Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky prosim heeeelp!!!

potrebuju vymenit poloosy, koukam do katalogu ELITU a dle myho typu auta, motoru atd tam mam 2 moznosti, ale nevim, jestli jsou zamenitelny, bo si to tam soudruzi na dilne, kdyz skladali 306 bouchali jak chteli a jak jim to prislo pod ruku.. hodim sem 2 obrazky, byl by nekdo schopnej mi rict nejaky rozdily, krome dylky?? obe maji stejnej pocet zubu jen vdylce se lisi, obe jsou na NFZ TU5JP 1.6 65KW 93-97

Poloosa 1

poloosa1ld2.jpg

poloosa1ld2.6e39649587.jpg

Poloosa 2

poloosa2nm9.jpg

poloosa2nm9.7d07e5ac71.jpg

Poloosa 3

poloosa3xg2.jpg

poloosa3xg2.1e36bc0e96.jpg

Pritom mi 2 a 3 prijdou stejny...

Nebo je muzu zamenit?? proc jsou ruzny dylky,.. vzdyt naprava je snad stejna a prevodovka je uvadena taky stejna u vsech tri moznosti MA

[upravil dne 25/6/08 Geri007]

Odesláno

Mě se zdá že to bývalo,že měla pravá jinou délku jak levá.měl jsem je několikrát venku na 205-1.4,ale už si to přesně nepamatuju

Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

Mě se zdá že to bývalo,že měla pravá jinou délku jak levá.měl jsem je několikrát venku na 205-1.4,ale už si to přesně nepamatuju

kazda ma jinou delku, to je jasny, ale me jde o to, ze podle typu motoru a roku vyroby a obsahu mi to u vsech prodejcu autodilu vyhodilo 2 druhy poloos a nechapu jak je to mozny, jelikoz udaje jsou veschny stejny, jen obrazky jiny a jediny v cem se to lisi je ruzna delka Levých poloos i Pravých poloos.... i pres to, ze prevodoka je porad stejna - typ maji uveden stejny..myslela jsem, ze maji chybu v popisu, ale maji to takhle dalsi 2 vetsi prodejci autodilu v cr... tak ted nevim, jakou poloosu objednat, respektive proc maji ruzny dylky... soudruzi ve FR asi udelali nekde chybu...:nevim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

A jak si to teda vyriesil po svojom ????

jsem holka:roker:D:D

a vyresila jsem to tzv. galvanizacni paskou, jelikoz prasklina na manzete byla svisla - na jednom z vystupku tak se to dalo takto oblepit... drzi to zatim statecne a rekla bych, ze jeste hodne dlouho bude... muzu vyfotit a fotku dodam :-) pro predstavu

Snazila jsem se zjistit, proc soudruzi ve Francii maji 2 druhy dýlek poloos na sejnej motor a prevodoku, bohuzel bezvysledne, takze Vam to tu ani nemuzu objasnit, pro eventuelní další dotaz, od nekoho jinyho... proste jsou to mameluci a hotovo..:roker:D:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

galvanizacni paskou? jako ze na manzetu na tu gumovou? nemyslis vulkanizacni paska? jak se to natahne, ono to stepla a pritavi se to na gumu nebo na cokoli?

joo to je presne ono.. se ov¨mlouvam za spatnej nazev.. ja to videla prvne v zivote se priznam:myslim ale drzi pekne:-))) nafotim to a hodim sem... :-))):mrk

Odesláno

jasny, drzi to super, hlavne nesmi prset rovnou dyz to motas, a dyz je zima, tak vic natahnut a mit vysuiseny, delame s tim dnes a denne na N konektorech na WIFI :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

jasny, drzi to super, hlavne nesmi prset rovnou dyz to motas, a dyz je zima, tak vic natahnut a mit vysuiseny, delame s tim dnes a denne na N konektorech na WIFI :)

presne z tohodle, kde rikas, ze to pouzivate, ten napad vzniknul:-)))):roker

• O 15 let později...
Odesláno

ja mam na u predajcov nd,ale aj podla predajni peugeot na vyber 4 dlzky lavej poloosy,a to 605 , 607 , 615 a 630mm ,jeden predajca autodielov mi povedal,ze kazdy vyrobca si udava dlzku poloosy sam 😄

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...