lubecc Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Je to Peugeot 206 1,4benz./r.v.1999-manuál. Citovat
PJDefort Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 nějak sem všechno nepročet ale potom co sem viděl špatnejch názorů na řazení v 206 musim říct že absolutně nesouhlasim :-) měl sem možnost řídit oktávku, fábii, corsu, fáčko, golfa III a IV a daewoo lanos a přijde mi, že 206 je na tom pocitově nejlíp...vždycky zařadim na poprvé i zpátečku..nikdy nebyl problém..řazení je gumový pravda...ale přijde mi slušně přesný...vim absolutně jistě, co tam mám za kvalt...což se u aut výše zmíněnejch říct nedá...snad jen to fáčko a daewoo u těch taky člověk nějak tak věděl...já bych řek, že by to mohlo mít víc aut jako to má 206... Citovat
Cyklon Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Zdravím, jsem u Peugeotu nováček, ale mohu potvrdit, že řazení je asi nejhorší dojem z mé nové jinak prima 206ky. Gumové, nepřesné atd. což už tu bylo napsáno nesčetněkrát. Řazení jedničky navíc vyžaduje větší sílu, než se tam \"protlačí\". Navíc mě nemile překvapilo, jak je manipulace s šaltpákou hlučná. Suma sumárum se to ale dá překousnout - jde hodně o zvyk. Dávají-li se kvalty opravdu přesně, jdou tam rychlosti celkem dobře. Citovat
Rejty Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Takže..svojí oranžovou lentilku vlastnim uz skoro rok....mám GTI...Motor,barva karoserie a její tvar je prostěš užasny.dostava me porad a vždycky najdu nejaky pohled na auto ze ktereho me uplne fascinuje!!!!! ALE,co mě vážne sralo,bylo to řazení!!!!! Jednoduše řečeno řazení jak v guláši!!!!!!.....Ani by me nevadilo,že ty dráhy jsou dluhe,ale co me vazne sere je to ze kdyz se vytoci jednicka,tak sycnchron na 2.stupen absolutne nestíhá!!!!!!!!!Jde to pres zuby!!!to je humus.. a to radim s meziplynem pri podrazovani a dvojitou spojkou pri razeni nahoru! Dráhy extremne dlouhe,nez proste najdete kvalt tak to trva:) ale zas tam zapadne jak nic potom...bylo to mekke,nepresne a proste na pest...jedina vada na 206 co jsem nasel!!!!.. Proč bylo??? Už není!!!!! Yves popisoval na prvni stance svuj zlepsovak na tohle...ted ten zlepsovak mam já! OBROVSKY NESKUTEČNY ROZDÍL.....DRÁHY DLOUHE 2cm od neutralu do konce drahy kvaltu!!!!! Páka v ruce příjemně ztuhla,sice porad na tu dvojku to je na pest,protoze to je v prevodovce,ale jinak zlepseni o 200% Ted jsem teprve spokojeny se řazenim v 206,kfyz clovek chce,radi rychlejs nez sekvencni razeni(krom dvojky teda:-D) a že to cvakaá!!!mě se to líbí....je to takove trochu zavodnicke:-D:mrk Citovat
Fakir Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Rejty: celkem mně překvapuje, že se problém se synchronem dvojky opakuje i u dvoulitru (převodovka BE). Jinak při dubnovém rallysprintu mi nestíhala synchronizovat ani trojka. :D Jaký shortshifter jsi použil? Stejný, jako Yves? Nějaký budu určitě potřebovat, páč na závodech jsou ty dlouhé dráhy nepříjemné. Citovat
Rejty Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Fakír: Já mám ten zlepsovák přímo od Yvese:) 3 zatim stihala vzdy:)..ale ta dvojka treba na sprintech strasne zdrzuje....dela mi to horsi casy mno:( Citovat
Fakir Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Rejty Fakír: Já mám ten zlepsovák přímo od Yvese:) 3 zatim stihala vzdy:)..ale ta dvojka treba na sprintech strasne zdrzuje....dela mi to horsi casy mno:( Dá se to ještě někde sehnat? Co se mý převodovky týče, tak to celkově bude sranda, protože budu zkracovat celou skříň a prodlužovat jedničku. Na rallye je sériové nastavení převodovky na houby, tam je mi jedno, že to auto jede přes dvě kila, tam mi naopak vadí obrovskej skok mezi 1 a 2 (2000 otáček, to je strašně moc)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.