Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak se mi kamarád pokusil sehnat nějaký soft do mé SiemensVDO navi, ale bohužel sehnal jen upgrade pro RT3 6.51 -6.53, MAPU CESKA REP. 2007, MAPU AUSTRIA, CR, HUNGARY, SR, SLOVENIA, POLAND 2007, MAPU EUROPE CENTRALE 05-06. Mam to vypalene na cd, rad to někomu pošlu poštou nebo nějak mailem. Mně je to k ničemu, bohužel. Na oplátku rád přivítám radu, kde sehnat cokoliv nového do toho mojeho siemensu.

Odesláno

Našel jsem něco jako....... Gps_Navtech_Siemens_Mittel_Europa_2006-2007_Monochrome_Peugeot_206_406_607_Citroen_c3_c5_Piacsso_Xsara......nevim jestli to bude ono.Co myslíš.

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Skus si to stáhnout přez Bittorrent klienta..............uvidíš jestli to bude ono.Snad se sem ten torrent správně vloží.

Tak to asi ono nebude,jak psal \"dire\" tak je nedělaj.Ale skus si to stáhnout,poněvač u mojeho Blaupunktu co jsem si stáhl tak na oficiálních stránkách ty mapy taky nebyli.

Odesláno

Chlapi, neuměl by někdo ty mapy pro siemens přesunout z toho torrentu, nebo jak se ten bazmek jmenuje, třeba na rapid? Já si s tím takhle nějak neumím poradit...:(

[upravil dne 11/7/08 kupák]

Odesláno

Tak som sa vrátil po dvoch týždňoch z Chorvátska a odpovedám až teraz.

V tomto odkaze nájdeš všetko čo dostupné je. Východ tam nehľadaj. Typ si určil správne a ak niečo stiahneš a vložíš to tam, tak Ti začne na displeji bežať \"progres bar\" a po minúte až dvoch ti napíše že upgrade prebehol v poriadku a môžeš to používať, a blabla.... v tom duchu. Ja používam uTorrent a ak budeš mať problém tak napíš. Hlavne to napaluj pomaly a na dobré CD, lebo niekedy to má problém načítať.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak mě napadlo, že by se nějak někde mohlo zjistit, zda ta prokletá navi Siemens VDO Nevtech nebyla montovaná ještě do jinejch značek než do produktů PSA. Někdo by to třeba mohl potom přizpůsobit pro nás??

Myslíte, že to půjde někde zjistit?

Odesláno

Tento typ navi montoval Citroen. C5 do 2003 alebo 4 a asi xara a xantia. Aj keď je HW ten istý, firmware je úúúúplne iný. Takže je to nepoužitelné. Napr. na Peugeot CD je aj hlas, Citroen to má v navigácii /HW/. Neviem ako prebieha výmena CD v Ciroene, ale v Peugeote sa po každej výmene CD akoby prehráva FW. Je tam samý bin súbor.

A iné značky - prehlad mám doma. Ak by ťa to zaujmalo......

[upravil dne 15/10/08 igor.sk]

Odesláno

Určitě by mě to zajímalo. Nevím, jestli to není blbost, ale člověk, který tomu celkem rozumí mi povídal, že při troše snahy by snad nějak (já vůbec netuším jak) ta data pro jiný model přizpůsobit tomuhle a nějak to tam nacpat. Ale jestli to z nějakého důvodu nejde, to já neposoudím. Nerozumím tomu.

P.S. Co je firmware a bin soubor??:mad:

[upravil dne 15/10/08 kupák]

Odesláno

No, ak by sa dokázal prelúskať CD, tak to by bol macher. Len to, ak by to celé tam pochopil a vedel by čo ovlivňuje čo, a už len keby povedal potom tak toto sa neoplatí, tak klobúk dolu a dobre by tu rozvíril hladinu ak by povedal tu sú fungujúce CD. Lebo nie je problém že stejný kus HW je tu a tu, ale ako som zistil PSA -PEU-CITRÓN nie je to isté kôli SW :bacha:bacha:bacha:bacha Tuto to vidím čierno.

Tu to máš: http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/00853/Europe_catalogue_LeasePlan_NL.pdf_176.69KB.html

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak ještě zase něco zkouším s navigací, ale potřeboval bych zjistit přesné označení a nechce se mi kuchat tapicír vzadu kolem té CD jednotky. Nemáte někdo tenhle Siemens navtech VDO nesmysl vyfocenej s typovým štítkem venku z auta?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...