Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Palubní počítač

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych,se zeptat jestli se dá namontovat palubní počítač kdyš ho tam nemam.Mam peugeota 406 2,0-16v 97kw.Děkuji

Odesláno
Původně zaslal: Jezdec

Kde mse dá sehnat ppc kompletní do 406 2,016v97rok?

To ti přeji hodně štěstí na starej model je to nedostatkový zboží já ho zháním už přes půl roku:(

Odesláno

To mám radost,mám jednoho známého a ten se zabývá jenom 406.Kdyby mněl dám ti vědět.

Odesláno

mám známého co tahá auta z venku tak se ho zeptám.pokod bude mít tak ti dám vedět.

Odesláno

mám známého co tahá auta z venku tak se ho zeptám.pokod bude mít tak ti dám vedět.

OK ale pozor nesmí to být s anglána tam je ten pp v mílích a galonech. Ten je na nic. jedině že by sis to přepočítával.

Odesláno

přesně tak jeden mám doma a poprvé jsem koukal co to zobrazuje za nesmysly galony a míle nebrat,pokud jej nezapojíš aby svítil tak to není poznat

Odesláno
Původně zaslal: honza406

přesně tak jeden mám doma a poprvé jsem koukal co to zobrazuje za nesmysly galony a míle nebrat,pokud jej nezapojíš aby svítil tak to není poznat

četl jsem že to jde poznat když to natočíš pod nějakým uhlem tak jde vidět co na tom je za simboly.

Odesláno

Právě mi jeden proklouznul mezi prstama.Volal jsem známému a ten mněl doma dva z bouračky a hned je prodal.Řílkal jsem mu až bude mít zase nějakou možnost tak ať mi zavolá.

Odesláno

hale byl tu jeden ze stribrny bouracky...pak tu nabizel jeste jeden kluk ze slovenska snad dokonce tri a me se ozval nejakej chlap a posila me ho z ostravy zitra....dej si do inzerce ze schanis a treba se ti taky ozvou...a schvalne se podivej kdo rozprodava bouracku a zkus byt rychlejsi nez ostatni;)...vsichni tu pisou ze schani Xmesicu a ja mel kliku a behem asi tydna jsem mel nabidku na 5 displeju:D:D:D:D:D...ten pan z ostravy dokonce nevedel co s nim a nabizel mi ho pred mesicem a ja se az ted rozhoupal a jeste stale mel....takze urco jsou mezi lidma...kazdopadne ja mam ted mega radost ze pro sebe uz mam;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pochybuji o tom koukal jsem a není to vidět co tam je

hele nevim jak to je a nerad bych psal nesmysl tak jestli tak me pls opravte....ale prijde mi \"velky\" displej slozeny z ctvereckovych pixelu v kterych se dotvari,takze nejni videt,ale na mem \"malem\" displeji je pri natoceni videt ze je to jen maly...protoze je slozenej z velkych segmentu tak jsou docela hooodne dobre videt oproti okolnimu kde nejni nic co by se prosvecovalo...tak pokud nemam nejaky super atyp oproti ostatnim tak si myslim ze maly se da poznat snadno ;)...

Odesláno

nechci se hádat,ale měl jsem jej u OK406 ten displej s mílemi a galonama a neviděl nic ani já ani on ,a věř mi nedělal jsem jen jeden PP ale asi 6 kousků :aut

a neplet starý a nový model displeje nejsou shodný a já se tu bavím o starém.pokud není podsvícen je černý

[upravil dne 12/7/08 honza406]

Odesláno

ale v tom pripade bych se Te mohl zeptat

Mam takovej specialni prechodovy model proste vyroben asi 11/99 ale je psan jako 2/00 tim ze prisel do provozu az dyl....je po faceliftu jak vnitrek tak kastle,ale napr mam jeste stary motor....nevim moc co to ma a co ne,ale ty by jsi to mohl vedet...pujde do toho udelat pocitac?nevim jestli to ma BSI :( ale řj se tvari ze neni sagem pac to psali ze na tu to nejde...ale je asi bosch....poradis mi?

Odesláno
Původně zaslal: čakom

OK ale pozor nesmí to být s anglána tam je ten pp v mílích a galonech. Ten je na nic. jedině že by sis to přepočítával.

u staryho modelu se neda vybrat jestli chces km bo mile pri nastavovani jako u novyho?

Odesláno

ahoj, taky jeden pp scháním, nevíte kolik tak stojí když se sežene?

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

ale v tom pripade bych se Te mohl zeptat

Mam takovej specialni prechodovy model proste vyroben asi 11/99 ale je psan jako 2/00 tim ze prisel do provozu az dyl....je po faceliftu jak vnitrek tak kastle,ale napr mam jeste stary motor....nevim moc co to ma a co ne,ale ty by jsi to mohl vedet...pujde do toho udelat pocitac?nevim jestli to ma BSI :( ale řj se tvari ze neni sagem pac to psali ze na tu to nejde...ale je asi bosch....poradis mi?

jakom máš řj najdeš v serviceboxu sice se říká že sagem nejde ,ale omyl mne šlape můžeš se optat OK406

s novým tipem displeje jsem to nedělal takže v tom neporadím

kdyby to šlo přepnout tak bych nesháněl jinej.jezdil jsem s tím/galony a míle 3 dny a stačilo mi to/

[upravil dne 12/7/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: Lukas4469

ahoj, taky jeden pp scháním, nevíte kolik tak stojí když se sežene?

vem to tak já jej sehnal za 500kč/na starý model/většinou se prodává s rádiem 4050 jež je součást

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...