jsem ho oproti předchozímu neměl jen tak tam dané,použil jsem ISO redukci-rámeček-lze ho najít i na internetu-stojí kolem 170 Kč,je to hlavně kvůli vzhledu,ohnul jsem plíšky,což jde jenom na tom rámečku a rádio vyskakuje,ale ta rada s tím kuželem je super nápad,té oválné díry jsem si všiml jako nápad i před tím,ale co na to dát mě nenapadlo,jen jestli na to hned seženu něco,jinak ten ISo rámeček vyřadím-vrže to v tom-prostě replika k ničemu,mě nic nestála dostal jsem jí k něčemu na vrakovišti.Zajímalo by mě,jestli orig příslušenství to nějak řeší. Nové rádiá majú ten plechový rámček vždy na sebe. Zaistenie rádia v tom rámčeku je rozdielne podľa výrobcu. Na tvojom mieste by som ten rámček najpr nasadil na rádio a pozrel či presne sadnú západky z rádia. Ak je rámček voľnejší tak som používal klasickú izolačnú pásku a s ňou omotla rádio v mieste osadenia do rámčeku. Bol potom presnejší a nevrzgalo to. Citovat
Jindras Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Jo to by šlo-ta izolačka,mám ještě z práce takové speciální pásky-pracuji v aut.průmyslu,to by tam šlo taky,ale ten kolík nevim,kde seženu nahned,ono to tam je takový,že já to chci mít na 100 procent,známej to tam hodí a neřeší to.Ty nový rádia něco váží a mají tendenci se propadat dolů a tou vahou tlačit na rámeček-to uchycení středu by pomohlo.Ford tam má kolej,na kterou se přidělá unašeč-nasune se to tam a je to-ještě tlumí vybrace atd-vždycky jsem to obdivoval.Je fakt,že u 306 se mi v přístrojovce nejvíce líbilo orig.rádio-není náhodou v tom otvoru nějak zakotvené??? Citovat
Jindras Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Tak nakonec jsem odělal celý středový kryt se vstupem pro autorádio,vložil jsem tam plech.rámeček autorádia,perfektně ohnul jazýčky apak nasadil se středovým krytem zpět-akorát trochu horší utahování vrchních matic držáku,záleží jak má kdo velkou ruku a drží to a vypadá O.K.Ono to jde i bez odělání středovýho plastu,ale pořádně tam nepůjdu zahnout plíšky rámečku,jako když je odělaný... Citovat
pastorek Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Použil si tú izolačku? A čo to zadné uloženie? Citovat
Jindras Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Trochu potahu izolačkou jsem tam dal,na to zadní uložení jsem nic nenašel,ale nehne se to,ono když se to pořádně zahne a zalícuje na sundaném středovém plastu,tak to asi takhle může stačit-chce to pořádně,záleží asi taky na rádiu-typu,ale tento Sencor s CD a MP3 za 1600Kč takhle tam padnul....,akorát jak jsem psal,když se tam pak dává zpět ten středový plast už s tím plechem od autorádia,tak je pakec to utáhnout-ty vrchní 2 matice-použil jsem nástčkový gola s adaptérem,abych to utáhl,a to chce mít od toho užší ruce,aby se protáhla ruka otvorem pro rádio... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.