Přema Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Já bych to udělal jinak....malý displej nahoru,to je jasne..... a ten původní plast kolem malého displeje bych přesně vypiloval na třeba takové 2 DIN rádio tak aby se mohl displej vyklápět kvůli vkládání médií....tohle rádio myslím..... http://www.soundmaster.cz/p55/7%22-2DIN-autorádio-s-DVD,-DIVx,-MP3,-USB,-SD-Card-TV-tunerem-a-bl/product_info.html [upravil dne 3-9-08 Přema] [upravil dne 3-9-08 Přema] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Přema Já bych to udělal jinak....malý displej nahoru,to je jasne..... a ten původní plast kolem malého displeje bych přesně vypiloval na třeba takové 2 DIN rádio tak aby se mohl displej vyklápět kvůli vkládání médií....tohle rádio myslím..... [upravil dne 3-9-08 Přema] Tiež riešenie. Ale okolo toho malého displeja sú také lomené plochy, ktoré pod ním okolo toho odkládacieho priestoru nie sú. To by nakoniec nemuselo vyzerať dobre - závisí od veľkosti rádia. Vhodnejšie by bolo možno dokúpiť origo plast okolo veľkého displeja a dopilovať ten. Stojí slabých 2000,- Už len doriešiť tú kapličku. Čo je to tam v strede palubovky taký čudlík z priesvitného plastu - nejaký senzor? [upravil dne 3.9.2008 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Slabých.........:D:D:D:D no podle velikosti toho rádia by se poznalo jestli by se musel dokupovat jiný rámeček nebo by postačil ten malý...... Citovat
Přema Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 To je podle mě to kolečko na otvírání vrchního průduchu ale na průduchu je postaven ten malý displej,tak je to tam asi jen tak..... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Myslel som na origo taký tmavý výstupok bližšie k oknu, nie to kolečko na prieduchy. Citovat
Přema Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Aha .....ale to by se snad už nějak vyřešilo..... Citovat
HonzaZ Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Pánové myslím ale že je tam jeden drobný problém. Málo místa za displejem do hloubky. Proto je pod displejem jenom mělká odkládací polička. Musely by se tam dělat dost velké úpravy. Nevím,nevím. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Vím, že za displejem je plastová příčka s otvory, která je pevnou součástí celého panelu palubovky. Displej jsem měl několikrát venku. Vždyť i velký displej je mělký. Teď už si to přesně nepamatuju, ale zdá se mi, že tam jsou součásti topení a klima. Citovat
Zipík Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Opravdu tam není žádné místo.Můžu potvrdit.....Rádio se tam nevleze...Jinak řešení s dotykáčem je super.Hned bych si to vyměnil za můj:D [upravil dne 3.9.08 Zipík] Citovat
denoo Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 ja som sa praveze popytal na tv tuner , ked tam mam tri chinche vyvedene audio video, staci dat do priehradky spolujazdca tv tuner, a ten pripojit este na napatie + - , a vraj to ma fachat, akurat analogovy stoji 5000- 6000sk, ale digitalny 11 000sk, ale ten tuner bych teda cel , este ale neviem ako by som dal antenu, to by som asi musel uz vrtat diery,a to sa mi moc nece ,,, keby to dakto uz robil tak ... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Počul som, že niekto to už má. S digitálnym tunerom ti možno bude stačiť malá anténa do kastlíka. S tou anténou to môžeš vyskúšať - požičaj si notebook s dig. tunerom a pusti ho v aute, zistíš aký je príjem a akú anténu potrebuješ. Citovat
denoo Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 no to jo, a teraz kde zapojit + - , to bude asi tiez treba vrtat nie? Citovat
Zipík Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: denoo no to jo, a teraz kde zapojit + - , to bude asi tiez treba vrtat nie? A co třeba ze zapalovače? Citovat
denoo Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 to hej, ale lepsi by bolo zapojene na trvalo, a kabel do zapalovaca, stejne potom musi byt otvorena priehradka spolujazdca Citovat
Zipík Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Popelník jde lehce vymontovat.To samé i ovládání větráku a klimatizace, zadem to propojit přímo na dráty zapalovače....Nevýhoda je opravdu jen to, že bez klíčku zásuvka nejede:(Pak zbývá jedině protáhnout dráty k bsi a tam najít trvalý plus nebo protáhnout dráty až k baterii:( Citovat
Přema Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Zipík Popelník jde lehce vymontovat.To samé i ovládání větráku a klimatizace, zadem to propojit přímo na dráty zapalovače....Nevýhoda je opravdu jen to, že bez klíčku zásuvka nejede:(Pak zbývá jedině protáhnout dráty k bsi a tam najít trvalý plus nebo protáhnout dráty až k baterii:( Jak se dá popelník výtáhnout??????jsem to zkoušel ale nerad bych neco urval docela to drželo......:myslim:myslim Citovat
denoo Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 taktiez som skusal, uz uz sa to islo zlomit Citovat
Zipík Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Musí se to postupně.Vytáhnout rádio-ovládání klimatizace a pak až popelník.V rádii je obyčejný imbus, kterým se povolí a pak jde vysunout.... Citovat
Přema Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Zipík Musí se to postupně.Vytáhnout rádio-ovládání klimatizace a pak až popelník.V rádii je obyčejný imbus, kterým se povolí a pak jde vysunout.... Aha aha...... já už rádio měl venku takže v poho .....ok dík.....:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.