Kani4 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Ahoj, netusite nekdo kde sehnat cudlik na klic viz. foto dole? Uz tady o tom nekdo psal, ze ho koupil za babku, ale nepodarilo se mi zjistit kde. Citovat
Y2K Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Kani4 Ahoj, netusite nekdo kde sehnat cudlik na klic viz. foto dole? Uz tady o tom nekdo psal, ze ho koupil za babku, ale nepodarilo se mi zjistit kde. Ja som ho tiez zhanal a zohnal, sice na minule auto ale nebolo to zas az tak davno. A nebolo to zas uplne ze za babku ale predsa. V Pazote za tusim 220SK [upravil dne 25.6.2008 Y2K] Citovat
MJSytic Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Nebo si to oprav sám. Použít nějaký vhodný tlč. např. se starýho ovladače na TV a omazat silikonem ... Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 A neviete nahodou kde sa da zohnat komplet vnutro, ja mam totiz odpaleny nejaky kontakt a to tlacitko vobec nefunguje Citovat
kveton Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 ja normalne zasel do Peugeotu a koupil jsem tam to tlacitecko Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: BlaCk_HorSe A neviete nahodou kde sa da zohnat komplet vnutro, ja mam totiz odpaleny nejaky kontakt a to tlacitko vobec nefunguje tak vnitrek jedine na objednavku v Peugeotu, je potreba do objednavky napsat cislo, ktere je na stitku uvnitr klicku, podle ktereho pak nakoduji vysilac. Cena neni vubec lidova, prijde to na cca 3500Kc Citovat
ladoun Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 to tlačítko jsem koupil v peugeotu a stálo okolo 180kč. ale do toho vnitřku bych za tu cenu nešel to bych radsi zamykal klíčem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.