Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

dvd přehrávač v 407 SW

Recommended Posts

Odesláno

no, tak si zabudoval dvd prehravac do kastliku? Nemozes dat foto? aj ja to chcem spravit, len tiez by som chcel aj tv kartu, ale neviem kde to narvem. A kedze to ides skusat za jazdy tak mas odblokovany uz aj obraz co? Skus dat dake foto ,,,

Odesláno

jj, pekne, to by slo, ked ho odskusas tak napis. Kde ho napojis ?dvd prehravac myslim napatie. Ten tv je akysi lacny, asi je to iba jednotunerovy, a to neni do auta dobre, a digitalny u nas nechytim nic, jedine analogovy s digitalnym a dvojtunerovy, aj ked nefim ci taky je :roker

Odesláno

Analog za jízdy je stejně nepoužitelný a digitál na tom nebude o moc líp.Podle mě je zbytečné vyhazovat peníze za dvoj nebo více tunerový TV:nevim

[upravil dne 30.1.09 Zipík]

Odesláno

To se docela mýlíš, já mám v autě dvoutunerový DVB-T přijímač docela kvalitní a za jízdy se dá na to koukat bez problémů, v místě kde je slušný signál to hraje bez jediného výpadku a rozhodně se to nedá srovnávat s levným jednotunerovým přijímačem, natož s analogem. Ten byl úplně nepoužitelnej za jízdy.

Odesláno

no ta kabelaz je cena primerana, ja som to kupoval za tu samu cenu. Ale aj tak vas caka prerabka ako som uz tu pisal. Stale este cakam na tlacitko, a potom uz spravim video a hodim na youtube ako to funguje. Nad tym dvd prehravacom tiez rozmyslam,aj ked tv tuner bude asi iba pouzitelny pri stati na mieste. By ma zaujimalo ako to vojde do toho kastlika spolujazdca, ak tam teda vobec vojde na dlzku.

Jirzik: ten tvoj dvd prehravac ti v pohode vlezl do skrinky spolujazdca?

Odesláno

já ho mám púlDINový,to znamená jako polovina normálního autorádia,na hloubku je stejný,šťávu jsem si přivedl od pojistek,ale použil jsem jenom kostru,+ jsem vzal z osvětlení kastlíku,žádnej jinej vypínač nepotřebuji,tel TV tuner prodávám,unás to ještě nevysílá a zdá se mi to celkem zbytečný,dám ho sem do bazošu,jinak to hraje super!!!

Odesláno

no ale ten odkaz co si tu dal teraz, tam je aj analogovy tv tuner, tak tam by ti sla tv ale hlavne pri stati na mieste. Digitalne u nas je este v plienkach. Nemozes dakedy tu dat to foto ako to vyzera v tom kastliku ten dvd prehravac? Vazne o tom premyslam... a nechcem kupi nieco co mi bude prekazat

Odesláno
Původně zaslal: filas1

To se docela mýlíš, já mám v autě dvoutunerový DVB-T přijímač docela kvalitní a za jízdy se dá na to koukat bez problémů, v místě kde je slušný signál to hraje bez jediného výpadku a rozhodně se to nedá srovnávat s levným jednotunerovým přijímačem, natož s analogem. Ten byl úplně nepoužitelnej za jízdy.

Po městě neboli v okolí vysílače Ti to pojede ale cestou z Prahy do Brna se asi moc nepodíváš, ikdyž pojedou všechny vysílače;)

Odesláno

To bych tak netvrdil, už teď to jde bez výpadků z Prahy až na sjezd do Benešova, ale samozřejmě je to nejlepší např. na jěždění po městě, třeba když stojíš v zácpách. Ale třeba ve Francii to šlo bez problémů na dálnici třeba i 100 km bez výpadku.

Odesláno
Původně zaslal: filas1

To bych tak netvrdil, už teď to jde bez výpadků z Prahy až na sjezd do Benešova, ale samozřejmě je to nejlepší např. na jěždění po městě, třeba když stojíš v zácpách. Ale třeba ve Francii to šlo bez problémů na dálnici třeba i 100 km bez výpadku.

Nebudu se dohadovat.;)Po sjezd na Benešov je v podstatě rovinka a Cukrák skoro za prdelí:DTo se ani nedivím, že to jede:DUvidíme co ukáže čas...:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak to teda hej, ten modul na odblokovanie obrazu sa už oplatí.

no mam info ze to odblokovanie ide urobit diagnostikou zn.EXAMINER...preprogramuje sa

1. In the \"main menu\", choose the group \"instrument panel\" and submenu \"Connect Marelli PSA\". Then you can see a request of Turn a Key

2. Turn on the ignition

3. Choose \"Active Diagnosis\"

a)Cancellation of the personal data

b)Configuration code VIN

c)Configuration keys called

d)Manual configuration of the system

e)Automatic Reading of the configuration

f)Automatic Writing of the configuration

4. Choose \"Configuration\"

5. Choose \"Manual system configuration\"

a)Configuration code VIN

b)Configuration screen (ext.temperature-video input-speed alarm)

c)Configuration options (ext keyboard-hifi connection-assist.call-emergency call-telediagnosys service-request info with sms service-loader cd

d)Configuration car radio and telephone (telediagnosys intervention)

e)Configuration speed block functions(block video - block keyboard)

6. Choose Configuration speed block functions

7. Now, you can Two parameters relate to the two A/V inputs, press modify

8. Change the A/V parameters ( with both 0 ) and confirm.

takze pokial niekto mate niekoho s takou diagnostikou hodte do placu....:roker

Odesláno

že by konečně:potleskbylo by to super:super

Škoda jen, že vypínají i zvuk a tím pádem je ten vstup nepoužitelný i pro mp3 přehrávač tady se mohli trochu zamyslet:nevim.Jestli to ale za chvíli začne někdo dělat jen přeprogramováním není co řešit:D

[upravil dne 23.3.09 Zipík]

• O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...