Louda Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Prosím, kdo mě poradí - 406HDI při zahřátém motoru fakt blbě startuje. Dlouho točí a chytne třeba až napotřetí. Při studeném motoru je vše OK. zkontroloval jsem žhaviče:aut a ty jsou v pořádku. mohli by jste mi někdo poradit, čím by to mohlo být? Citovat
klumir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 máš dobrý startér??netočí se pomalu??? Citovat
Louda Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: klumir máš dobrý startér??netočí se pomalu??? [/quote startér je dobrý, protože když to startuju s teplým motorem a chytí to až napotřetí tak startér točí a točí.........a pak to chytne.. Citovat
klumir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 ono točení je někdy málo.musí to točit pěkně svižně,např. Oktávky v Tdi jsou na to taky hodně háklivé..... Ale je to jen tip.... Citovat
Xantik Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Můžou být na pokraji smrti vstřikovače, doporučuji jít na diagnostiku a nechat si změřit korekci vstřikovaného paliva. Citovat
Louda Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 ok tak zkusím prvně proměřit ten startér a pak i vstřiky. no ale doufám, že ty to nebudou. mám strach kolik by stály..... Citovat
Gapino Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Louda ok tak zkusím prvně proměřit ten startér a pak i vstřiky. no ale doufám, že ty to nebudou. mám strach kolik by stály..... Dej pak vědět jak si dopadnul. Řeším něco podobného... Díky Citovat
Guest PP205 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Regulator na vysokotlakem cerpadle na 99 procent Citovat
Louda Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 regulátor jsem dával loni nový ale byl to repas:o Citovat
Guest PP205 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Louda regulátor jsem dával loni nový ale byl to repas:o sorry repasovat se neda, ale kdyz to rikas :D:D Citovat
Louda Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Tak stále nevyřešeno!!! Zkoušel jsem vyměnit ten regulátor na vysokotlakém čerpadle ( doufám, že jsem se trefil - je to takový váleček nahoře na čerpadle a je v něm zapíchlá oranžová koncovka) zkoušel jsem tam dva na různých vrakovištích a problém - špatný start, při teplém motoru přetrvává. v servisu u kamaráda diagnostika nic neukázala, tak mě nezbývá než se objednat do peugeotu na diagnostiku. ještě to tipuju na špatný vstřik. Doufám, že budu muset vyměnit jen jeden:myslim Citovat
Xantik Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Louda sorry, ale asi tě zklamu, měnil jsi úplně něco jinýho to co popisuješ není regulátor tlaku, ten je z boku čerpadla ne z vrchu. Tady máš fotky kde a jak vypadá regulátor. Citovat
Xantik Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 To s tím oranžovým konektorem je: deactivator of the 3rd piston of the high pressure fuel pump Citovat
Louda Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 díky moc za radu, zkusím vyměnit ještě toto, než naběhnu na ty vstřiky...... Citovat
marisw Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 podla mna po zahriati motoru, a tym padom aj startera ti preraza starter an edava ti potrbny prud nato aby ti chytilo....mal som presne tento isty problem na 307 hdi Citovat
Louda Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Xantik To s tím oranžovým konektorem je: deactivator of the 3rd piston of the high pressure fuel pump v češtině něco jako přepadový snímač? - snímač na přepadu??? Citovat
Louda Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: marisw podla mna po zahriati motoru, a tym padom aj startera ti preraza starter an edava ti potrbny prud nato aby ti chytilo....mal som presne tento isty problem na 307 hdi startera???????? Citovat
Louda Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Problém vyřešen!!!! Děkuji všem zúčastněným za rady, hlavně Xantíkovi za fotodokumentaci a taky PP205 měly jste pravdu byl to regulátor tlaku. na vrákáči jsem ho vymontoval z totálky cenu ukecal na 1500 a s odřenýma prstama:mad: si ho namontoval.(strašně blbý přístup) Startuje jak za mlada!!!!!! Ještě jednou díky všem!!!!!! Citovat
zzipCZ Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 tak je to tu už dlouho ale mám asi stejnej problém akorát že mě to dlohu točí i při studeným motoru muže to být taky ten regulátor nebo se projevuje jen při zahřátým motoru žhavení je OK podávací čerpadlo naftu dává a startér je taky OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.