Matuska Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Ahoj. Jednou jsem zase čekal v autě a tak jsem si listoval v menu. A tak jsem se dopracoval k: Personalisation-configuration\\Status of funktion\\Passenger´s airbag deactivated. Trošku mne zamrazilo, protože takhle jezdím asi rok. Neví někdo z vás, jak ten airbag aktivióvat? Podotýkám, že mi žádná kontrolka o dětské sedačce nesvítí. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Keď otvoríš pravé predné dvere tak na boku prístrojovky je taký červený čudlík čo sa dá otočiť kľúčom. Citovat
Matuska Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Díky, ale to jsem si přečetl v manuálu taky. Při zapnutém zapalování se k tomu má rozsvítit ta kontrolka-a mě nic takového nesvítí.´Že by byla vadná ta kontrolka? Od počítače k autu to mám asi 15 minut (s kopca do kopca), tak to jdu vyzkoušet. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Mne tam zasvieti taká kontrolka sediaci človek pred ktorým je bag a číslo 1 alebo 2 podľa toho či je aktivovaný alebo nie. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Ale kdyby byla vadná jenom kontrolka, tak by to v osobní konfiguraci psalo: Passenger\'s airbag activated. Citovat
Matuska Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Právě jsem se vrátil z hra..garáže! Přepínač pro airbag v pravých dveřích byl \"ON\", kontrolka s dětskou sedačkou nesvítila. a v menu kofigurace hláška \"Passenger´s airbag deactivated\". Tak jsem ten přepínač přepnul do polohy \"OFF\"- čili airbag jsem skutečně deaktivoval. Když jsem nastartoval, svítila na mne kontrolka a hláška byla stejná. Po překlopení přepínače zpět (na \"ON\") a nastartování kontrolka po chvíli zhasla a hláška se změnila na \"activated\". Teď jsem trochu v rozpacích. Co když si jednou auto nevšimne, že jsem ještě nenastoupil? [upravil dne 10.7.2008 Matuska] Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Alebo si nevšimne, že si ešte nenatankoval Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Takže z toho plyne ponaučení : občas to chce přepnout, aby se kontakty hýbaly a čistily. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 To by mu kontrolka svietila. Najskôr nejako zblbla elektronika. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Nevím, možná tam byl nějaký přechoďák, PP to zaznamenal ale kontrolka jde třeba jinými obvody. Chtělo by to vidět schema zapojení. Schema airbagů myslím doma mám, ale přístrojovku asi ne. Mrknu na to. Citovat
Matuska Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Já to auto občas projedu, abych vyhnal pavouky z výfuku a teď ještě překlapávat přepínače! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.