Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Jednou jsem zase čekal v autě a tak jsem si listoval v menu.

A tak jsem se dopracoval k: Personalisation-configuration\\Status of funktion\\Passenger´s airbag deactivated. Trošku mne zamrazilo, protože takhle jezdím asi rok.

Neví někdo z vás, jak ten airbag aktivióvat? Podotýkám, že mi žádná kontrolka o dětské sedačce nesvítí.

Odesláno

Díky,

ale to jsem si přečetl v manuálu taky. Při zapnutém zapalování se k tomu má rozsvítit ta kontrolka-a mě nic takového nesvítí.´Že by byla vadná ta kontrolka? Od počítače k autu to mám asi 15 minut (s kopca do kopca), tak to jdu vyzkoušet.

Odesláno

Právě jsem se vrátil z hra..garáže!

Přepínač pro airbag v pravých dveřích byl \"ON\", kontrolka s dětskou sedačkou nesvítila.

a v menu kofigurace hláška \"Passenger´s airbag deactivated\".

Tak jsem ten přepínač přepnul do polohy \"OFF\"- čili airbag jsem skutečně deaktivoval. Když jsem nastartoval, svítila na mne kontrolka a hláška byla stejná. Po překlopení přepínače zpět (na \"ON\") a nastartování kontrolka po chvíli zhasla a hláška se změnila na \"activated\". Teď jsem trochu v rozpacích. Co když si jednou auto nevšimne, že jsem ještě nenastoupil?

[upravil dne 10.7.2008 Matuska]

Odesláno

Nevím, možná tam byl nějaký přechoďák, PP to zaznamenal ale kontrolka jde třeba jinými obvody. Chtělo by to vidět schema zapojení. Schema airbagů myslím doma mám, ale přístrojovku asi ne. Mrknu na to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...