Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Palubní počítač

Recommended Posts

Odesláno

to Jezdec -- asi máš stejný motor jako OK406,pokud se podíváš na svoji ŘJ motoru mělo by ne ní napsáno BOSCH 5.1 takže by to mělo jíti

Odesláno
Původně zaslal: honza406

to Jezdec -- asi máš stejný motor jako OK406,pokud se podíváš na svoji ŘJ motoru mělo by ne ní napsáno BOSCH 5.1 takže by to mělo jíti

Pls kde se to z toho da vycist?mel jsem oddeklovany ten kryt ale nenasel jsem tam snad zadnej napis:(...Mam sice \"new\" model ale takovej posranej prechodovej rok ze mam kastli a vnitrek novej ale motor napr starej,takze nevim,co to ma a co ne a ani jestli to ma uz BSI...nemate nekdo zkusenost s autem vyrobenym bud tesne konec 99 ne bo zacatek 00?

Odesláno

pokud se podívám do servoceboxu tak je to podle VIN napsáno v charakteristice vozu jako u mne

Přidružená varianta vstřikování SYSTÉM VSTŘIKOVÁNÍ SAGEM

a taky pokud mrknu na řj motoru pokud se podívám na štítek SL-96

Odesláno

Prosím vás, jestli to dobře chápu to co tady píšete...Když chci aby mi fungoval PP (průměrná, okamžitá spotřeba, dojezd na nádrž atd.), tak stačí jen sehnat si páčku s tlačítkem na PP, když můj displey ukazuje jen datum, čas, teplotu avšak můžu ho přepínat mati km a mílema, Km a MpH???

Díky

Odesláno
Původně zaslal: Kinyo

Prosím vás, jestli to dobře chápu to co tady píšete...Když chci aby mi fungoval PP (průměrná, okamžitá spotřeba, dojezd na nádrž atd.), tak stačí jen sehnat si páčku s tlačítkem na PP, když můj displey ukazuje jen datum, čas, teplotu avšak můžu ho přepínat mati km a mílema, Km a MpH???

Díky

Pokud máš novej model a jde tam přepínat míle/km tak stačí dodělat přepínač a aktivovat to v BSI.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No tak teraz neviem.... tiez rozmyslam nad PPC ale podla service boxu mam motor XUD9TE a podla servisnej knizky mam motor XUD9BTF, je to anglicka verzia 406 TD GLX rocnik 97.... tak teda fakt neviem :))))

Odesláno
Původně zaslal: Jezdec

Chtěl bych,se zeptat jestli se dá namontovat palubní počítač kdyš ho tam nemam.Mam peugeota 406 2,0-16v 97kw.Děkuji

chcel by som reagovať... ja mam 406 break rv 2001 hdi v pristrojovke je síce akýsi display, ktorý mi pri sopnutí ukáže stav oleja ale nemám žiadny ovládač ktorým by som si mohol meniť zobravané hodnoty. Tak mám, alebo nemám palubák?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...