Guest Masinka Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Navstivte prosim tyto stranky http://czert.sh.cvut.cz/dido/ a podporte zpevacku DIDO :D. Jako byvaly strahovak tak ucinit musim, protoze me svym vystupovanim naprosto uchvatila Citovat
jarda23 Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 tak si me predbehl, zrovna jsem sem chtel dat link....je to ukrutny peklo, tak dobre uz jsem se dlouho nenasmal...ale je podle me jasny ze tam byla z recese:D Citovat
destiny Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 Hele, s tou recesi, ja si nemyslim, ze by to nebrala vazne. Kazdopadne je to vazne siiiiila Citovat
deeper Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 hoši dajdou je to nejlepčí na našem netu:) málem jsem to ani nepobral. Už se ví kde bydlí, že dělá pokladní a dokonce koluje po netu její telefoní číslo, prostě šupa Citovat
Sepp Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Jo taky jsem se dozvedel, ze je z meho rodiste Dokonce si dosla do mistniho radia, aby, kdyz pry hrajou jeji pisnicku, aby ji zaplatili Docela jsem ziral, kdyz ji Jirka /reditel radia/ navrhl honorar :o Skoda, ze jsem zrovna nebyl doma :D BTW: Link uz nefunguje - asi zazalovala i webmastera [Editován dne 11/3/04 Sepp] Citovat
Guest Masinka Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 link nefunguje z duvodu obrovskyho trafficu, nicmene na internetu se daji najit mirrory Citovat
Petano Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 tohle musite videt [Editován dne 12/3/04 Petano] Citovat
merkurek Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Masinko ty po ní jdeš nebo co ?? :D Citovat
jarda23 Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 co se tyce te recese tak radikalne menim nazor!!! po precteni rozhovoru na idnes jsem si o dajdou udelal uplne jinej obrazek:) ta holka je uplne vymastena!!! Citovat
Marty Odesláno 13. březen 2004 Odesláno 13. březen 2004 Napsán autorem jarda23 co se tyce te recese tak radikalne menim nazor!!! po precteni rozhovoru na idnes jsem si o dajdou udelal uplne jinej obrazek:) ta holka je uplne vymastena!!! Hlavně ta kritika poroty je hezká. Tohle bych doma mít opravdu nechtěl [Editován dne 13/3/04 Marty] Citovat
Hics Odesláno 13. březen 2004 Odesláno 13. březen 2004 Tak tomu říkám nášup! Jednou votevřeš klapačku a lámanou anglinou vypustíš pár blábolů a už i o tobě klábosí celá kotlina. Člověk tu maká yak bulhar a FURT SE VO MĚ KURVA NEVÍ!!!!! Asi přespívám Pes jitrničku sežral od Johna Williamse....:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.