klokan Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Nevíte kde bych sehnal výškové repro na 206 do předních dveří (nahoře u zrcátek) a jaké repro tam patří? Citovat
Sepp Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Vyskove repro u 206-ky je dodavane jako zakladni vybava - netvrd mi, ze je tam nemas - co tam patri ti reknou peugeotaci i po telefonu Citovat
klokan Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 Repro tam nejsou, jsou tam pouze kabely s konektorem. Je na tom přívodu už výhybka nebo se musí namontovat s reprákem? Citovat
Sepp Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Nechapu, ze tam nejsou?! Jinak - pokud tam chces dat original repro, tak pouze propojis konektory - nic vic Citovat
LaHab Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Ve standardu je priprava na radio,vcetne 2 repraku ve dverich a kabelaze k nim. Vyskove repra nejsou a dokonce k nim neni ani vedeni. Jsou soucasti paketu s radiem, nebo na prani. Original Pug jsou cca za 120 kazdy + prace. Citovat
Sepp Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 Nechce se mi verit, ze by se peugeotaci okradli, natoz, ze by mi prodali neco co by nechteli zaplatit Kupoval jsem ji bez radia /dal jsem si tam svoje/, ale rozhodne mi hrajou ctyri repra Citovat
LaHab Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 .. tedy jestli mluvime o vybave Contact/Style, v XS je to uz i fcetne radia s CD. Citovat
Sepp Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 Je to to nejzakladnejsi co muzes od pezotaku koupit (bylo pro mati) - takze je to 1.1 - bez ABS, centralu, radia, ......... a jeste ..... Citovat
Guest POLO Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Ja ich tam nemam tiez. Mam tam sice nejaku vybavu,ale vyskove repro tam neboli.Iba dva vo dverach.Mam r.v.2002 Citovat
Branislav Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Ja som natom rovnak.iba v prednych dverach.Myslim ze nebudem mat ani pripravu na repra do zadnych dveri. Citovat
tanagy Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 A proč tam chceš za každou cenu ty originální? Zase takovej mazec to neni - navíc to nesměřuje přímo na hlavu, což je u výškových docela podstatný. Já je tam mám, ale budu to předělávat, tak bych se těch originálních za nějaký obnos zbavil. Kabeláž budu asi tahat novou - tak by to bylo i s drátkama. Podrobně jsem to nestudoval, ale bude to podle mě i s vyhybkou (nebo aspoň a nějakým RC členem(filtrem)). Ale už se to tady někdy řešilo - někdo dokonce sehnal upravený vnitní plastový kryt zrcátek - s "kloubem" na natáčení výškových. Zkus pohledat, třeba tam bude podrobnější popis zapojení originálních výšek. Citovat
Escaper Odesláno 19. květen 2007 Odesláno 19. květen 2007 ty originaly nehrajou zase tak spatne, ale jestli je nokdo chce tak je mam volne vymontovane z auta. Citovat
Paolo65 Odesláno 19. květen 2007 Odesláno 19. květen 2007 Původně zaslal: Escaper ty originaly nehrajou zase tak spatne, ale jestli je nokdo chce tak je mam volne vymontovane z auta. Za kolik?? Citovat
Escaper Odesláno 19. květen 2007 Odesláno 19. květen 2007 Původně zaslal: Paolo65 Původně zaslal: Escaper ty originaly nehrajou zase tak spatne, ale jestli je nokdo chce tak je mam volne vymontovane z auta. Za kolik?? Poslal sem ti U2U Citovat
Leška Odesláno 20. květen 2007 Odesláno 20. květen 2007 Původně zaslal: klokan Nevíte kde bych sehnal výškové repro na 206 do předních dveří (nahoře u zrcátek) a jaké repro tam patří? Já je tam měl a mám r.v.2000 akorát nehrály.Koupil jsem je ve výprodeji D+M autodoplnky v Brně.Jsou slabé moc to není poznat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.