kujon106 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Já se bohužel taky musím přiznat že mi ke 407 ty kola nejdou... Ale hlavní je, že se líbí panu majiteli [upravil dne 1.7.08 kujon106] Citovat
Hugo Boss Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 18 ... není to malý na takovej kočár? dal bych min. 19ky , když už jsem 18ky postavil na 205 tak tohle by skouslo větší... ale jinak dobrý já se teda pochlubim taky svýma novýma kolečkama na mém novém autě ale není to peugeot :roll:o Citovat
Berkoff Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 tohodle beatla sme prodavali, neni to tak davno, hjrosne poruchovej stroj to byl, tak preju at vydrzi vic nez ten co sme meli ....., hned po nem sla i ta druha mrcha, ale to bylo spis ze sme potrebovali dolary na boxera tady je foto jak sme beatla tahli do HK do service http://berkoff.chlumec.net/displayimage.php?album=16&pos=14 Sem upe zapomel, PREMO, MAS TO MOC HESKY, fackt se mi to libi [upravil dne 1/7/08 Berkoff] Citovat
John Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Kolečka pěkný ale možná by na to sedli už vetší ale upřímně i tyhle jsou pěkný a ono obouvat nějaký 19\" nebo 20\" není zrovna laciná legrace..... Citovat
MatrixChose Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Jak už psali ostatní, auto i kola jsou pěkný, ale spolu to ten šmrnc prostě nemá (dle mýho). Jinak jentak dál Citovat
Hugo Boss Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff tohodle beatla sme prodavali, neni to tak davno, hjrosne poruchovej stroj to byl, tak preju at vydrzi vic nez ten co sme meli ....., hned po nem sla i ta druha mrcha, ale to bylo spis ze sme potrebovali dolary na boxera tady je foto jak sme beatla tahli do HK do service http://berkoff.chlumec.net/displayimage.php?album=16&pos=14 Sem upe zapomel, PREMO, MAS TO MOC HESKY, fackt se mi to libi [upravil dne 1/7/08 Berkoff] tak zatím jsem problém neměl, ale jediná výhoda oproti tobě je že ty si to tahal do servisu a já tam pracuji Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Mě se to líbí moc celkově je to hezký fakt;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.