Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju helpnout...jsem zacínajíci tuner a chci si koupit uz konecne litá kola ale nevim jak vysoko mohu jit s velikosti kol 14\",15\"???Mam uz vybrane ENZO 15\"

Mam 1.4 hatchback 306

Odesláno

Asi takhle, preber si to sam:

na sportovni jizdu (ale s 1,4 to asi moc nepude) plati, ze cim nizssi profil pneumatiky a tim padem vetsi prumer disku, tim lip. Pneumatika se v zatackach min prohyba.

Na druhou stranu je nizka pneumatika nachylnejsi k poskozeni, auto je min pohodlne a hlavne je ta pneumatika o neco drazssi.

Ale vypada to super!!!

A to jsem nezminil, ze by tam mohly jit i 17ky.

Odesláno

Bob. Trochu tě nechápu. Píšeš, že peněz moc nemáš a chceš tam dát pneu 205/45? Už ses někde mrknul, kolik pneu s tímhle rozměrem stojí? Když 15\" tak ti doporučuju klasiku 195/50 - ceny pneu od 1700 Kč/pneu a nebo 16\" s pneu 195/45 s cenou kolem 2500/pneu (zn. Toyo - na www.epneu.cz). A pokud máš 1,4, tak bych tam širší než 195 necpal.

Odesláno

doporučím Pirelli P5000 drago 195/50R15 směrový šíp + dvojitá středová drážka, za deště v pohodě, cena do 2000,-/kus. mam je taky a spokojenost. mk

Odesláno

Jedině 195/50 R15, to je neskutečněj rozměr z hlediska ceny/kvalita, za stejný peníze si koupíš o dva řády lepší gumy než nějaké 14\". Ale nikdy jsem to nepochopil proč je tenhle rozměr tak dobrej, jestli celosvětově je to rozšířená guma...

Odesláno
Napsán autorem mk405

doporučím Pirelli P5000 drago 195/50R15 směrový šíp + dvojitá středová drážka, za deště v pohodě, cena do 2000,-/kus. mam je taky a spokojenost. mk

Pirelli P5000 neni az zase tak dobra, ja bych rek ze je na h......, vim o cem mluvim mel jsem je. Ja volim jedine Dunlop SP 9000, v tomhle rozmeru jsem schopen dodat za 2600,-/kus.

Odesláno

Zdar mám stejný brčko jako bob a o těch kolech přemýšlím taky.V techničáku mám ale napsaný pouze 13\".Slyšel jsem,že pokud se staneš účastníkem nehody a námáš předepsané obutí,pojištovny ti nic nezaplatí.Je to pravda?

Odesláno

Před 2-lety jsem vlitnul do ženské, která odbočovala z protisměru vlevo a nikdo žádné problémy nedělal (15\" 205/50)

Odesláno

Nevite, jake povolene rozmery ma v technicaku?

Současně bych chtěl aby šlo na ně dát stávající gumy 175/65 R14 T

Diky

[Editován dne 17/3/04 LaHab]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...