Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenosti s těmito výfuky.

Hledám nějakou náhradu za seriový výfuk který nebude příliž hlučný. A tohle je zatim jeden z mala který není snad uřvaný. nebo víte o něčem jiném.

tady 1

universalni-sportovni-vyfuk-dynomax-thrush-turbo-do-300-koni-default.jpg bohužel není obrázek v řezu

tady 2

universalni-sportovni-vyfuk-dynomax-super-turbo-do-300-koni-default.jpg

Odesláno

vim ze dynomax se davaly na Mini, dokonce jsem videl i seriozni clanek o testovani, vcetne vystupu z brzdy a docela to chvalili. taky o nem dost vazne premyslim.. :papa

[upravil dne 4.7.08 jurash]

Odesláno

Taky jsem na ně slyšel jen chválu.

Ale maj jeden háček a to je šířka těla 250mm což je dozadu velkej problém. o víkendu sem to měřil a z obav o umlácení tlumiče o kastli jsem od nich upustil bohižel:(

Jelikož jsem nesehnal pořádnej vejfuc a tichel pustil jsem do vlastního z nerezu. kopie série ale s trubkou 50mm A navíc dostane stavitelnej bypass v zadní části. Jinak to hold nejde když chci něco co nikdo nedělá

Odesláno
Původně zaslal: Capy

Ale maj jeden háček a to je šířka těla 250mm což je dozadu velkej problém. o víkendu sem to měřil a z obav o umlácení tlumiče o kastli jsem od nich upustil bohižel:(

Jelikož jsem nesehnal pořádnej vejfuc a tichel pustil jsem do vlastního z nerezu. kopie série ale s trubkou 50mm A navíc dostane stavitelnej bypass v zadní části. Jinak to hold nejde když chci něco co nikdo nedělá

Tak pak dej vědět jak to postupuje. Tyhle doma vyráběné unikáty bývají často velmi zajímavé. :super

Odesláno

Ragazzon dela nerez konec i stredni trubku podle originalu tusim ze to ma i nejakou FIA homologaci

Odesláno

s tema rozmerama jsi me trochu zneklidnil. koukal jsem na ty stranky jaks posilal odkaz a je to tam nejaky zmateny, tak sem zkousel hledat jinde a zadny rozmery jsem nenasel. ale vim ze na mini se davali a tam teda moc mista neni, to si myslim ze na jakymkoliv jinym aute je mista vic..:D

nemas tip kde najit nejaky rozmery? taky chci nerez, jedine. a moc firem to nedela, protoze to moc lidi neni schopnejch zaplatit..:D:D

Odesláno

no ty rozměry tam jsou napsaný někde v textu a ne u všech tlumičů. Zmatený to maj proto jsem s nima mluvil dlouho po telefonu.

ragazon je hezkej ale je to závodní vejfuck skupiny N tudíš je docela hlučnej a není zrovna levnej. nehladě na to že trubku na cabrio nedělají. A pak středová trubka mě vyjde na 1500-1700kč a ragazzon stojí kolem 3500 a mě ještě nesedne.

Jinak už jsou svařený vnitřní trubky s děrovanejma ted se čeká na stočení trubek na plášť kolem děrovanejch a na objednanou tlumící vatu. Pak půjdou přepážky na laser nebo na vodu a pak začne ta nejhezčí práce složit to a svařit:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...