Capy Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Máte někdo zkušenosti s těmito výfuky. Hledám nějakou náhradu za seriový výfuk který nebude příliž hlučný. A tohle je zatim jeden z mala který není snad uřvaný. nebo víte o něčem jiném. tady 1 bohužel není obrázek v řezu tady 2 Citovat
jurash Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 vim ze dynomax se davaly na Mini, dokonce jsem videl i seriozni clanek o testovani, vcetne vystupu z brzdy a docela to chvalili. taky o nem dost vazne premyslim.. [upravil dne 4.7.08 jurash] Citovat
Capy Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Taky jsem na ně slyšel jen chválu. Ale maj jeden háček a to je šířka těla 250mm což je dozadu velkej problém. o víkendu sem to měřil a z obav o umlácení tlumiče o kastli jsem od nich upustil bohižel:( Jelikož jsem nesehnal pořádnej vejfuc a tichel pustil jsem do vlastního z nerezu. kopie série ale s trubkou 50mm A navíc dostane stavitelnej bypass v zadní části. Jinak to hold nejde když chci něco co nikdo nedělá Citovat
Fakir Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Capy Taky jsem na ně slyšel jen chválu. Ale maj jeden háček a to je šířka těla 250mm což je dozadu velkej problém. o víkendu sem to měřil a z obav o umlácení tlumiče o kastli jsem od nich upustil bohižel:( Jelikož jsem nesehnal pořádnej vejfuc a tichel pustil jsem do vlastního z nerezu. kopie série ale s trubkou 50mm A navíc dostane stavitelnej bypass v zadní části. Jinak to hold nejde když chci něco co nikdo nedělá Tak pak dej vědět jak to postupuje. Tyhle doma vyráběné unikáty bývají často velmi zajímavé. Citovat
Tunny Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Capy Taky jsem na ně slyšel jen chválu. Ale maj jeden háček a to je šířka těla 250mm což je dozadu velkej problém. o víkendu sem to měřil a z obav o umlácení tlumiče o kastli jsem od nich upustil bohižel:( Jelikož jsem nesehnal pořádnej vejfuc a tichel pustil jsem do vlastního z nerezu. kopie série ale s trubkou 50mm A navíc dostane stavitelnej bypass v zadní části. Jinak to hold nejde když chci něco co nikdo nedělá Ragazzon dela nerez konec i stredni trubku podle originalu tusim ze to ma i nejakou FIA homologaci Citovat
jurash Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Capy Taky jsem na ně slyšel jen chválu. Ale maj jeden háček a to je šířka těla 250mm což je dozadu velkej problém. o víkendu sem to měřil a z obav o umlácení tlumiče o kastli jsem od nich upustil bohižel:( Jelikož jsem nesehnal pořádnej vejfuc a tichel pustil jsem do vlastního z nerezu. kopie série ale s trubkou 50mm A navíc dostane stavitelnej bypass v zadní části. Jinak to hold nejde když chci něco co nikdo nedělá s tema rozmerama jsi me trochu zneklidnil. koukal jsem na ty stranky jaks posilal odkaz a je to tam nejaky zmateny, tak sem zkousel hledat jinde a zadny rozmery jsem nenasel. ale vim ze na mini se davali a tam teda moc mista neni, to si myslim ze na jakymkoliv jinym aute je mista vic.. nemas tip kde najit nejaky rozmery? taky chci nerez, jedine. a moc firem to nedela, protoze to moc lidi neni schopnejch zaplatit..:D Citovat
Capy Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 no ty rozměry tam jsou napsaný někde v textu a ne u všech tlumičů. Zmatený to maj proto jsem s nima mluvil dlouho po telefonu. ragazon je hezkej ale je to závodní vejfuck skupiny N tudíš je docela hlučnej a není zrovna levnej. nehladě na to že trubku na cabrio nedělají. A pak středová trubka mě vyjde na 1500-1700kč a ragazzon stojí kolem 3500 a mě ještě nesedne. Jinak už jsou svařený vnitřní trubky s děrovanejma ted se čeká na stočení trubek na plášť kolem děrovanejch a na objednanou tlumící vatu. Pak půjdou přepážky na laser nebo na vodu a pak začne ta nejhezčí práce složit to a svařit:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.