Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam dotaz,pred nejakou dobou mi zacalo neco hucet na me 307 sw,vzadu u kol,tak jsem vymenil levy lozisko protoze po zvednuti auta po toceni tam neco lupalo,po vymene se nic nemeni ,tak jsem menil i druhy lozisko,a porad se nic nemeni takze 7000 v pi..,dnes jsem zkousel prehodit zadni kola do predu a vypada to ze to huci ze predu.nemate stim nekdo nejakou zkusenost?spatne vyvazeny kola,spatna pneumatika?dik za rady

Odesláno

Taky mi jednou hučel zadek a bylo to takové dupavé hučení, závislé na otáčkách kol. Podle mě to byla pneumatika, byla už sjetá na ty značky v drážkách. Vzorek je už hladký a stačí když kolo malinko hází do stran a tím to hučí. Přestalo to s novými pneu.

Odesláno

Pneumatiky často hučí. Ložiska hučí tak, že zvuk se mění výrazněji podle zatížení (zkus slalom). Ložiska se nejlíp poznají při zvednutém kole, takové mletí - hučení.

Dobrý výraz - dupavé hučení - to jsou pneumatiky.

Ložiska, podle mé zkušenosti, hučí táhle.

Odesláno

mám 307čku jen chvíli a předchozí majitel mi tam nechal dost sjeté pneu a taky šlo slyšet hučení... já myslel, že to budou ty ložiska, ale známý ze servisu mě uklidnil a říkal, že nové pneu to vyřeší!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...