Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ve standardu je priprava na radio,vcetne 2 repraku ve dverich a kabelaze k nim.

Vyskove repra nejsou a dokonce k nim neni ani vedeni.

Jsou soucasti paketu s radiem, nebo na prani. Original Pug jsou cca za 120 kazdy + prace.

Odesláno

Nechce se mi verit, ze by se peugeotaci okradli, natoz, ze by mi prodali neco co by nechteli zaplatit :D

Kupoval jsem ji bez radia /dal jsem si tam svoje/, ale rozhodne mi hrajou ctyri repra :)

Odesláno

Ja ich tam nemam tiez. Mam tam sice nejaku vybavu,ale vyskove repro tam neboli.Iba dva vo dverach.Mam r.v.2002 :(

• O 3 roky později...
Odesláno

A proč tam chceš za každou cenu ty originální? Zase takovej mazec to neni - navíc to nesměřuje přímo na hlavu, což je u výškových docela podstatný.

Já je tam mám, ale budu to předělávat, tak bych se těch originálních za nějaký obnos zbavil. Kabeláž budu asi tahat novou - tak by to bylo i s drátkama. Podrobně jsem to nestudoval, ale bude to podle mě i s vyhybkou (nebo aspoň a nějakým RC členem(filtrem)).

Ale už se to tady někdy řešilo - někdo dokonce sehnal upravený vnitní plastový kryt zrcátek - s "kloubem" na natáčení výškových. Zkus pohledat, třeba tam bude podrobnější popis zapojení originálních výšek.

Odesláno
Původně zaslal: Paolo65

Původně zaslal: Escaper

ty originaly nehrajou zase tak spatne, ale jestli je nokdo chce tak je mam volne vymontovane z auta.

Za kolik??

Poslal sem ti U2U

Odesláno
Původně zaslal: klokan

Nevíte kde bych sehnal výškové repro na 206 do předních dveří (nahoře u zrcátek) a jaké repro tam patří?

Já je tam měl a mám r.v.2000 akorát nehrály.Koupil jsem je ve výprodeji D+M autodoplnky v Brně.Jsou slabé moc to není poznat.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...