Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lukash605

děkuju za poslání:super

spíš mi přijde že pán moc km v 605ce nenajezdil.protože to co (ne)píše o motorech je celkem našťastný.jak vychvaluje podvozek no dejme tomu.ale úplně mě vytočil tím co napsal o interiéru viz.volant apod.že je auto pohodlný to víme asi všichni,ale článek spíš kritizuje než chválí toť můj názor

Přesně tak, jen jsem to prolítl a všiml si toho samýho, co Ty. Ještě ty keci o hranatosti .... právě to se mi na tom líbí

Odesláno

Je to banda blbcu,kteri se v zivote nesvezli v 605ce.Jinak by tohle nemohli napsat! Ale my vime sve!!! Podle me je 605 NEJ auto na svete!!!! :D Prome urcite.Nedam na ni dopustit! :papa

Odesláno

Coz je promne nepochopitelne.Vidim v tom jasne rozdily a s Alfou 164 uz vubec ne! A ten volant se mi moc libi!!! :D Jen me potesil fakt,ze patri k nejlepe ovladanym predokolkam na svete (s tim souhlasim).Ale zajimalo by mne,jak se da ridit plynem 605??! :myslim

Odesláno

je pravda že si to lidi pletou.když jsem přijel minulý rok do milovic na tuning sraz.tak čekám v koloně před vjezdem a týpek co čmáral čísla se ptá druhýho.to je 405ka???ty vole já nevím.jasně to je 405.ale není ta je menší.nakonec už to brácha nevydržel stáhl okno a zařval to je 605ka volové:D a hned bylo ticho

alfa 164???kde to vzal?trošku podobný je ten prolis po bokách,ale to je asi vše:D

tak mě napadá,blikáte taky na 605ky?nebo zdravím jenom já:mrk

Odesláno

Tak jsem si to konečně v klidu přečetl celý a větší slinty jsem ještě nečet. Všechny věci, který dělaj 605tku 605tkou tam ten manták pomluvil. Mažu

Odesláno

vidím, že je to velice žádanej článek a je mi jasný, že už tě to posílání musí nudit, ale přes to bych chtěl taky poprosit a přečíst si to, pokud bys byl tak laskav a poslal mi to. kulikelias@seznam.cz díky:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...