QiBoN Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 ahoj chtel bych si dat zatmaveni na zadni skla a nechteji mi prodat autofolii bruxafol .. leda ze pry by mi to jen nalepili .. myslite ze by mi mohl nekdo sehnat tuto folie.? dekuji ps. montaz mam zmaklou della jsem u reklamek a lepil jsem taky veci Citovat
f3Rd@ Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Tak tam dej jine folie, ne? Treba 3M, ty sezenes jak nic Citovat
čakom Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Tak tam dej jine folie, ne? Treba 3M, ty sezenes jak nic Kde se daji sehnat 3M? Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: QiBoN ahoj chtel bych si dat zatmaveni na zadni skla a nechteji mi prodat autofolii bruxafol .. leda ze pry by mi to jen nalepili .. myslite ze by mi mohl nekdo sehnat tuto folie.? dekuji ps. montaz mam zmaklou della jsem u reklamek a lepil jsem taky veci ja ti rikal ze ti to neprodaj no zkus jine znacky, podivej se na netu jestli v Jihlave neni nejaka firma co umi lepit folie a zeptat se u nich jestli by ti ji neprodali Citovat
VIP3R Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Já bych řekl, že ty firmy co zatmavují skla jen tak fólie neprodají - ze samotné fólie nemají nic, rejžují jen na práci za nalepení... Citovat
f3Rd@ Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ Tak tam dej jine folie, ne? Treba 3M, ty sezenes jak nic Kde se daji sehnat 3M? autodoplnky.cz? nebo nejaky tuning shop... Citovat
QiBoN Odesláno 28. červen 2008 Autor Odesláno 28. červen 2008 a ty 3M-ky jsou take homologovane.? aby s tim nebyly nejake problemy Citovat
KoNG Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: QiBoN a ty 3M-ky jsou take homologovane.? aby s tim nebyly nejake problemy Mě se zdá že folie jsou homologované pouze tehdy když ti to profesionálně namontuje firma která má na to certifikaci? kdyžtak mě někdo opravte pokud kecám Citovat
Návštěvník Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: QiBoN a ty 3M-ky jsou take homologovane.? aby s tim nebyly nejake problemy Mě se zdá že folie jsou homologované pouze tehdy když ti to profesionálně namontuje firma která má na to certifikaci? kdyžtak mě někdo opravte pokud kecám No nekecáš ale pokial stym nema skusenost neviem asi by som sa do lepenia nepuštal a mat to potom pokafrane bublinkove a neviem ake :myslim:myslim Citovat
QiBoN Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 ja to nalepit umim .. pracoval jsem u 2 reklamek a lepil jsem takovych veci jen potrebuji dobrou homologovanou folii nejlepsi aby byla tmave tmave zelena Citovat
bednarir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Jak rikaj kluci ... folii s homologaci sezenes ... 3M folie homologaci maj. Problem je v tom, ze pokud je sice umis lepit na auto, ale nenalepi ti to firma, tak nedostanes karticku o atestu toho lepeni, coz bys mel spravne mit a vozit s sebou. Na druhou stranu ... ja mam na aute folie bez atestu a homologace (po puvodnim majiteli) a uz kolikrat me policajti staveli a nikdy nechteli videt k foliim vubec nic ;-) ... ale bacha na cestu do zahranici. [upravil dne 30/6/08 bednarir] Citovat
QiBoN Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 tak by me zajimalo kolik lidi ma ty folie nalepene od firmy s homologaci .. ono to stoji cca 4500,- zajimaly by me nazory zda si to teda nechat nalepit od firmy ci si to nalepit sam? Citovat
bednarir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Vzhledem k tomu, ze ja mam ty bez atestu a bez homologace a mel jsem problemy ted na technicke, tak ja bych sel urcite do firmy ;-) ... a nebo potom uvazit, jestli neni lepsi priplatit nejakyho toho Palackyho a jit do pokoveni ;-) ... co jsem tak zjistoval, tak pokoveni se da udelat uz od 5000,- Citovat
QiBoN Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 teda to slysim prvne pokoveni okynek copak to je jake jsou moznosti atd..? je nekde nejaky clanek abych si o tom mohl precist.? Citovat
sarbi Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Shodou okolností jsem si nechal v pátek nalepit folie(3M ,fa.Glassgarant)a říkali ,že homologaci mi dají jenom na 20-ti %zatmavení folie u řidiče a spolujezdce.Pokud bych chtěl tmavší tak ji nedají .Vzadu je to prý jedno jaké tam jsou. jinak cena 6.700,- prý to jsou 10leté folie Citovat
genzer Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: QiBoN teda to slysim prvne pokoveni okynek copak to je jake jsou moznosti atd..?, je nekde nejaky clanek abych si o tom mohl precist.? pokoveni delaji u nas v Holetine u Hlinska http://www.firmy.cz/detail/325982-pavel-jirmasek-hlinsko-in-bohemia-holetin-horni-holetin.html u nas to maj vsichni,bracha tam jezdi na vypomoc pri demontazi a montazi skel:super Citovat
genzer Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 http://www.aaapoptavka.cz/dodavatele/1-auto-moto/115-autoskla/8363-auto-karafiat.html?PHPSESSID=fe3ee0634f6b9f8c3e4b9abc38885774 prodej folii bruxafol [upravil dne 1/7/08 genzer] Citovat
bednarir Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 pokoveni v Olomouci http://www.firmy.cz/auto-moto/auto-moto-sluzby/tuningove-sluzby/tonovani-autoskel/reg/kraj-olomoucky ceny od 5000,- ... 5000,- dal kamos za Golfa IV v ALKA Citovat
Harlley Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 mam folie llumar lepené firmou komplet auto2700kč tak že bych se s tim sám nebabral atest maji a potvrzení taky. Citovat
KoNG Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 www.sklatony.cz - Olomoucká firma, kterou můžu bezproblému doporučit!!! (nebránily ani jednání klubu na nějaké slevy?-partner) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.