savrill Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Zdravim poradíte mi?Dávala se do Mi16 z 1988 klima? A jestli ne tak jestli ba tam šla z novějšího modelu.Díky chlapi;) Citovat
Neon Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 DO starejch míček (do 8/1992) se klima dávala ... Takže i snad ´88mička by ji mohla mít;) Citovat
mi16 Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Tak davala sa... ale za priplatok.... Citovat
Maverick Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Tušim, že Bohouš měl ve svém míčku klimu, takže se tam dávala:mrk Citovat
Bohouš Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Jj já ji měl, ale byla z 1993..... Citovat
savrill Odesláno 11. červenec 2008 Autor Odesláno 11. červenec 2008 Právě jí chci sehnat a dát jí do mýho Mička.Tak se ptám jestli to vůbec jde? Abych jí nekoupil a nezhistil že se tam vůbec nedávala a auto na to neni uzpůsobené. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Hmno dávala se určitě!Ja osobně ji mam v autě z roku 1989...jenže je to tak komplikovaný a finančně náročný že se to vůbec nevyplatí.... Citovat
Bohouš Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Savril - na přendavání klimy do non-klima auta zapomeň.....bylo to tu už vsvětlono X krát, zkus pohledat a určitě od tohoto nápadu upustíš. :mrk Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Savril - na přendavání klimy do non-klima auta zapomeň.....bylo to tu už vsvětlono X krát, zkus pohledat a určitě od tohoto nápadu upustíš. :mrk Ale tak kdo si hraje-nezlobí.......hmno ja bych si dovolil otipovat pořizovací cenu komplet klimy tak na 15 litrů....(jiny topení,hadice,trubice,držáky,kompresor,ventily+čidla,nová vodící kladka,řemen,new náplň,jiný panýlek ovládani ventilace,překopat elektriku-sehnat ele svazky,řj,)a ted ta prace...vyhodit sedačky(lepsí přístup),demontovat komplet palubku,prořezat a provrtat karoserii,pak to nějako zbastlit-namontovat..a pak další problik s elektrikou a mam takovej dojem,že musiš vyvezt vodiče i do řj motoru kvůli volnoběhu...(nebo ve schematu je to alespon tak zakresleny)pak to všechno zapojit a pospojovat tak aby vše těsnilo a zkusit to nechat naplnit což je taky docela palka.... Hmno osobně bych to asi zkusil domontovat jen do opravdu špičkovýho kousku z kterým počítam do budoucna:cool: Já o tom taky občas sním:D do klokana 4x4narvat kimu:mrk... Ale to bude jinej mejdan,,,nejdřiv to musi jezdit... Citovat
Ferry Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 vsechno jde kdyz se chce otazka jestli to stoji za to, aby se to vyplatilo , nesmis pocitat praci - cca 40 hodin na vyndani z predchoziho auta a namontovani do tveho. Idealni je mit uplne stejne auto nejlepe stejny rocnik +/- rok a pak byt trochu zrucnej. To co je potreba vsechno vymenit vystihl Paja Rybisar, takze jestli to auto budes mit jeste dalsich pet let a mel bys moznost sehnat auto ze ktereho to komplet vyndas, tak se to da, ale z dilu z vrakace se to nevyplati Citovat
John Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Jen ještě pro pořádek.. co si matně pamatuju tak kastle s klimou a bez je u 405 jiná alepoň mi to někdo kdysi řikal... Jinak samozřejmě,že se klima do SM 405 dávala sám ji tam mám taky a naprosto bez problemů (r.v.91) a kdysi kamarád měl míčko z 89 roku a taky jí tam měl Citovat
savrill Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Ok dík chlapi já si myslim že to asi zkusim,stejně budu celý auto rozebírat,čistit a lakovat takže za pokus nic nedám.Maximálně pár litrů potu a sem tam nějakýho palackýho. Citovat
Hanys55 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 tak já ji mám taky v mičku z 89, akorát má jednu vadu: furt topí naplno:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.