mišan Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 zdravim mam dotaz,pred nejakou dobou mi zacalo neco hucet na me 307 sw,vzadu u kol,tak jsem vymenil levy lozisko protoze po zvednuti auta po toceni tam neco lupalo,po vymene se nic nemeni ,tak jsem menil i druhy lozisko,a porad se nic nemeni takze 7000 v pi..,dnes jsem zkousel prehodit zadni kola do predu a vypada to ze to huci ze predu.nemate stim nekdo nejakou zkusenost?spatne vyvazeny kola,spatna pneumatika?dik za rady Citovat
Velickin Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Taky mi jednou hučel zadek a bylo to takové dupavé hučení, závislé na otáčkách kol. Podle mě to byla pneumatika, byla už sjetá na ty značky v drážkách. Vzorek je už hladký a stačí když kolo malinko hází do stran a tím to hučí. Přestalo to s novými pneu. Citovat
P607Olda Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Pneumatiky často hučí. Ložiska hučí tak, že zvuk se mění výrazněji podle zatížení (zkus slalom). Ložiska se nejlíp poznají při zvednutém kole, takové mletí - hučení. Dobrý výraz - dupavé hučení - to jsou pneumatiky. Ložiska, podle mé zkušenosti, hučí táhle. Citovat
Wawra Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 mám 307čku jen chvíli a předchozí majitel mi tam nechal dost sjeté pneu a taky šlo slyšet hučení... já myslel, že to budou ty ložiska, ale známý ze servisu mě uklidnil a říkal, že nové pneu to vyřeší! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.