Geri007 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Lidičky prosim heeeelp!!! potrebuju vymenit poloosy, koukam do katalogu ELITU a dle myho typu auta, motoru atd tam mam 2 moznosti, ale nevim, jestli jsou zamenitelny, bo si to tam soudruzi na dilne, kdyz skladali 306 bouchali jak chteli a jak jim to prislo pod ruku.. hodim sem 2 obrazky, byl by nekdo schopnej mi rict nejaky rozdily, krome dylky?? obe maji stejnej pocet zubu jen vdylce se lisi, obe jsou na NFZ TU5JP 1.6 65KW 93-97 Poloosa 1 Poloosa 2 Poloosa 3 Pritom mi 2 a 3 prijdou stejny... Nebo je muzu zamenit?? proc jsou ruzny dylky,.. vzdyt naprava je snad stejna a prevodovka je uvadena taky stejna u vsech tri moznosti MA [upravil dne 25/6/08 Geri007] Citovat
Capy Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 ta první má aspon podle obrázku nejspíš prstenec na ABS Citovat
EXI.60 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Mě se zdá že to bývalo,že měla pravá jinou délku jak levá.měl jsem je několikrát venku na 205-1.4,ale už si to přesně nepamatuju Citovat
Geri007 Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Mě se zdá že to bývalo,že měla pravá jinou délku jak levá.měl jsem je několikrát venku na 205-1.4,ale už si to přesně nepamatuju kazda ma jinou delku, to je jasny, ale me jde o to, ze podle typu motoru a roku vyroby a obsahu mi to u vsech prodejcu autodilu vyhodilo 2 druhy poloos a nechapu jak je to mozny, jelikoz udaje jsou veschny stejny, jen obrazky jiny a jediny v cem se to lisi je ruzna delka Levých poloos i Pravých poloos.... i pres to, ze prevodoka je porad stejna - typ maji uveden stejny..myslela jsem, ze maji chybu v popisu, ale maji to takhle dalsi 2 vetsi prodejci autodilu v cr... tak ted nevim, jakou poloosu objednat, respektive proc maji ruzny dylky... soudruzi ve FR asi udelali nekde chybu...:myslim Citovat
Geri007 Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 ... tak uz jsem to vyresila po svym a je klid :-))))) oprava zabrala cca pul hodinky a vse je skvely.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 A jak si to teda vyriesil po svojom ???? Citovat
Geri007 Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Lubk0 A jak si to teda vyriesil po svojom ???? jsem holka:roker:D:D a vyresila jsem to tzv. galvanizacni paskou, jelikoz prasklina na manzete byla svisla - na jednom z vystupku tak se to dalo takto oblepit... drzi to zatim statecne a rekla bych, ze jeste hodne dlouho bude... muzu vyfotit a fotku dodam :-) pro predstavu Snazila jsem se zjistit, proc soudruzi ve Francii maji 2 druhy dýlek poloos na sejnej motor a prevodoku, bohuzel bezvysledne, takze Vam to tu ani nemuzu objasnit, pro eventuelní další dotaz, od nekoho jinyho... proste jsou to mameluci a hotovo..:bacha Citovat
Berkoff Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 galvanizacni paskou? jako ze na manzetu na tu gumovou? nemyslis vulkanizacni paska? jak se to natahne, ono to stepla a pritavi se to na gumu nebo na cokoli? Citovat
Geri007 Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff galvanizacni paskou? jako ze na manzetu na tu gumovou? nemyslis vulkanizacni paska? jak se to natahne, ono to stepla a pritavi se to na gumu nebo na cokoli? joo to je presne ono.. se ov¨mlouvam za spatnej nazev.. ja to videla prvne v zivote se priznam:myslim ale drzi pekne:-))) nafotim to a hodim sem... :-))) Citovat
Berkoff Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 jasny, drzi to super, hlavne nesmi prset rovnou dyz to motas, a dyz je zima, tak vic natahnut a mit vysuiseny, delame s tim dnes a denne na N konektorech na WIFI Citovat
Geri007 Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff jasny, drzi to super, hlavne nesmi prset rovnou dyz to motas, a dyz je zima, tak vic natahnut a mit vysuiseny, delame s tim dnes a denne na N konektorech na WIFI presne z tohodle, kde rikas, ze to pouzivate, ten napad vzniknul:-)))) Citovat
semafor_ Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 ja mam na u predajcov nd,ale aj podla predajni peugeot na vyber 4 dlzky lavej poloosy,a to 605 , 607 , 615 a 630mm ,jeden predajca autodielov mi povedal,ze kazdy vyrobca si udava dlzku poloosy sam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.