Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno jak už jsem výše psal, mám najeto cca 80t a FAP jsem zatím neměnil, nicméně auto jsem kupoval při 70t, tudíž jestli ho měnil typ předemnou nevím (němec)... s těma otáčkama si myslím že je to tak akorát ;)

Odesláno
Původně zaslal: denoo

sory za vyraz, posrany FAP filter co je na vyfuku , k comu vlastne nam je , a tolko penazi do filtru co je na vyfuku, neda sa to dako ofajat, jednoducho ho dat dole??

Odmontovat sa nemoze, ale oklamat sa da.

Odesláno

tak záhada FAPu nemá konců...chtěl jsem se zeptat...svítila mi kontrolka FAPu a jezdil jsem většinou město (často auto přecházelo do nouzového režimu) ...pak jsem si tu přečetl, že je potřeba to trošku projet, tak jsem si udělal výlet do Prahy a auto jelo normálně a kontrolka už pernamentně nesvítí jen když zapnu klíček a pak zhasne...Myslíte, že by stačilo zajet do Peugeotu (LTM) a nechat dolít aditivum + nechat udělat nucenou regeneraci? a na kolik by to mohlo vyjít?

Odesláno

Nazdárek !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak kontrolka diagnostiky už nesvítí:bacha:bacha:bacha - výměna FAP filtru (repasovaný) 8000KČ,aditivum 2500KČ,čidlo tlaku 1200KČ, 4 žhavící svíčky 2800KČ , práce 3000KČ = 17500KČ:aut:aut:aut !!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak dříve psal tak v FAP filtru žádný žhav.svíčky nejsou (špatně jsem pochopil výklad v servisu ) !!!!!!!!! Bylo mi ale řečeno že pokud je aspon 1 žhavící svíčka(na motoru ) pryč NENASTANE spalování pevných částic ve filtru a hlásí to chybu !!!!!!!!!!!!

Zdraví Pepan:roker:roker:roker

Odesláno

no naši platili taky neco okolo 30tis. nevim presne co vtom vsechno bylo.

Muzu jen jasat ze ja FAP nemam, asi nebyl nutny ve Fr odkud auto mam. (307sw 1.6hdi 80kw 2/2006)

Odesláno

no a jeste co si pamatuju tak rikali, ze at zkusime nastartovat motor(resp. prohrat motor) a pak na 5minut dat plyn na podlahu a cekat az se profouknou svody.

Odesláno
Původně zaslal: denoo

no to je zaujimave, ja mam tiez 2,0 HDI rok 2004 11 mesiac , no a tiez z Francuzska , ze by som ja mal a ty nie? Tomu moc nerozumiem potom ako to robia :ticho

To nevím jak to dělají, že by to bylo na přání majitele;)10/2005:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...