bure Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 hi all, nejak jsem si zapomel vsimnout, ze mam topeni pres cele zadni skolo :D , nebude mu to vadit, kdyz pres nej prelepim samolepku ? Citovat
destiny Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 jestli myslíš homologovanou fólii na zatmavení oken, tak té topení nevadí. Cokoli jiného na zadní okno lepit stejně nemůžeš nebo Ti seberou policajti techničák! Případně Tě nechají samolepku na místě odstranit. Ze zákona nesmíš mít na zadním okně nalepeno nic, co by jakkoli bránilo ve výhledu z vozu, pokud to nemá potřebnou homologaci pro provoz na místních komunikací. Vím o čem mluvím. Sundaváme klientům samolepky ze zadních oken každou chvíli, aby dostali zpět techničák. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: destiny jestli myslíš homologovanou fólii na zatmavení oken, tak té topení nevadí. Cokoli jiného na zadní okno lepit stejně nemůžeš nebo Ti seberou policajti techničák! Případně Tě nechají samolepku na místě odstranit. Ze zákona nesmíš mít na zadním okně nalepeno nic, co by jakkoli bránilo ve výhledu z vozu, pokud to nemá potřebnou homologaci pro provoz na místních komunikací. Vím o čem mluvím. Sundaváme klientům samolepky ze zadních oken každou chvíli, aby dostali zpět techničák. nechci delat kravu ale od dob co maji auta dve venkovni zrcatka tak na zadnim okně muzes mit co chceš , klidne i plech misto skla. Citovat
destiny Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: destiny jestli myslíš homologovanou fólii na zatmavení oken, tak té topení nevadí. Cokoli jiného na zadní okno lepit stejně nemůžeš nebo Ti seberou policajti techničák! Případně Tě nechají samolepku na místě odstranit. Ze zákona nesmíš mít na zadním okně nalepeno nic, co by jakkoli bránilo ve výhledu z vozu, pokud to nemá potřebnou homologaci pro provoz na místních komunikací. Vím o čem mluvím. Sundaváme klientům samolepky ze zadních oken každou chvíli, aby dostali zpět techničák. nechci delat kravu ale od dob co maji auta dve venkovni zrcatka tak na zadnim okně muzes mit co chceš , klidne i plech misto skla. Pochopitelně ani jedna z těch samolepek, které jsme sundavali, vůbec ve výhledu z auta nebránila a máš pravdu, že když máš dvě zpětná zrcátka nemáš co řešit, ale vysvětluj to policajtům. Citovat
destiny Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 2 Pe.Tr: V podstatě Tvůj polep zadního okna s reklamou na Šebetov je učebnicovým příkladem Bohužel toto zákon nepovoluje. Podle zákona je toto definováno jako bránící ve výhledu. Stačí abys narazil na aktivního policistu a donutí Tě to na místě oloupat pod pohrůžkou sebrání techničáku. Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 já s tímhle prošla bez připomínky technickou a 2 policejní kontroly,taktéž bez námitky a večer je to reflexní,čili do\'st viditelné a nikdo mě kvůli tomu nenaháněl:roker Ale je fakt,že výhledu to umístění v horní části okna nebrání.. a já bych si ani celé sklo nezadělávala- mám ráda přehled:mrk Citovat
destiny Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Myslím, že strašně záleží na jakého policajta narazíš. Citovat
Aluška Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Já mám taky přes celé zadní sklo samolepku, je tam více jak 2 roky a nikdy nikde žádné problémy nebyly, ani na technické a ani s žádnýma policajtama. Taky si myslím, že od určité doby, můžeš mít na zadním skle cokoliv. Jinak já tu nálepku mám nalepenou z venku . Citovat
renm Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 destiny má v tomhle pravdu, i v tom že záleží na policajtech, na STK zadní okna fakt neřeší taky ji tam mám, kámošovi prošli i nehomologované zrcadlové folie na zadním okně, jedna policejní kontrola neměla problémy a pak najednou to měl strhlý tak jsem se ho ptal a říkal že to musel před jednou hlídkou sundávat... takže asi tak... Citovat
destiny Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 jo jo, na nehomologované fólie byli alergičtí hlavně na hranicích. Dnes už je to šumááák Citovat
buml Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: destiny 2 Pe.Tr: V podstatě Tvůj polep zadního okna s reklamou na Šebetov je učebnicovým příkladem Bohužel toto zákon nepovoluje. Podle zákona je toto definováno jako bránící ve výhledu. Stačí abys narazil na aktivního policistu a donutí Tě to na místě oloupat pod pohrůžkou sebrání techničáku. jestli se nepletu, tak policista neni ten kdo rozhoduje o technicke zpusobilosti a proto ti ani nemuze zabavit osvedceni o registraci vozidla cast I Zkusit neco v tomto smeru na me tak okamzite vytacim inspekci ministra vnitra;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.