jozefsv Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 kolegovi odpadlo pri usti nad labem koleso.vracia sa na sk a tymto ziadam o nejaky kontakt na nonstop servis s odtahovkou alebo nieco podobne.strhlo mu to skrutky takze momentalne podla vsetkeho nepojazdne [upravil dne 6.7.08 jozefsv] Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: jozefsv kolegovi odpadlo pri usti nad labem koleso.vracia sa na sk a tymto ziadam o nejaky kontakt na nonstop servis s odtahovkou alebo nieco podobne.strhlo mu to skrutky takze momentalne podla vsetkeho nepojazdne to vramci pojisteni nema asistenčku ? to se dnes už snad dava automaticky ne? co ma za poj? Citovat
jozefsv Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: jozefsv kolegovi odpadlo pri usti nad labem koleso.vracia sa na sk a tymto ziadam o nejaky kontakt na nonstop servis s odtahovkou alebo nieco podobne.strhlo mu to skrutky takze momentalne podla vsetkeho nepojazdne to vramci pojisteni nema asistenčku ? to se dnes už snad dava automaticky ne? co ma za poj? asistencku ma ale hlada sa karticka.to vies,nie kazdy vie co ma mat nachystane na cestu Citovat
jozefsv Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 asistencka vytelefonovana ale pan povedal,ze si to musi vsetko prezistit pretoze nevie ako by to bolo v tomto pripade a teraz mozne. takze preto som skor prosil o nejaky kontakt na priamy servis,bolo by to rychlejsie Citovat
jozefsv Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 takze asistencka mi vie pomoct jedine sposobom zabezpecenia odtahovky a to uz mam vytelefonovane skor ako sa tam rozhybali. Citovat
jozefsv Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Takže pořád sháníš servis? telefonujem a zhanam,ale je to blbe.nedela keby to bolo cez tyzden tak no problem,ale kvoli nedeli som to tu dal,keby nahodou niekto nieco vedel Citovat
jozefsv Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 vybavene.odtahovka to odtiahla a podla vsetkeho to daju doporiadku az zajtra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.