Guest Jezdec Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Chtěl bych,se zeptat jestli se dá namontovat palubní počítač kdyš ho tam nemam.Mam peugeota 406 2,0-16v 97kw.Děkuji Citovat
mmmb Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 jako že nemáš v autě žádný displej? projdi si toto Citovat
Guest Jezdec Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Kde mse dá sehnat ppc kompletní do 406 2,016v97rok? Citovat
čakom Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: Jezdec Kde mse dá sehnat ppc kompletní do 406 2,016v97rok? To ti přeji hodně štěstí na starej model je to nedostatkový zboží já ho zháním už přes půl roku:( Citovat
Guest Jezdec Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 To mám radost,mám jednoho známého a ten se zabývá jenom 406.Kdyby mněl dám ti vědět. Citovat
Guest Jezdec Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 mám známého co tahá auta z venku tak se ho zeptám.pokod bude mít tak ti dám vedět. Citovat
čakom Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: Jezdec mám známého co tahá auta z venku tak se ho zeptám.pokod bude mít tak ti dám vedět. OK ale pozor nesmí to být s anglána tam je ten pp v mílích a galonech. Ten je na nic. jedině že by sis to přepočítával. Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 přesně tak jeden mám doma a poprvé jsem koukal co to zobrazuje za nesmysly galony a míle nebrat,pokud jej nezapojíš aby svítil tak to není poznat Citovat
čakom Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 přesně tak jeden mám doma a poprvé jsem koukal co to zobrazuje za nesmysly galony a míle nebrat,pokud jej nezapojíš aby svítil tak to není poznat četl jsem že to jde poznat když to natočíš pod nějakým uhlem tak jde vidět co na tom je za simboly. Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 pochybuji o tom koukal jsem a není to vidět co tam je Citovat
Guest Jezdec Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Právě mi jeden proklouznul mezi prstama.Volal jsem známému a ten mněl doma dva z bouračky a hned je prodal.Řílkal jsem mu až bude mít zase nějakou možnost tak ať mi zavolá. Citovat
vojti26 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 hale byl tu jeden ze stribrny bouracky...pak tu nabizel jeste jeden kluk ze slovenska snad dokonce tri a me se ozval nejakej chlap a posila me ho z ostravy zitra....dej si do inzerce ze schanis a treba se ti taky ozvou...a schvalne se podivej kdo rozprodava bouracku a zkus byt rychlejsi nez ostatni;)...vsichni tu pisou ze schani Xmesicu a ja mel kliku a behem asi tydna jsem mel nabidku na 5 displeju:D:D:D:D:D...ten pan z ostravy dokonce nevedel co s nim a nabizel mi ho pred mesicem a ja se az ted rozhoupal a jeste stale mel....takze urco jsou mezi lidma...kazdopadne ja mam ted mega radost ze pro sebe uz mam;) Citovat
vojti26 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 pochybuji o tom koukal jsem a není to vidět co tam je hele nevim jak to je a nerad bych psal nesmysl tak jestli tak me pls opravte....ale prijde mi \"velky\" displej slozeny z ctvereckovych pixelu v kterych se dotvari,takze nejni videt,ale na mem \"malem\" displeji je pri natoceni videt ze je to jen maly...protoze je slozenej z velkych segmentu tak jsou docela hooodne dobre videt oproti okolnimu kde nejni nic co by se prosvecovalo...tak pokud nemam nejaky super atyp oproti ostatnim tak si myslim ze maly se da poznat snadno ... Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 nechci se hádat,ale měl jsem jej u OK406 ten displej s mílemi a galonama a neviděl nic ani já ani on ,a věř mi nedělal jsem jen jeden PP ale asi 6 kousků a neplet starý a nový model displeje nejsou shodný a já se tu bavím o starém.pokud není podsvícen je černý [upravil dne 12/7/08 honza406] Citovat
vojti26 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Ha tak tady se tresta ma nepozornost a nasel jsem chybu...jak jsem psal,treba se mylim,opravte me:D....ja se bavim o novym velkym displeji;)...taaaak sry;) Citovat
vojti26 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 ale v tom pripade bych se Te mohl zeptat Mam takovej specialni prechodovy model proste vyroben asi 11/99 ale je psan jako 2/00 tim ze prisel do provozu az dyl....je po faceliftu jak vnitrek tak kastle,ale napr mam jeste stary motor....nevim moc co to ma a co ne,ale ty by jsi to mohl vedet...pujde do toho udelat pocitac?nevim jestli to ma BSI ale řj se tvari ze neni sagem pac to psali ze na tu to nejde...ale je asi bosch....poradis mi? Citovat
vojti26 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Jezdec mám známého co tahá auta z venku tak se ho zeptám.pokod bude mít tak ti dám vedět. OK ale pozor nesmí to být s anglána tam je ten pp v mílích a galonech. Ten je na nic. jedině že by sis to přepočítával. u staryho modelu se neda vybrat jestli chces km bo mile pri nastavovani jako u novyho? Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 ahoj, taky jeden pp scháním, nevíte kolik tak stojí když se sežene? Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 ale v tom pripade bych se Te mohl zeptat Mam takovej specialni prechodovy model proste vyroben asi 11/99 ale je psan jako 2/00 tim ze prisel do provozu az dyl....je po faceliftu jak vnitrek tak kastle,ale napr mam jeste stary motor....nevim moc co to ma a co ne,ale ty by jsi to mohl vedet...pujde do toho udelat pocitac?nevim jestli to ma BSI ale řj se tvari ze neni sagem pac to psali ze na tu to nejde...ale je asi bosch....poradis mi? jakom máš řj najdeš v serviceboxu sice se říká že sagem nejde ,ale omyl mne šlape můžeš se optat OK406 s novým tipem displeje jsem to nedělal takže v tom neporadím kdyby to šlo přepnout tak bych nesháněl jinej.jezdil jsem s tím/galony a míle 3 dny a stačilo mi to/ [upravil dne 12/7/08 honza406] Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: Lukas4469 ahoj, taky jeden pp scháním, nevíte kolik tak stojí když se sežene? vem to tak já jej sehnal za 500kč/na starý model/většinou se prodává s rádiem 4050 jež je součást Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.