yogi Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 chtel bych vypnout imobiliser ,, kalkulacku ,, na 406 jde to a jak na to? vim jak zapnout abych nastartoval pomoci 4mistneho kodu ale mam tam nejake spatne dratky a jeden mi dokonce upadl a ted to jde ale blbne to obcas pri zadani kodu se nerozsviti zelena kontrolka a kdyz jo tak mi problikavaji svetla a cuka to . prosim o radu. dekuji vsem Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 az se ti podari zadat kod a bude svitit zelena dioda, odpoj konektor od klavesnice Citovat
yogi Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 to jsem udelal ale auto cuka a blikaj mu svetla to nikdy nedelalo Citovat
yogi Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry az se ti podari zadat kod a bude svitit zelena dioda, odpoj konektor od klavesnice to jsem udelal ale auto cuka a blbnou budiky litaj rucicky jak splasene a blikaj svetla, nevim co s tim muze to delat ten upadly kabel? Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 to bych videl spise na spatnou kostru nebo plus pol baterie, bud primo na baterce, nebo upadlej drat kostry na motoru Citovat
yogi Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry to bych videl spise na spatnou kostru nebo plus pol baterie, bud primo na baterce, nebo upadlej drat kostry na motoru diky skusim to.... muzu se kdyztak jeste ozvat? na to icq cislo? Citovat
DAW11 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 ja mam klavesnici taky odpojenou sice sem to nedelal ale majitel predemnou zapomel kod a nejaky kutil mu to odpojil mam tam myslim jeden nebo dva draty odstrizene muzu se zitra podivat ale jak vlozim klic sviti cervena jak otocim klic do polohy 2 roznou se normalne konrtolky na palubce a cervena dioda na imobilizeru zhasne a rozsviti se zelena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.