Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtel bych vypnout imobiliser ,, kalkulacku ,, na 406 jde to a jak na to? vim jak zapnout abych nastartoval pomoci 4mistneho kodu ale mam tam nejake spatne dratky a jeden mi dokonce upadl a ted to jde ale blbne to obcas pri zadani kodu se nerozsviti zelena kontrolka a kdyz jo tak mi problikavaji svetla a cuka to . prosim o radu. dekuji vsem

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

az se ti podari zadat kod a bude svitit zelena dioda, odpoj konektor od klavesnice

to jsem udelal ale auto cuka a blbnou budiky litaj rucicky jak splasene a blikaj svetla, nevim co s tim muze to delat ten upadly kabel?

Odesláno

to bych videl spise na spatnou kostru nebo plus pol baterie, bud primo na baterce, nebo upadlej drat kostry na motoru

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

to bych videl spise na spatnou kostru nebo plus pol baterie, bud primo na baterce, nebo upadlej drat kostry na motoru

diky skusim to.... muzu se kdyztak jeste ozvat? na to icq cislo?

Odesláno

ja mam klavesnici taky odpojenou sice sem to nedelal ale majitel predemnou zapomel kod a nejaky kutil mu to odpojil mam tam myslim jeden nebo dva draty odstrizene muzu se zitra podivat ale jak vlozim klic sviti cervena jak otocim klic do polohy 2 roznou se normalne konrtolky na palubce a cervena dioda na imobilizeru zhasne a rozsviti se zelena

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...