Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

nevite cim to muze byt s rucni brzdou. Kdyz zatahnu, ono to brzdi normalne a jakmile rucni brzdu polozim, tak ono to nechce povolit, cili porad brzdi. Mam jen 2 moznosti:

1) Bud vystoupim z auta a nakopnu obe zadni kola.

2) Nebo hledam na vozovce vymoly a ono to povoli.

Mam Peugeota 406 Combi 1.9TD. Dekuji za radu.

[upravil dne 7/7/08 JeanK3]

Odesláno
Původně zaslal: JeanK3

Zdravim,

nevite cim to muze byt s rucni brzdou. Kdyz zatahnu, ono to brzdi normalne a jakmile rucni brzdu polozim, tak ono to nechce povolit, cili porad brzdi. Mam jen 2 moznosti:

1) Bud vystoupim z auta a nakopnu obe zadni kola.

2) Nebo hledam na vozovce vymoly a ono to povoli.

Mam Peugeota 406 Combi 1.9TD. Dekuji za radu.

[upravil dne 7/7/08 JeanK3]

Taky by mohlo být naprasklé lanko. To by taky mohlo jedním směrem jít a jedním nikoli, přitom při otřesu to může povolit. Taky by to mohlo bejt něco v bubnech, nebo v brzdičích v případě kotoučů. Prostě rozebrat, uvolnit, promazat... překontrolovat lanko a bovden. btw... dělá to jedno, nebo obě kola?

Odesláno

Dekuji za rady. Zitra hned se na to podivam. Pokud vim, tak brzdi obe zadni kola, kdyz polozim rucni brzdu. Rucni paka je volna smerem dolu i nahoru taky je volna. Kdyz nakopnu kola nebo hledam vymoly, tak po otesu je OK. Rucni paka uz je potreba zatahnout klasickou silou. Sorry, ale to slovo bovden mi nic nerika.

Guest servisman
Odesláno

BOWDEN

Bowdenův kabel se skládá z pružného obalu, uvnitř něhož se pohybuje pevné jádro. Obal obvykle bývá vyroben z ocelové spirály kryté z venku bužírkou, uvnitř je pak ocelové lanko nebo ocelový drát. Obvykle se tímto kabelem přenáší posuvný pohyb, na krátké vzdálenosti jím lze přenášet i pohyb rotační

Odesláno

Diky moc za rady. Asi to bude tim s bowdenem. Protoze nedavno jsem musel taky menit i plynove lanko. Bylo tak ztuhle, ze po seslapnuti plynu ke podlate penal uz tam zustal. To slovo bowden jsem neznal, jednosuse jsem rikaval \"lanko\".

Odesláno
Původně zaslal: JeanK3

Diky moc za rady. Asi to bude tim s bowdenem. Protoze nedavno jsem musel taky menit i plynove lanko. Bylo tak ztuhle, ze po seslapnuti plynu ke podlate penal uz tam zustal. To slovo bowden jsem neznal, jednosuse jsem rikaval \"lanko\".

Tak si daj premazať, ale skôr vymeniť brzdové lanká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...