rkhl Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Čau, měl bych takový dotaz. Někdy když nechám přes noc napůl otevřené okénko, tak druhý den při zavření místo aby se zavřelo, tak popojede trochu nahoru a najednou samo sjede až dolu. Nevím, jestli s tím nemá něco společného ta ochrana proti skřípnutí ruky, to také takto samo sjede když tam nechám ruku. Zkoušel jsem to znovu nastavit popojížděním, jak je zde v nějakém příspěvku uvedeno, ale nepomohlo to. Tak se chci zeptat, zdali to jde nějak jinak opravit. A ještě mám jednu otázku. Jak lehko má jít ve 406 servo. Když to mé porovnám třeba Peugeotem Partner, tak to jde v mé 406 o dost tíž. [upravil dne 30.6.08 rkhl] Citovat
maximum Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 mozno by stacilo premazat cely ten mechanizmus spustania okna.. okno moze chodit tazko a tym padom to reaguje tak ako hovoris.. ze je tam prekazka a preto okno ide dole... k tomu servu.. no ma to ist tak, aby si v poho tocil jednou rukou.. tazko to takto opisovat... skus pozriet do nadrzky na servo, ci tam mas dost oleja... [upravil dne 30.6.2008 maximum] [upravil dne 30.6.2008 maximum] Citovat
Maros735 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Mne ide servo tiez \"tazko\" aspon v porovnani s berlingom, jednou rukou vsak volant v pohode pretocim tiez by ma zaujimalo ci to tak ma byt. Citovat
rkhl Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 To je přesně ono, taky v pohodě točím, ale když jsem sednul do partnera, jde to mnohem lehčeji. A na olej jsem koukal, při vypnutém motoru je hladina přesně na min. Akorát nechci zbytečně kupovat olej, když nevím jestli to je tím. Tak se nejprve ptám. Citovat
rkhl Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Sundával jste někdo tapec ze dveří? Odšrouboval jsem asi ty 4 torxy co jsou vidět a dál to asi bude na těch čudlech z vnitřní strany. A ty bych nechtěl ulomit. Poradíte někdo jak šetrně na to? Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 zde máš něco ohledně okna sic NEW ale stejné http://www.karyam.wz.cz/okno.htm jinak tapic čudlíky jdou odcvaknout třeba silnějším šroubovákem či ideál špachtlí Citovat
rkhl Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: mmmb Dobrej návod, už jsem to sundal. Akorát že okénko jezdí docela lehce a plynule, nic zjevného, čím by to mohlo být jsem neviděl, tak jsem se zatím do většího rozebírání celého mechanismu nepouštěl. Nevíte někdo, na jakém principu ta ochrana proti přiskřípnutí ruky funguje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.