Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: John

Pěkný kolečka jen to asi není už na denní ježdění.. přece jen se tam musí dát nízký profil gumy... Ale jinak je to pěkný na 306 jsem je už viděl a vypadá to moc pěkně... :)

jj, na 306ce jsem je už taky viděl a fakt to tomu autu sedne. ;)

Tady jednou na GTičku:

8198_my6_in_forest_09.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Kola jsou moc hezký :) ale vidím, že máš stejný problém jako já vzadu ale prozatím to neřeším torzka je po repasi tak to nechytá :aut

Jakej problém máš namysli??? :myslim:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak papuče jsou už obutý. Sice většíma gumama, než tam patřej - mam tam místo 205/40 teď 215/50, takže to dře vepředu i vzadu, ale to budu ještě řešit podložkama. Tady jsou fotečky: :mrk

Na autě - zadek:

dsc02281hj0.jpg

Na autě - bok:

dsc02289xt3.jpg

Přední kolo:

dsc02279wp6.jpg

Zadní kolo:

dsc02280he8.jpg

Místo na podložku tam je - asi dám dozadu 20 mm:

dsc02283lx8.jpg

Tady je na podložku taky místo - dopředu dám asi 15 mm:

dsc02284xh9.jpg

Musim říct, že vyjíždění a zajíždění do garáže byl celkem porod. Kola dřely vepředu o spodní placku držící péro na tlumiči, vzadu mi zase kola dřely o vnitřní kolmou část podběhu, takže to musim s těma podložkama vyřešit jako první věc, kterou zase na Mazlika koupim. ;)

:papa

Odesláno

Musím pochválit..moc krásný..jen by tam možná víc sednul o ,,cenťák\" nižší profil..(můj názor)..k té barvě:říkal jsem si,že zelená se k tomu nemůže hodit,ale po shlédnutí fotek jsem změnil názor...bude tam sedět..:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Peter86

Musím pochválit..moc krásný..jen by tam možná víc sednul o ,,cenťák\" nižší profil..(můj názor)..k té barvě:říkal jsem si,že zelená se k tomu nemůže hodit,ale po shlédnutí fotek jsem změnil názor...bude tam sedět..:potlesk

Mně se to takto naopa líbí. Krásně vyplňují podběh...

Odesláno
Původně zaslal: Peter86

Jak jsem psal - teď tam jsou 215/50 a příjdou tam 205/40. To je už jasný - chci zachovat stejnej obvod kola jako byl na origo Cyclonech 195/55 R15, takže profil se určitě o ten cenťák zmenší a určitě to bude lepší i kvůli měkkýmu podvozku, kterej tam je - nebudu tak často dřít. :roll

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

dobrej traktor si z toho udelal.. :D ale tak na vyjeti z garaze staci ;)

Přesně tak, je to jen provizorní řešení, abych vyjel z garáže. Až budu moct vyjet do ulic, tak tam příjdou menší gumy. ;)

Odesláno

uff, těma balonama sou ty hezký kola prakticky pohřbený...:(

když mrknu na tu fotku vejš na to GTičko tak je to úplně o něčem jiným...

vážně by to chtělo sehnat rozumější gumy, klasiku 205/40 (pak auto trochu snížit) a bude to :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Přesně tak, je to jen provizorní řešení, abych vyjel z garáže. Až budu moct vyjet do ulic, tak tam příjdou menší gumy. ;)

tak to potom jo. ;)

Odesláno
Původně zaslal: King

uff, těma balonama sou ty hezký kola prakticky pohřbený...:(

když mrknu na tu fotku vejš na to GTičko tak je to úplně o něčem jiným...

vážně by to chtělo sehnat rozumější gumy, klasiku 205/40 (pak auto trochu snížit) a bude to :super

Přesně tak - budou 205/40 a potom i sportovní stavitelnej podvozek. Hned co ušetřim nějaký kačky, tak do toho pujdu... ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Tak papuče jsou už obutý. Sice většíma gumama, než tam patřej - mam tam místo 205/40 teď 215/50, takže to dře vepředu i vzadu, ale to budu ještě řešit podložkama. Tady jsou fotečky: :mrk

Na autě - zadek:

dsc02281hj0.jpg

Na autě - bok:

dsc02289xt3.jpg

Přední kolo:

dsc02279wp6.jpg

Zadní kolo:

dsc02280he8.jpg

Místo na podložku tam je - asi dám dozadu 20 mm:

dsc02283lx8.jpg

Tady je na podložku taky místo - dopředu dám asi 15 mm:

dsc02284xh9.jpg

Musim říct, že vyjíždění a zajíždění do garáže byl celkem porod. Kola dřely vepředu o spodní placku držící péro na tlumiči, vzadu mi zase kola dřely o vnitřní kolmou část podběhu, takže to musim s těma podložkama vyřešit jako první věc, kterou zase na Mazlika koupim. ;)

:papa

Tak pod kolama už jsou i podložky. co se týče velikosti podložek, tak jsem to trefil přesně podle svých představ (vepředu 15 mm a vzadu 20 mm). :mrk

Podložka pod přednim kolem:

dsc02357kb5.jpg

Podložka pod zadnim kolem:

dsc02358na1.jpg

Hranu drží dobře: ;)

dsc02359ae1.jpg

Profil od zadního kola:

dsc02360wf9.jpg

Profil od předku:

dsc02361wl0.jpg

Bugyna: :D

dsc02364hu4.jpg

Celek:

dsc02365ue8.jpg

Tak a teď jsem zvědavej hlavně na názory odpůrců podložek. :D Jinak jsem zjistil, že asi budu potřebovat novej pravej přední podběh. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...