Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cesko hleda Superstar - Hvezdna pechota

Recommended Posts

Odesláno

tak si me predbehl, zrovna jsem sem chtel dat link....je to ukrutny peklo, tak dobre uz jsem se dlouho nenasmal...ale je podle me jasny ze tam byla z recese:D

Odesláno

hoši dajdou je to nejlepčí na našem netu:) málem jsem to ani nepobral. Už se ví kde bydlí, že dělá pokladní a dokonce koluje po netu její telefoní číslo, prostě šupa

Odesláno

Jo taky jsem se dozvedel, ze je z meho rodiste :o Dokonce si dosla do mistniho radia, aby, kdyz pry hrajou jeji pisnicku, aby ji zaplatili :D Docela jsem ziral, kdyz ji Jirka /reditel radia/ navrhl honorar :o:o

Skoda, ze jsem zrovna nebyl doma :D:D

BTW: Link uz nefunguje - asi zazalovala i webmastera :)

[Editován dne 11/3/04 Sepp]

Odesláno

link nefunguje z duvodu obrovskyho trafficu, nicmene na internetu se daji najit mirrory

Odesláno
Napsán autorem jarda23

co se tyce te recese tak radikalne menim nazor!!! po precteni rozhovoru na idnes jsem si o dajdou udelal uplne jinej obrazek:) ta holka je uplne vymastena!!!:o

Hlavně ta kritika poroty je hezká. Tohle bych doma mít opravdu nechtěl :D

[Editován dne 13/3/04 Marty]

Odesláno

Tak tomu říkám nášup! Jednou votevřeš klapačku a lámanou anglinou vypustíš pár blábolů a už i o tobě klábosí celá kotlina. Člověk tu maká yak bulhar a FURT SE VO MĚ KURVA NEVÍ!!!!!

Asi přespívám Pes jitrničku sežral od Johna Williamse....:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...