Přema Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 I když trochu ve stylu Audi ale mě se to líbí.....co vy na to??????:aut:aut:aut Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 a..... [upravil dne 23-6-08 Přema] Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 kuva to je super Přemo to jsi borec pěkně sis pohrál :papa:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 a dozadu ještě červené a bude to OK Citovat
ajsik Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 luxus , rozebiral jsi svetla a nebo je to nejak pod nima :-)? PS: nedavno (tak 2-3 tydny) jsem se vracel z chaty a v Krnove jsem potkal tvou byvalou 406, takze zustala v Krnove ;-)? Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 pekne.ako si to spravil?nejaky popis Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv pekne.ako si to spravil?nejaky popis Výrobní tajemství......:D:D:D:D:D:papa Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: ajsik luxus , rozebiral jsi svetla a nebo je to nejak pod nima :-)? PS: nedavno (tak 2-3 tydny) jsem se vracel z chaty a v Krnove jsem potkal tvou byvalou 406, takze zustala v Krnove ;-)? Dík. Jo jo zůstala v Krnově....ale stějne je to pořád letadlo že???? i když už není moje.... Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jozefsv pekne.ako si to spravil?nejaky popis Výrobní tajemství......:D:D:D:D:D:papa tak ty to sem davas len pre samochvalu hej?tak si to strc do...:D Citovat
Fusion Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Já osobně když vidím kopie M3 zrcátek, angel eyes a v poslední době tato vlna Audi věcí, zdrhám. Protí gustu žádná a práci dávám ale bohužel kopie. Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jozefsv pekne.ako si to spravil?nejaky popis Výrobní tajemství......:D:D:D:D:D:papa tak ty to sem davas len pre samochvalu hej?tak si to strc do...:D Nic složitého,nalepené ty led pásky přímo pod světlem....,zblízka to jde trochu vidět ýe to není origo ale tak ze 3 m už ne,jde to kykoliv sundat bez ujmy na světle.... Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Fusion Já osobně když vidím kopie M3 zrcátek, angel eyes a v poslední době tato vlna Audi věcí, zdrhám. Protí gustu žádná a práci dávám ale bohužel kopie. Však jsem to psal že je to ve stylu Audi,já to netajím že je to kopie Audi... Citovat
ajsik Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: ajsik luxus , rozebiral jsi svetla a nebo je to nejak pod nima :-)? PS: nedavno (tak 2-3 tydny) jsem se vracel z chaty a v Krnove jsem potkal tvou byvalou 406, takze zustala v Krnove ;-)? Dík. Jo jo zůstala v Krnově....ale stějne je to pořád letadlo že???? i když už není moje.... je hezka :-) akorat ji ridi nejaky klidas:D, sem ho pod Cvilinem na tom rozsireni predjel a ani nepridal , sem si rikal ze me v kabriu potrapi a nic ale nejspise me nebral jako relevantniho soupere Citovat
Fusion Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Fusion Já osobně když vidím kopie M3 zrcátek, angel eyes a v poslední době tato vlna Audi věcí, zdrhám. Protí gustu žádná a práci dávám ale bohužel kopie. Však jsem to psal že je to ve stylu Audi,já to netajím že je to kopie Audi... Sem nepsal že to nějak zatajuješ Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: ajsik Původně zaslal: Přema Původně zaslal: ajsik luxus , rozebiral jsi svetla a nebo je to nejak pod nima :-)? PS: nedavno (tak 2-3 tydny) jsem se vracel z chaty a v Krnove jsem potkal tvou byvalou 406, takze zustala v Krnove ;-)? Dík. Jo jo zůstala v Krnově....ale stějne je to pořád letadlo že???? i když už není moje.... je hezka :-) akorat ji ridi nejaky klidas:D, sem ho pod Cvilinem na tom rozsireni predjel a ani nepridal , sem si rikal ze me v kabriu potrapi a nic ale nejspise me nebral jako relevantniho soupere Řídí to slečna tak 28 let v 6 měsíci těhotenství.....ta se s tebou honit nebude......:papa:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 takže jsi dal autí do dobrých rukou Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 hele, koukej prasknout vyrobni tajemstvi a rekni mi, ze jsi rozpekal svetla... Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ hele, koukej prasknout vyrobni tajemstvi a rekni mi, ze jsi rozpekal svetla... Kdybys četl pořádně tak už jsem ho tu napsal..... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Kamaradovi som presne hento montoval na skoda roomster, vyzeralo to velmi pekne avsak po tyzdni jazdenie mu jedno ukradli, a druhe pokazili ked to chceli s pod svetla vyrvat. A este mu tam trolinka poskrkali lak na narazniku Ale inak hodne pekne :super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.