Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar mám problém.Pořád mi to vařilo tak sem vyměnil termostat udělal pumpu a pořád nic.Tak prej těsnění pod hlavou.ted to děláme ale kamoš řikal že si nevšim ničeho na těsnění ani hlava prasklá neni.Tak se chci zeptat jestli ma nekdo skušenost že by to byl skroucenej blok.Jestli to bude tak se zbláznim mám nalítáno jen 95000 tak nechci měnit motor.díky 306 1.8 16V 98

Odesláno

Blok asi ťažko, to skôr hlava. Záleží od toho ako sa to prejavuje. Ak sa prehrieva a vytláča vodu , tak by to mohla byť tá hlava. Ak sa iba prehrieva tak bude chyba inde.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Blok asi ťažko, to skôr hlava. Záleží od toho ako sa to prejavuje. Ak sa prehrieva a vytláča vodu , tak by to mohla byť tá hlava. Ak sa iba prehrieva tak bude chyba inde.

Přehřejvá a vytlačuje vodu.von mi právě řikal že to může bejt i blok tak se docela bojim az to dame do kupy že to bude delat porad.docela me tim straší

Odesláno
Původně zaslal: Big Tommy

Přehřejvá a vytlačuje vodu.von mi právě řikal že to může bejt i blok tak se docela bojim az to dame do kupy že to bude delat porad.docela me tim straší

Na tvojom mieste by som dal hlavu prebrúsiť a odtlakovať. Budeš mať istotu že je dobrá. Násladne pred montážou skontrolovať rovinu dosadacej plochy bloku a presah vložiek.

Toto všetko platí iba ak máš istotu že je dobrá vodná pumpa, termostat a nieje zanesený chladič.

Odesláno

Původně zaslal: Big Tommy

Na tvojom mieste by som dal hlavu prebrúsiť a odtlakovať. Budeš mať istotu že je dobrá. Násladne pred montážou skontrolovať rovinu dosadacej plochy bloku a presah vložiek.

Toto všetko platí iba ak máš istotu že je dobrá vodná pumpa, termostat a nieje zanesený chladič.

chadič je průchozí termostat a pumpa sou nový.hlava přetlakovaná a zbroušená jen to tam nasadit.este cekam na zabroušení ventilů což bude dneska.tak uvidíme

Odesláno

Presne tak, daj si natlakovat hlavu (zistis na 100 percent ci ju nemas niekde prasknutu) a zabrusit dosadacie plochy. Absolvoval som to s mym autem a parada, a este je aj zivsie :)

Odesláno

Pre info, zabrusenie dosadacich ploch by ma v TT vyslo na 400 az 600SK, ta hlava bola myslim 500SK...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Presne tak, daj si natlakovat hlavu (zistis na 100 percent ci ju nemas niekde prasknutu) a zabrusit dosadacie plochy. Absolvoval som to s mym autem a parada, a este je aj zivsie :)

chlape, cti pozornejc, dyt pise ze ma hlavu otlakovanou a prebrousenou..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...