ozzy56 Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 jsou lidi, co kupujou nejlevnější výrobky a ještě v akci, pak připlatí něco za prodlouženou záruku a pět let neřeší... druzí dají za třeba pračku 20 tisíc a třepou se, kdy se jim po.ere, zváště, když servisák řekne: a co by jste chtěli? aby vám prala 20 let?? tak si vyber osobně kupuju německé značky, ale jak píšu... Citovat
flacek Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 V září 2013 jsem koupil Indesit IWD 71482 protože původní Whirpoolka byla nedostačující. Přítelkyně chtěla aspoň 6kg a co nejvíc otáček na ždímání. Dnes po cca roce a čtvrt si nestěžuji. Pereme přibiližně 3x týdně a zatím bez jediného problému. Dnes mi to již nepřijde ale když jsem je vyměnil tak tu Indesitku jsem vůbec neslyšel. V té době stála 6,5tKč i s dovozem a i dle Heuréky nebyla nejhorší. Já jsem spokojen že je přítelkyně spokojená a je božský klid:D Citovat
Haryk Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 máme Gorenje WA 72125 cca 5 let a musím zaklepat, bez poruchy Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. prosinec 2014 Autor Odesláno 21. prosinec 2014 takže nakonec zvítězila http://www.eva.cz/zbozi/pracky-s-celnim-plnenim/25450/pracka-samsung-b-1045av/ v sobotu je doma . díky za rady tak když to téma žije , po 6,5 letech jede jak má , nefunguje jen detska pojistka a kolecko se toci sejdrem ale oboji je následkem predlonskeho stehovani. ale pracka maka! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.