Kvasky Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Tak takhle asi vypadají zelené brzdiče a černé bubny na 306 Citovat
Kvasky Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 a longwagna jsem nechal na černo komplet, aby to nějak moc nesvítilo Citovat
Stifler Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: John Pěkný kolečka jen to asi není už na denní ježdění.. přece jen se tam musí dát nízký profil gumy... Ale jinak je to pěkný na 306 jsem je už viděl a vypadá to moc pěkně... jj, na 306ce jsem je už taky viděl a fakt to tomu autu sedne. Tady jednou na GTičku: Citovat
Stifler Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Creams Kola jsou moc hezký ale vidím, že máš stejný problém jako já vzadu ale prozatím to neřeším torzka je po repasi tak to nechytá Jakej problém máš namysli??? Citovat
chechet Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Jakej problém máš namysli??? treni voe Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Stifler Jakej problém máš namysli??? treni voe Tak s tim já problém nemam. Citovat
čakom Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Kvasky: No nevim vypadá to divně když máš předek zelenej a zadek černej. Ale jak už tu bylo psáno 100 lidí 100 názoru. Citovat
Stifler Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Tak papuče jsou už obutý. Sice většíma gumama, než tam patřej - mam tam místo 205/40 teď 215/50, takže to dře vepředu i vzadu, ale to budu ještě řešit podložkama. Tady jsou fotečky: Na autě - zadek: Na autě - bok: Přední kolo: Zadní kolo: Místo na podložku tam je - asi dám dozadu 20 mm: Tady je na podložku taky místo - dopředu dám asi 15 mm: Musim říct, že vyjíždění a zajíždění do garáže byl celkem porod. Kola dřely vepředu o spodní placku držící péro na tlumiči, vzadu mi zase kola dřely o vnitřní kolmou část podběhu, takže to musim s těma podložkama vyřešit jako první věc, kterou zase na Mazlika koupim. Citovat
Peter86 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Musím pochválit..moc krásný..jen by tam možná víc sednul o ,,cenťák\" nižší profil..(můj názor)..k té barvě:říkal jsem si,že zelená se k tomu nemůže hodit,ale po shlédnutí fotek jsem změnil názor...bude tam sedět.. Citovat
Jarohap Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Peter86 Musím pochválit..moc krásný..jen by tam možná víc sednul o ,,cenťák\" nižší profil..(můj názor)..k té barvě:říkal jsem si,že zelená se k tomu nemůže hodit,ale po shlédnutí fotek jsem změnil názor...bude tam sedět.. Mně se to takto naopa líbí. Krásně vyplňují podběh... Citovat
BiFF Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Taky bych byl pro mensi profil aspon 45 bych tam dal a na 40 by to vypadalo drsne uz , snizit jeste a je to Citovat
Béďa Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 dobrej traktor si z toho udelal.. ale tak na vyjeti z garaze staci Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Peter86 Musím pochválit..moc krásný..jen by tam možná víc sednul o ,,cenťák\" nižší profil..(můj názor)..k té barvě:říkal jsem si,že zelená se k tomu nemůže hodit,ale po shlédnutí fotek jsem změnil názor...bude tam sedět.. Jak jsem psal - teď tam jsou 215/50 a příjdou tam 205/40. To je už jasný - chci zachovat stejnej obvod kola jako byl na origo Cyclonech 195/55 R15, takže profil se určitě o ten cenťák zmenší a určitě to bude lepší i kvůli měkkýmu podvozku, kterej tam je - nebudu tak často dřít. Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa dobrej traktor si z toho udelal.. ale tak na vyjeti z garaze staci Přesně tak, je to jen provizorní řešení, abych vyjel z garáže. Až budu moct vyjet do ulic, tak tam příjdou menší gumy. Citovat
King Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 uff, těma balonama sou ty hezký kola prakticky pohřbený... když mrknu na tu fotku vejš na to GTičko tak je to úplně o něčem jiným... vážně by to chtělo sehnat rozumější gumy, klasiku 205/40 (pak auto trochu snížit) a bude to Citovat
King Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Přesně tak, je to jen provizorní řešení, abych vyjel z garáže. Až budu moct vyjet do ulic, tak tam příjdou menší gumy. tak to potom jo. Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: King uff, těma balonama sou ty hezký kola prakticky pohřbený... když mrknu na tu fotku vejš na to GTičko tak je to úplně o něčem jiným... vážně by to chtělo sehnat rozumější gumy, klasiku 205/40 (pak auto trochu snížit) a bude to Přesně tak - budou 205/40 a potom i sportovní stavitelnej podvozek. Hned co ušetřim nějaký kačky, tak do toho pujdu... Citovat
Stifler Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Tak papuče jsou už obutý. Sice většíma gumama, než tam patřej - mam tam místo 205/40 teď 215/50, takže to dře vepředu i vzadu, ale to budu ještě řešit podložkama. Tady jsou fotečky: Na autě - zadek: Na autě - bok: Přední kolo: Zadní kolo: Místo na podložku tam je - asi dám dozadu 20 mm: Tady je na podložku taky místo - dopředu dám asi 15 mm: Musim říct, že vyjíždění a zajíždění do garáže byl celkem porod. Kola dřely vepředu o spodní placku držící péro na tlumiči, vzadu mi zase kola dřely o vnitřní kolmou část podběhu, takže to musim s těma podložkama vyřešit jako první věc, kterou zase na Mazlika koupim. Tak pod kolama už jsou i podložky. co se týče velikosti podložek, tak jsem to trefil přesně podle svých představ (vepředu 15 mm a vzadu 20 mm). Podložka pod přednim kolem: Podložka pod zadnim kolem: Hranu drží dobře: Profil od zadního kola: Profil od předku: Bugyna: Celek: Tak a teď jsem zvědavej hlavně na názory odpůrců podložek. Jinak jsem zjistil, že asi budu potřebovat novej pravej přední podběh. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.