Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Savril - na přendavání klimy do non-klima auta zapomeň.....bylo to tu už vsvětlono X krát, zkus pohledat a určitě od tohoto nápadu upustíš. :mrk:mrk

Ale tak kdo si hraje-nezlobí.......hmno ja bych si dovolil otipovat pořizovací cenu komplet klimy tak na 15 litrů....(jiny topení,hadice,trubice,držáky,kompresor,ventily+čidla,nová vodící kladka,řemen,new náplň,jiný panýlek ovládani ventilace,překopat elektriku-sehnat ele svazky,řj,)a ted ta prace...vyhodit sedačky(lepsí přístup),demontovat komplet palubku,prořezat a provrtat karoserii,pak to nějako zbastlit-namontovat..a pak další problik s elektrikou a mam takovej dojem,že musiš vyvezt vodiče i do řj motoru kvůli volnoběhu...(nebo ve schematu je to alespon tak zakresleny)pak to všechno zapojit a pospojovat tak aby vše těsnilo a zkusit to nechat naplnit což je taky docela palka....

Hmno osobně bych to asi zkusil domontovat jen do opravdu špičkovýho kousku z kterým počítam do budoucna:cool:

Já o tom taky občas sním:D do klokana 4x4narvat kimu:mrk...

Ale to bude jinej mejdan,,,nejdřiv to musi jezdit...:):aut

Odesláno

vsechno jde kdyz se chce ;)

otazka jestli to stoji za to, aby se to vyplatilo , nesmis pocitat praci - cca 40 hodin na vyndani z predchoziho auta a namontovani do tveho. Idealni je mit uplne stejne auto nejlepe stejny rocnik +/- rok a pak byt trochu zrucnej.

To co je potreba vsechno vymenit vystihl Paja Rybisar, takze jestli to auto budes mit jeste dalsich pet let a mel bys moznost sehnat auto ze ktereho to komplet vyndas, tak se to da, ale z dilu z vrakace se to nevyplati

Odesláno

Jen ještě pro pořádek.. co si matně pamatuju tak kastle s klimou a bez je u 405 jiná alepoň mi to někdo kdysi řikal...

Jinak samozřejmě,že se klima do SM 405 dávala sám ji tam mám taky a naprosto bez problemů (r.v.91) a kdysi kamarád měl míčko z 89 roku a taky jí tam měl :)

Odesláno

Ok dík chlapi já si myslim že to asi zkusim,stejně budu celý auto rozebírat,čistit a lakovat takže za pokus nic nedám.Maximálně pár litrů potu a sem tam nějakýho palackýho.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...