Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj

chtel bych si dat zatmaveni na zadni skla a nechteji mi prodat autofolii bruxafol ..

leda ze pry by mi to jen nalepili .. myslite ze by mi mohl nekdo sehnat tuto folie.?

dekuji

ps. montaz mam zmaklou della jsem u reklamek a lepil jsem taky veci :)

Odesláno
Původně zaslal: QiBoN

ahoj

chtel bych si dat zatmaveni na zadni skla a nechteji mi prodat autofolii bruxafol ..

leda ze pry by mi to jen nalepili .. myslite ze by mi mohl nekdo sehnat tuto folie.?

dekuji

ps. montaz mam zmaklou della jsem u reklamek a lepil jsem taky veci :)

ja ti rikal ze ti to neprodaj :)

no zkus jine znacky, podivej se na netu jestli v Jihlave neni nejaka firma co umi lepit folie a zeptat se u nich jestli by ti ji neprodali

Odesláno

Já bych řekl, že ty firmy co zatmavují skla jen tak fólie neprodají - ze samotné fólie nemají nic, rejžují jen na práci za nalepení... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: f3Rd@

Tak tam dej jine folie, ne? Treba 3M, ty sezenes jak nic :super

Kde se daji sehnat 3M?

autodoplnky.cz? nebo nejaky tuning shop...

Odesláno

a ty 3M-ky jsou take homologovane.?

aby s tim nebyly nejake problemy :(

Mě se zdá že folie jsou homologované pouze tehdy když ti to profesionálně namontuje firma která má na to certifikaci? kdyžtak mě někdo opravte pokud kecám :myslim
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

a ty 3M-ky jsou take homologovane.?

aby s tim nebyly nejake problemy :(

Mě se zdá že folie jsou homologované pouze tehdy když ti to profesionálně namontuje firma která má na to certifikaci? kdyžtak mě někdo opravte pokud kecám :myslim
No nekecáš ale pokial stym nema skusenost neviem asi by som sa do lepenia nepuštal a mat to potom pokafrane bublinkove a neviem ake :myslim:myslim:myslim
Odesláno

Jak rikaj kluci ... folii s homologaci sezenes ... 3M folie homologaci maj. Problem je v tom, ze pokud je sice umis lepit na auto, ale nenalepi ti to firma, tak nedostanes karticku o atestu toho lepeni, coz bys mel spravne mit a vozit s sebou. Na druhou stranu ... ja mam na aute folie bez atestu a homologace (po puvodnim majiteli) a uz kolikrat me policajti staveli a nikdy nechteli videt k foliim vubec nic ;-) ... ale bacha na cestu do zahranici.

[upravil dne 30/6/08 bednarir]

Odesláno

tak by me zajimalo kolik lidi ma ty folie nalepene od firmy s homologaci .. ono to stoji cca 4500,-

zajimaly by me nazory zda si to teda nechat nalepit od firmy ci si to nalepit sam?

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze ja mam ty bez atestu a bez homologace a mel jsem problemy ted na technicke, tak ja bych sel urcite do firmy ;-) ... a nebo potom uvazit, jestli neni lepsi priplatit nejakyho toho Palackyho a jit do pokoveni ;-) ... co jsem tak zjistoval, tak pokoveni se da udelat uz od 5000,-

Odesláno

Shodou okolností jsem si nechal v pátek nalepit folie(3M ,fa.Glassgarant)a říkali ,že homologaci mi dají jenom na 20-ti %zatmavení folie u řidiče a spolujezdce.Pokud bych chtěl tmavší tak ji nedají .Vzadu je to prý jedno jaké tam jsou.

jinak cena 6.700,- prý to jsou 10leté folie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...