buml Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 ve stanovach sem bohuzel nenasel jasnou odpoved, tak to zkusim touto cestou. V tuto chvili jsem radny clen vlastnici vuz vyrobeny automobilkou Peugeot, ale brzy zrejme prejde mnou registrovane vozidlo do vlastnictvi jineho clena klubu a tak se tazi, jak je to se zmenou statusu clenstvi? karticka vydana na tento rok bude obsahovat neplatny VIN, takze dle meho nazoru bude neplatna. Mam tedy ukoncit radne clenstvi, a nebo nechat karticku dobehnout do 09/02 a nezaplacenim prispevku na rok 09 clenstvi ukoncit? Nebude mit novy majitel problem, pokud si bude chtit na klubu zaregistrovat VIN sveho noveho (rozumej meho byvaleho) auta? Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Tvé rozhodnutí mě mrzí, ale současně ho plně chápu. Co se týče ukončení řádného členství v klubu - pokud to není Tvým výslovným přáním (teď hned a okamžitě s Vámi končím), klidně to můžeme nechat běžet až do února (spíš půlky března) 09, kdy Ti tedy řádné členství skončí automaticky nezaplacení příspěvku. Pokud bude chtít i nový majitel Tvého vozu být řádným členem Peugeot-clubu, my mu kvůli VINku určitě dělat problémy nebudeme. Jinak věřím, že s prodejem auta nezmizíš úplně z klubu a budeš se mezi nás aspoň občas chodit koukat P.S. I čestný člen klidně může být členem řádným - to jen, kdyby se Ti chtělo, samozřejmě Tě nenutím (ani nemohu) Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 dle meho VIN je pozadovan pouze nekterymi obchodnimi partnery ( zatim jsem se pri pozadavku o slevu nesetkal nikde s tim, ze by karticku po me chteli, vetsina da na cestne slovo a nijak to neresi ) a jako takovy neni povinnym udajem. Clenstvi v klubu tez neni podmineno vlastnictvim vozidla peugeot, nybrz jen a pouze zaplacenim clenskeho poplatku. Cili do konce platnosti karticky zustavas radnym clenem i kdybys mel jen trikolku. Registrace stejneho VIN kodu na karticku jineho clena podle mne nebude taky zadny problem Tak Medved byl rychlejsi [upravil dne 8/7/08 Ferry] Citovat
buml Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 dekuji obema za rychlou odpoved:super koncit hned ted rozhodne nechci, PC je asi to nejlepsi co jsem na tehle znacce aut shledal, jsou tu povetsinou super lidi. slo mi hlavne o moznou kolizi VIN. a jestli se tedy i pro rok 09 stanu cestnym clenem se jeste uvidi, nicmene na toto forum sem si tak nejak zvyk, takze me zde urcite najdete i po prodeji auta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.