Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pasuje vyfuk s benzinové 406 1.8 na 2.1td 406

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu mám docela špatný výfuk a sehnal jsem s 1.8 benzín výfuk úplně v super stavu, tak se chci zeptat jestli padne. A jestli to nemá nějaký vliv na to, že je to diesel a je to s benzinu.

PS: Celý výfuk!!! Dík Radim:super

Odesláno
Původně zaslal: Ambri

Prosím o radu mám docela špatný výfuk a sehnal jsem s 1.8 benzín výfuk úplně v super stavu, tak se chci zeptat jestli padne. A jestli to nemá nějaký vliv na to, že je to diesel a je to s benzinu.

PS: Celý výfuk!!! Dík Radim:super

tak to ho zase muzes vesele prodat dal ;)

Odesláno

no tak ještě že jsem ho nekoupil, ale zadní díl a katalyzátor je v pořádku, jenom ta trubka je v dupě, tak ji musím něčím nahradit. dík za rady

Guest servisman
Odesláno

objednej si výfuk jak jsem dával odkaz já jej měl se slevou a s objímkou přes net a dovoz až domů.Nejsem jediný kdo si u nich objednával výfuk:papa

Odesláno
Původně zaslal: honza406

objednej si výfuk jak jsem dával odkaz já jej měl se slevou a s objímkou přes net a dovoz až domů.Nejsem jediný kdo si u nich objednával výfuk:papa

Tak to má pravdu;)

Guest servisman
Odesláno

bohužel ale střední díl na 2,1 naftu tam není,ale je k sehnání na jiných stránkách jako autokelly,vyfuky či jiné

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: tomino

Tak střední díl výfuku za 1300,-Kč jsem tam našel......:roker

ale on má 2,1 naftu a ten jsem nenašel

na benzina je já tam kupoval :papa

Odesláno

Je tam i na 2.1 td, podle motoru a stáří auta si v katalogu najde číslo dílu ..... musí na e-schop ......... Peugeot ........ 406 ......... a pak je tam stránka s přehledem všech verzí 406-tek :roker

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: tomino

Je tam i na 2.1 td, podle motoru a stáří auta si v katalogu najde číslo dílu ..... musí na e-schop ......... Peugeot ........ 406 ......... a pak je tam stránka s přehledem všech verzí 406-tek :roker

to jo v tvém odkazu je to máš pravdu ale v mém jsem nenašel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...